Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zhmotnění strachu : Galerie smrti II.

23. 05. 2004
2
0
4226
Autor
Notreal

...

 A měla pravdu. Další obraz byl mnohem větší a působil mnohem majestátněji než rosolovitý plod požíraný s velkou dávkou apetitu. Katy začínala pomalu rozeznávat jednotlivé obyrsy. Vypadalo to na rysy obličeje. Katy ten obličej moc dobře znala - patřil Jackovi. Byl celý bledý a pomalu se přibližoval. 
Jeho rty byly suché a kůže vrásčitá. Oči měl zavřené a vlasy mokré. Vypadal až příliš mrtvě. Katy nechápala proč se jí Jack takto vyobrazuje. Zjevení bylo větší a větší. Napjatě sledovala jednotlivé  detaily na jeho obličeji a všimla si, že Jack nemá uši. Ale než se stačila podívat důkladněji tak se strojovou pevností se jeho ústa a oči rozevřely dokořán. Katy ještě stačila spozorovat, že v jeho ústech a očích se rozvířil tunel rudé mlhy, ale pak už jen cítila jak se její tělo propadá tunelem a bezvládně obtáčí jeho obrysy. Po chvíli se její tělo vznášelo mezi stěnami rudého tunelu a nějaká neznámá energie jí umožňovala levitovat na místě. Celá se otřásla ostrou bolestí v hlavě.
 

   "Jsi tak krásná Katy, tvé tělo je zhmotněním tvé duše. Dovol mi mi proniknout do tvých šarlatových  komnat...."

 

byl to Jackův hlas a jeho slova. Tím si byla Katy jistá a moc dobře si pamatovala, že je slyšela při prvním svádění. Ale bylo tu jetšě něco jiného, zjevovaly se jí těžce čitelné obrazy. Celou svojí myslí byla ponořená do nesnesitelného horka a oči těžce sevřené hledali skulinku, kterou by proniknuly blíže k představám, které se před Katy pomalu zjevovaly. Nešlo však vůbec rozpoznat o co jde a jediným "zrakem" jí byl Jackův hlas.Jenže následující slova tehdy od Jacka rozhodně neslyšela, tím si byla jistá.
  

  "Chci Tě celou jen pro sebe, ukážu Ti neskutečné věci. Ať už přes sadistické představy po nevinný sex - hlavní však bude že Ti otevřu svoji hlavu plnou chaotických myšlenek - ponoříš se do víru snů a neznámých paranormalit. Světy o kterých jsi nesnila ani ve svých nejtajnějších snech." 
   

Musely to být Jackovy myšlenky, ale proč? Co to má sakra znamenat ? Skrze jeho oči teď viděla jak ona sama stojí otočená zády a jeho prsty toužebně hladí její vlasy, cítila jeho dech. Prostupoval jí, blížil se a rozdával žhavé polibky na její krk. Na políbených místech se teplo střetlo s chladnou kůží. Katy vnímala toto náhlé převtělení do Jacka až příliš silně. Cítila pálivý chlad na ústech a tichý povzdech. Pomalu se začala dotýkat svého opravdového těla. Všude kolem nich bylo černo. Vzrušení z podbřišku se ji dralo nekontrolovatelně do hlavy a zároveň cítila otisky Jackových rtů na svém krku. Byl to dvojí pocit ! Její rozum byl úplně paralizován a tělo se oddávalo dvěma vlnám citových prožitků. Nevěřícně podléhala neznámým pocitům a také touhám, které byly jejímu srdci tak blízké a jež znala už ve svých školních letech. Viděla jak jeho úd proniká do jejího těla a cítila tento vjem s ohromnou neobroušeností všech svých smyslů. Obě těla nyní levitovala ve vzduchu jako jedno těleso. Spirálově kroužily ve tmě a Katy se marně bránila vjemům tužeb Jacka a sama sebe. Zdálo se, že tento slastný pocit nebude mít konce, jenže se spletla. 
   

V hlavě ji zaduněl hluboký neotřelý hlas : "Trhej mé dítě, jen roztrhni svou kořist!" Cítila jak Jackovi  ruce náhle chytily Katy za ramena. Ten hlas jakoby nařídil nervům v konečcích prstů zatnout a trhnou oběma rukám opačným směrem. Katy zakřičela jako ještě nikdy ve svém životě...

V zuřivých křečích se její mysl odpoutala od temného snu a celá spocená teď seděla na posteli jako vyjevené kotě, kterému právě odebrali kulky. Doznívala v ní ta ohromná bolest, ale zároveň v ní dozníval druhý pocit. Ohromné uvolnění a štěstí, že se něco takového vůbec stalo.


    "Doprdele..."  vydechla....

 

(pokračování příště)


pyosisified
28. 12. 2004
Dát tip
tip

Notreal
26. 05. 2004
Dát tip
avi

Notreal
23. 05. 2004
Dát tip
avi - poslal jsem jen stálým čtenářům - omlouvám se těm, kterým se už příběh nelíbí -ˇdejte mi vědět a avi už Vám nepošlu :-)

Notreal
23. 05. 2004
Dát tip
sleeping_beauty - jsem si všiml, že to tu nějak nejede :-( no to nevim, jestli to je tak jak říkáš :-)

Notreal
23. 05. 2004
Dát tip
myslel jsem spíš to, že bych byl jejich oblíbencem :o)

Dr_Lecter
23. 05. 2004
Dát tip
to sakra a doprdele tam asi být nemusí. To kotě - čili, cítila se, jako by právě přišla o kulky...hmm (vím, že to tam takhle není...). Zážitek super, mlask...T

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru