Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Oběti...

14. 03. 2005
25
0
7097
Autor
Kytiii

Taky jste se stali obětí?

OBĚTI

…orgasmus…

Žijeme ve světě, kde se svoboda ženy měří počtem dosažených orgasmů… a úspěšnost mužů poměrem mezi jejich styky s partnerkou a těch, které dokázali proměnit v pár stahů pochvy…

 

Kdysi jsem byla úplně normální holka. Chodila jsem do školy, pařit s kamarády, vyzkoušela jsem si alkohol, cigarety, trávu. Ve třídě jsme soutěžily, která přijde dřív o panenství, která vyzkouší co nejvíc poloh, později po škole, kolik sexuálních partnerů jsme vystřídaly. Nad kávou, skleničkou vína, nebo při objevování nových módních skvostů v megalomanských obchodních centrech jsme všechno prodrbaly, řešily a zhodnocovaly. Myslela jsem si, jaká nejsem in. Jak žiju stylově. Poštou jsem odebírala všechny ty chytré časopisy, které radí jak na život. A žila podle nich. Mimochodem, jmenuju se Tereza.

 

Martin byl jedenáctý člověk, který se dostal až mezi má stehna. Ostatně tak jsem dělila všechny své partnery. Komu jsem dovolila toto, mohl to považovat za znamení, že to s ním myslím vážně. Obyčejná rande, kávy, obědy, večeře, květiny, polibky ani mazlení jsem odmítala evidovat. Sex byl měřítkem úspěchu. Pamatovala jsem si každého, kdo měl tu čest se vedle mě ráno probudit. Martin byl stejný jako všichni ostatní. Ostatní jsou skupina lidí, které ovládl dnešní svět. Chodí nakupovat do hypermarketů, návštěvu obchodních center považují za kulturní zážitek. Sobotu tam případně tráví celou většinou i s rodinou. Spojí utrácení za jídlo, drogistické výrobky, nábytek, elektroniku, oblečení a obuv, návštěvu kina, bazénu v jedno a většinou jim k tomu ještě na playback zazpívá Heidy Janků a několika vtipnými poznámkami pobaví Leoš Mareš. To jsou ostatní. To jsem byla i já, Martin a všichni, které jsem znala. Martin se lišil v jediné věci. Byl přímo posedlý mým orgasmem. A já ho zanedlouho za to začala nenávidět.

 

Jeden z mnoha večerů:

„Dělám to správně?“

„Ano,“ vzdychám. Četla jsem si fakt zajímavou knížku. Že nemám chuť se milovat pokaždý, když se jemu zlíbí, je normální. Jsem holka, ale že to musím vždycky předstírat, se mi začíná docela zajídat. Teď bych měla vzdychnout, ať to vypadá, jako že mi to uklouzlo. Vzdech. Jo, v duchu se usmívám, ten se mi povedl. Už dávno si říkám, že bych mohla jít dělat herečku.

„Už budeš, miláčku?“ šeptá mi nahoru to uslintané individum. Je potřeba se začít klepat a zajíkat se hlasitěji.

„Pojď už nahoru!“ žadoním. Poslechl na slovo. Ještěže jsem od čtrnácti let pilně posilovala svaly pánevního dna, teď ti ukážu, hošánku, co je to rozkoš… Zapojila jsem všechny své síly a stahuju a stahuju. Řvu u toho, jak u porodu. Docela se potím… Vidím, jak se Martinovy zorničky rozšiřují, víčka klesají, rty pootevírají.

„Aaa,“ ulevuje si konečně. A mám to za sebou.

 

Po sprše, čerstvé kávě, v jeho náručí, na pohovce:

„Líbilo se ti to?“ laská mi ucho. Tentokrát se chvěju nehraně. Prsty mi přejíždí po holé kůži boku. Mám husinu až na zadku.

„Jasně,“ přikyvuju horlivě. Ty jo, doufám, že dost přesvědčivě. Ještě by mohl chtít napravovat reputaci.

 

Po půl roce, kdy orgasmus přišel tak v dvanácti opakováních při normálním sexu, většinou v období okolo ovulace a tak stokrát pomocí sprchy, ruky nebo elektrického miláčka – toho ovšem nejméně, protože mi brzy po jeho pořízení do něj vytekly baterky. Přestalo mě předstírání bavit nadobro. Rozhodla jsem se s tím skoncovat. Promluvila jsem si s Martinem. Nechápal. Sklesle mě podezříval, že mám někoho jiného, kdo mě dokáže lépe uspokojit. Odmítavě kroutí hlavou, že to není možné. Že jsem frigidní, vyjíždí nakonec navztekaně. Zase se chce milovat. Chce mi ukázat, že on na to má.

 

Bouchám mu dveřmi před nosem, že já na to nemám.

 

 


Kytiii
06. 01. 2006
Dát tip
vím :o) a gratuluju :o)

Brosqička
05. 01. 2006
Dát tip
Měla jsem teď v poslední době nějak chuť na tvá dílka.. :) Tady jsi tenhle problém vyjádřila naprosto přesně (tipnu si za to)... kluci tohle nikdy nepochopí (někdy bych vážně chtěla být klukem, maj to o tolik jednodušší... možná se dočkám v příštím životě :o) ). Ale rozhodně to nestojí za to to předstírat... Jinak, Tobě budu nadosmrti vděčná, víš proč... musím říct, že jsi mi zpříjemnila život o sto procent ;-) Máš u mě panáka :o). díky.

Ariela
09. 09. 2005
Dát tip
presne :)))) *

Kytiii
31. 08. 2005
Dát tip
Díky Tygřice - za všechny kritiky

Tygřice
29. 08. 2005
Dát tip
:) Tak na přerstírání bych se mohla...pochybuju že oni by se s něčím takovým obtěžovali. Když to stojí za ho... tak třeba do očí:)

Skvělá*

Alojs
16. 07. 2005
Dát tip
zajímavá kombinace povídky, vyprávění a úvahy... A myslím, že ti ten experiment vyšel. Tradičně dobře napsané, takže není co řešit - tip!

Lasy
22. 06. 2005
Dát tip
holka, píšeš fakt dobře Lasy*

Kytiii
21. 06. 2005
Dát tip
Lidi, mám novou povídku, tak jestli máte zájem... Díky... Kytiii

Pisces
06. 06. 2005
Dát tip
heleť, mně to přijde moc dobrý.... byla jsem obětí jednoho podobnýho cvoka... takže mojí další lásce jsem nic nenahrávala, prostě jsem byla upřímná a bylo to mnohem lepší... t*

Vaud
20. 03. 2005
Dát tip
chlapi nepředstírají :-) Jinak skělý dílko!*

Kytiii
20. 03. 2005
Dát tip
...jim by to nejspíš asi nešlo :o) fyzicky nemožné :o)

katugiro
16. 03. 2005
Dát tip
když to beru jako povídku, za mnoho nestojí takové vyprávění okořeněné sexem a moderní dobou :)

Kytiii
16. 03. 2005
Dát tip
proto je tam ta podkategorie - Úvaha :o) ale díky, že ses zastavil

Tulipanka
16. 03. 2005
Dát tip
Dobré, oceňuju postřehy z života společnosti. tip

Kytiii
15. 03. 2005
Dát tip
Ne ne, v podstatě si ani neodporujeme, jen každej chceme vidět v názoru toho druhýho něco jinýho... abychom se mohli cítit dotčeně... ... P.S. A taky hodně holek jsou bezcitný krávy :o)

Kytiii
15. 03. 2005
Dát tip
hi hi... koukni na naši diskuzi Revolution - najdeš ji ve výpisu mých děl... to pak mít už rejpavou nebudeš... :o)

Barman
15. 03. 2005
Dát tip
K tomu stroji-žena je jemná mechanika, ale každá má jináč tlustej manuál a nevýhoda je, že když si člobrda sežene novou musí se to zas učit vod začátku:)

Kytiii
15. 03. 2005
Dát tip
ty máš opravdu zajímavý přirovnání... na Tvou podporu ovšem musím přiznat, že je tomu tak i u mužů, ačkoli u nich povětšinou postačí obecný návod, který v nepatrných modifikacích funguje u každého :o)

Barman
15. 03. 2005
Dát tip
Kostra manuálu je stejná, jen je jináč obalená. Lidi sou vlastně velice kvalitní stroje:)

Kokotka
14. 03. 2005
Dát tip
úsměv :-) ...no jasně - není nad Anču Dlaňovou :-) *

Barman
14. 03. 2005
Dát tip
Jo jo, tak to je, musí se hledat*

Od orgasnu ku orgasmu, porad musi stat, nebo nebudu hrat

Griff
14. 03. 2005
Dát tip
:)t**

vesuvanka
14. 03. 2005
Dát tip
Tak to je hodně smutné a jsou to pak opravdu oběti.... pěkně napsané... TIP

Kytiii
14. 03. 2005
Dát tip
Všem díky za přečtení i za vtipné poznámky (pod čarou)... A vesuvance za to, že to zřejmě jako jediná pochopila... díky

Kytiiii, chjo, velká pravda.... velká!!!

Kytiii
14. 03. 2005
Dát tip
a já teda musím odporovat!!! ten úryvek na začátku je jenom z mojí hlavy!!! a za tím si budu stát a dupat! Jestli tuhle pravdu někdo někdy formuloval, nebylo mi to známo ani se to nijak ke mně nedostalo - ale já na svoji čest prohlašuju, že tohle JE MŮJ NÁPAD!!! Druhá věc - já tak ráda diskutuju :o) -> oběť je tady společnost (ne já - pokud jsi pochopil závěr - hrdinka - ne já - se rozhodla, že už předstírat nebude ani se stylizovat do role sexuální nymfomanky, která musí chtít vždy a všude)... ono je snadný tohle odsoudit jako feministickou sr...ku, když jsi kluk, který opravdu chce vždy a všude - předpokládám (jako každý zdravý mladý kluk)... Určitě nejsem sama,kdo si to myslí, ale je to opravdu smutný, že kluci nepochopí, že když se s nimi dívka miluje, myslí především na jejich uspokojení a občas se prostě "obětuje". Protože toho dotyčného miluje a je jí jasné, že on to prostě potřebuje, ale ona ne (tak často)... Normální je, že dívky mají chuť na sex v podstatě jen tak max. týden v měsíci - kolem jejich ovulace (to je prostě fyziologicky přirozený fakt)... Jenže kluci jsou prostě kluci... Btw: Jestli Tvá partnerka nikdy nepředstírá, pak musíš mít neskutečné štěstí, že jsi narazil na neukojitelnou nymfomanku... A vcelku jsi ani nebyl nepříjemnej... mě vyjadřování cizích názorů nikdy není nepříjemné. Doufám, že se s Tebou dá diskutovat a po tomhle se neurazíš...

Barman
14. 03. 2005
Dát tip
Já teda nevím, podle toho co mi prošlo pod rukama, ženská je složitej a jedinečnej stroj a pokud ty a tvé známé předstíráte, tak je to blbý. Ti vaši chlapi jen získají iluzi boha. Ale o obětech? povídka je dobrá, zasahuje do jisté brňavky, ale oběti? Já se třeba občas cítím jako oběť ženské vychcanosti a intrik. Mám ale štěstí. Naučil jsem se tím bavit:)

Kytiii
14. 03. 2005
Dát tip
Barman - to je dobrý :o) já si taky nepřipadám jako oběť... ale znám takové - spoustu takových... Jo a díky za přirovnání ke stroji... s tím se dovoluji neztotožňovat... nestrčíš do mě kilo a já neroztáhnu nohy, ani nezataháš za páčku a já neuvařím večeří - takhle to nefunguje... u nás... (u vás by se o té páčce uvažovat ale vlastně mohlo :o)

ondrech
14. 03. 2005
Dát tip
skvělé postřehy. už dneska druhá povídka, která je vážně vyvedená(že by jedna a ta samá autorka?):-)***TIP

ondrech
14. 03. 2005
Dát tip
skvělé postřehy. už dneska druhá povídka, která je vážně vyvedená(že by jedna a ta samá autorka?):-)***TIP

Kytiii
14. 03. 2005
Dát tip
já se nestylizuju do role trpitelky... taky proto bylo slovo obětuje v uvozovkách... proto, žes opět nepochopil, že dívka občas (!) se s klukem miluje proto, že jeho miluje a chce mu vyhovět... ...v 19 s tím asi nemáš zkušenosti, ale z mého okolí nejedna dívenka dojela právě na to, že se rozhodla vzít otěže do svých rukou. Řekla partnerovi, že nemá náladu, když neměla náladu, případně předstírala bolesti čehokoli, což mělo význam totožný, jen ona dotyčná neměla tolik odvahy přiznat barvu. A co se kupodivu nestalo? Partner ji dál miloval až za hrob... ale o lásku fyzickou se začal dělit s jinými... Ještě jednou podotýkám, že mě se to naštěstí nestalo (ale to je vlastně úplně jedno)... Ano, uznávám, že jsou kluci (muži), kteří jsou tolerantní k potřebám svých protějšků, ale v naší společnosti - přiznej to - jich není mnoho... A já takové opravdu znám... Z čehož jasně vyplývá (podle Tebe), že většina chlapů jsou prostě hovada... Hm? To stojí za zamyšlení... Ale to už jsme poněkud jinde :o) a co se týče alternativních metod... jsou ozkoušené a fungují :o) A taky ještě jedna věc, nešlo o to, že holku v mém příběhu by sbalilo sobecký trdlo, právě naopak... tento velice citlivý mladík si přál svou dívku co nejlépe a co nejčastěji uspokojit, protože pak sám nemohl být spokojený se sebou... ale nedokázal pochopit, že ona by se s ním i ráda milovala, kdyby občas se chtěl uspokojit jen on sám... Nevím, jestli to dobře vyjadřuju...

Kytiii
14. 03. 2005
Dát tip
díky Ondrášku :o) vím, že to nemáš rád :o) mě se ta Tvoje taky líbila, doufám, že sis mou kritiku vzal k srdci...

KayTee
14. 03. 2005
Dát tip
smutné *

fungus2
14. 03. 2005
Dát tip
Není už co dodat. ***

Noe1
14. 03. 2005
Dát tip
Lekl jsem se tvých výhružek. No, tak já jsem si to teda přečetl. I když je to povídka. První odstavec mne chytl, takže i dočetl. Dozvěděl jsem se něco nového ze světa mladých děvčat, takže to bylo i užitečné. Takže ti dám i *t Né važně :-) líbilo ;-))))

Kytiii
14. 03. 2005
Dát tip
:o) Ty jsi ale vtipálek :o) a potěšilo... já se taky občas musím překonávat, ale téměř nikdy nelituju... díky moc za přemožení se, kritiku i tip

Fou_
14. 03. 2005
Dát tip
:))))))* hned s tím letím za chroustem!

Kytiii
14. 03. 2005
Dát tip
hihi... to jsem zvědavá... aby ho nekleplo... :o)

sosák
14. 03. 2005
Dát tip
Dneska je to samá žhavá diskuze :)) přidám svojí špetku: možná bychom neměli tolik zevšeobecňovat. Někdo tu řekl - jedinečněj a složitej stroj - to sedí. Autorčina reakce na toto přirovnání je neadekvátní - nikdo tě neurážel, urážka to nebyla. Ale zpátky k literatuře: super napsané, více úvaha než povídka. t

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru