Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Stala se solí mého života...

12. 01. 2004
6
0
5551
Autor
JeanJoche

...

Zamykám dveře. Nikdo nás při tom přeci nemusí rušit. Potichu, i když s jistou dávkou dychtivosti, se plížím ke stolu. Osvobozuji ji, skrytou před závistivými zraky nepřejících, z mého kabátu a usadím ji naproti mně ku stolu.

Tak sympaticky se na mě směje, že jí člověk není sto odolat. Culí se, láká mě; touží po mě, po mých dotycích, po mém polibku. Prý ať si ji hned vezmu, ať se na ni vrhnu, ať ochutnám. Těžko se můžu ubránit jejímu volání, když je tak skvostná. Ač ruského původu její křivky jsou neustále žádoucí. Žádné buclaté slovanské tvary, nýbrž dokonalá zaoblení na těch pravých místech dodávají jejímu vzezření na smyslnosti. A to její hrdlo, škoda mluvit. Tak úzké, tak křehké, ale přesto přitažlivé. Muž ho zkrátka musí uchopit do svých neotesaných rukou a chvíli se s ním pomazlit. Evidentně je jí to příjemné, neboť září víc než před tím. Sklouzávám níže, abych ji pohladil po čarokrásném vzrušením oroseném těle. Vskutku nádhera sama. Zahalena v honosné roucho s přímo až erotickým nábojem, které zakrývá všechno a zároveň skoro nic, se tváří jako panenská světice, nicméně v těle jí proudí snad ďábel sám. Ovšem ani to málo, co ji doteď krylo, mi nezbrání, aby se mi zjevila v celé své průzračné kráse.

Přes všechny zmiňované superlativy zůstávají největší předností této slečny její polobožská ústa. Ten, kdo z nich jedinkrát okusí, nebude již chtíti jinou. To, co jedině ona umí udělat s mužem, je nesrovnatelné s čímkoliv jiným. Jakmile totiž ochutná jejích bezpochyby vysokoprocentních kvalit, pochopí, že chce ještě víc. Úplně ho celého poblázní. Chce ji celou výhradně pro sebe. Již nejenom polibky, chce ji hltat plnými doušky. Ona se nebrání, neb její úmysly jsou naprosto průhledné, ba dokonce čiré. Užít si se mnou, dostat mě na lopatky, celého mě odrovnat a pak zmizet jako pára nad hrncem. Ale to nic. Za pár dní si ji zase povedu domů, protože bez sebe už jednoduše nemůžeme být.            

Je tak mou nejvěrnější přítelkyní, nejžhavější milenkou, jejíž přítomnost mě vždycky zahřeje. Stává se mi sestrou, kterou jsem nikdy neměl, ba dokonce starostlivou matkou. Vždy se postaví na mou stranu a pomůže mi ve chvílích nejtěžších. Mám-li se rouhat, je mou bohyní, nicméně ona si tohle pojmenování zaslouží.

Co na tom, že jiní ji pomlouvají! Snad pro její skelný pohled nebo ostřejší dech? Vždyť každý máme nějaké ty chyby. Dala mi přeci nový pohled na svět - že prý ten pohled je zkreslený, říkají; že mě jen využívá, že mě jednoho dne zničí, ať se podívám, kam až mě dohnala, jak kvůli ní vypadám! Ale kdepak, ona taková není. Je to hodná holka, kterou si pro její divokou nespoutanou povahu žehnám.  

             Pardon, že já vám ji ještě nepředstavil? Dámy a pánové, Vodka Stoličnaja.    


JeanJoche
18. 11. 2005
Dát tip
Taky že to nejsou jen písmenka:)))Velmi často se to zvrhává, podobně jak jsem napsal...Když já nedokážu odolat... A co se sexu týče, popsal jsem jej ve sbírce "Ze sexuálního života zvířat";) Pokud tedy mohu doporučit...

Broskvička
12. 11. 2005
Dát tip
Když dokážeš tohle napsat o flašce, tak bych ráda četla co dokážeš napsat o lásce (potažmo o sexu :o). Je to moc hezké a na tu vodku to sedí... :o) Ale pozor, aby to nakonec nebyla jen písmenka... :o( Tahle milenka umí být hodně zrádná....... tip

Zbyhoň
06. 07. 2004
Dát tip
Nevím, co bylo v prologu, ale dám tip. Ze začátku jsem očekával pointu podobného druhu, jaká nakonec přišla, pak jsem na to zapomněl, nadával jsem Ti, co strkáš mezi fejetony povídku, navýše skoro erotickou, a pak mě zas překvapila ta pointa. Tak jsem si to přečetl znova a zjistil, že všechny indicie k ní směřují, možná jsem to mohl pochopit už dřív. Výborně strukturované, psáno příjemně dobrým jazykem.

chalmin
31. 05. 2004
Dát tip
unikátním stylem excelentně rozvedená metafora ***! na dobrý fejeton to však nestačí

Musím Tě pochválit. Bez toho prologu je to lepší, trošku překvapivější. TIP jak háááájzl.

JeanJoche
11. 02. 2004
Dát tip
Už jsem ho smazal...asi to tak bude opravdu lepší!!!

JO!

Andulka
09. 02. 2004
Dát tip
ja jsem prolog omylem prehledla...a tak me pri cteni naskakovala husi kuze...:-)))))

Barbar
08. 02. 2004
Dát tip
jako základ koktejlu je jedinečná.

bez prologu dobrý :-)

johanne
01. 02. 2004
Dát tip
jo, sorry, nějaks zapomněl avi =) a já jsem zapomněla zkontrolovat, cos mi odpověděl 8)

JeanJoche
31. 01. 2004
Dát tip
Jahanko???Co se děje??? co že už se neozýváš???;)

johanne
22. 01. 2004
Dát tip
jak jak jsem na tom =)? můj přístup k alkoholu a sexu :o?

JeanJoche
22. 01. 2004
Dát tip
Přesně tak!:) Nevěřím, že bys byla jedna z těch, kterým tyhle dvě roztomilá slovíčka nic neříkají!!!:)

johanne
22. 01. 2004
Dát tip
asi takhle - povídku bych ani o jednom asi takhle barvitě nestvořila =) [:), ale jinak přístup veskrze kladný :o...

JeanJoche
22. 01. 2004
Dát tip
:)))To se mi líbí:))) Btw. Děkuji za sympatickou kritiku. Takový holky mám nejradši!!! Libí se mi tvůj přístup!!! ***************************************************************************Tedy shrňme si, co o Tobě zatím vím: Inteligentní dívčina+Pozitivní vstah k sexu a alkoholu+18let=Sakra, co tady klepu do klávesnice a nesedím vedle tebe?!?!

JeanJoche
21. 01. 2004
Dát tip
Aby ještě nebyl, vždyť po světě se potuluje tolik krásných dívek, které určitě netouží po tom zůstat samy. A od toho jsem tu já, abych jim dělal příjemnou společnost!!!:) Btw. Co ty?:) Jak jsi na tom???:)

JeanJoche
20. 01. 2004
Dát tip
To jenom tak vypadá!!!:))) Ženský pro mě vždycky byly, jsou a budou to nejpříjemnější na světě!!!

johanne
20. 01. 2004
Dát tip
což je od tebe fakt správnej přístup *=) :D

johanne
19. 01. 2004
Dát tip
:o no vidíš, tak nějak mi z toho textu vyplynulo, že je ti ta flaška víc než ženská... ;)

JeanJoche
18. 01. 2004
Dát tip
Ale kdeže?:) Já mám takový stav neustále!!!:)))

johanne
18. 01. 2004
Dát tip
fakt :)?

JeanJoche
18. 01. 2004
Dát tip
Ano, hned po sexu je to můj nejmilejší koníček!:)

johanne
17. 01. 2004
Dát tip
hm... krizová situace :o

romale
14. 01. 2004
Dát tip
Je to dobré. Ta chrakteristika je kurevsky povedená. Možná bych ten konec nechal bez odhalení. To by bylo originálnější. Dáme typ.

úvaha proto, že by to jako stálo za úvahu? to nepřichází v úvahu! prolog bych vypustil, aby bylo kam načepovat :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru