Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pražská trojka v TRMALCE

30. 04. 2005
0
0
2609
Autor
Mabi

Pořad se koná k příležitosti MEZINÁRODNÍHO DNE VĚDOMÍ CHRONICKÉHO ÚNAVOVÉHO SYNDROMU.

Tři mladé pražské autorky se představují – Jana Rubešová a Markéta Švíková svou lyrickou poezii, Martina Bittnerová prózu. Veršované i neveršované příběhy o lásce a bolesti hudebně doplní pražský písničkář Zbyněk Zeman.

Pořad se koná ve čtvrtek 12. května 2005 od 19 hodin v Trmalově vile, Vilová 11, Praha 10 - Strašnice /5 minut od stanice metra A Strašnická/. Akci pořádá občanské sdružení Neraweb (www.neraweb.cz).

 

 


Mabi
08. 05. 2005
Dát tip
Tak Karáska ze Lvovic máme na konci května...Když jsme u toho... Chápu, ovšem výběr děl je nezávislý na tom, že to je k únaváči, ten sám o sobě je depresivní, tak proč to zvyšovat, že...

Mabi
07. 05. 2005
Dát tip
že vás to tak irituje... proč by člověk NEMOHL připomenout že TAKOVÝ DEN EXISTUJE! navíc na místě samém každý dostane ke vstupence informační brožurku, nejsme zdravotnická organizace, ale proč bychom nemohli připomenout alespoň touto formou, že něco takového vůbec existuje... a už vůbec nechápu, proč to musíte dělat takovýmhle energickým způsobem, že vám to za ty emoce stojí...

Ale já jsem ti rozuměla, už když jsi to říkala poprvé, ten capslock byl zbytečnej. Moje reakce měla enem navádět na to, že sice neexistuje důvod, proč by člověk nemohl (etc.), ale ani důvod, proč by to dělat měl. (Jó, dybyste recitýrovali z dekadentů, to by bylo inší kafčo! To by mělo smysl, takovej Hlaváček bledouch, jednostrunnej /to nejni moje, to prál Šalda/, únava konce století, blablabla... možností je nepřebernejch.) Emoce se tak ňák jako snad ani nekonaj. Žij blaze.

So. U příležitosti vydání nového čísla časopisu Cinema si koupit krabičku kondomů. Já vim, že reklamní letáky rády nabízely k vodce tanga zdarma, k pracímu prášku puk a CýDý, případně čajový sítko ke kilu salámu, ale upřímně, vždycky jsem to měla za dost velkou ptákovinu. Jinak oušem gúd lak.

vojtěch
06. 05. 2005
Dát tip
nemalá píčovina

Tak by mě zajímalo, jak bude lyrická poezie a próza odkazovat na chronický únavový syndrom, když už příležitosti... (FAKT by mě to zajímalo.)

Mabi
30. 04. 2005
Dát tip
To je vážně dobrý dotaz...Jako by nemohl člověk nějakou akcí prostě a jen připomenout, že nějaký takový den vůbec existuje...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru