Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Po stopách Karla Hynka Máchy

Výběr: rebecca13
15. 11. 2004
1
0
2557
Autor
Mabi

23.11. 2004 od 19 hodin v Divadle za plotem v Bohnicích

Večer bude věnovaný odkazu básníka K. H. Máchy. Diváci se dozví jednak něco více ze soukromí K.H. Máchy v souvislosti s tím, jak ovlivňovalo jeho tvorbu. Objeví se ukázky z jeho korespondence i deníku. A samozřejmě nebude chybět přednes z jeho méně známé tvorby. Literární část programu bude doplněna živou hudbou, kdy vystoupí písničkář Zbyněk Zeman. Ostatní účinkující: Libor Ulovec, Martina Bittnerová, Jana Rubešová, Ivona Březinová.


Mabi
07. 12. 2004
Dát tip
Jak najít Souterrain? Souterrain se nachází u I.P.Pavlova. Přesně na stanici tramvaje 6 a 11. Když se dáte nad I.P.Pavlova směrem doprava Bělehradskou ulicí, minete ČSOB, Eiffel optic a další obchody, uvidíte stanici a tam hned u ní Souterrain - je označený viditelnou světelnou zelenou cedulí.

aRmida
18. 11. 2004
Dát tip
v mfdnes jsem četl článek, který poněkud nabourává představu máchy jako romantického básníka...:-)

Mabi
18. 11. 2004
Dát tip
Omlouvám se, vstupné jsem neuvedla, je to 20 Kč. ARMIDA-však také něco v tomto duchu bude i na tom večeru, ale Mácha romantik byl, nejromantičtější hrdina :-)

Miroslawek
17. 11. 2004
Dát tip
z pod nánosů hlíny vykopané trocheje... založíme do herbáře.....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru