Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Já mám taky dotaz

27. 05. 2005
0
0
2931

Proč se zablokování nicků  Rowenna, Pomerančová, Hajka, Pišta_Hufnágl, Krásnoočko, Dero a Noe1 neobjevilo v novinkách i s důvodem zablokování, jak tomu bývá zvykem v případě zablokování nicků?
Toxman
01. 06. 2005
Dát tip
Chce to jen tomu věnovat trošinku času... V pondělí jsem tomu věnoval kolem 8 (slovy osm) hodin a už tomu nechci věnovat ani minutu navíc. Toto je mé (zatím jediné) oficiální vyjádření k tomuto problému (a doufám, že u toho zůstane): Noe1 & spol. - "I Ty anarchisto ! ;o)))" Aneb slovy klasika: "Na Bělehrad !"

Delight: Otázka ovšem zní, zda je to dobře nebo špatně, neboť: 1. čím míň víš, tím líp spíš 2. kdo se moc ptá, moc se dozví 3. kdo je zvědavej, bude brzo starej 4. správci tuto diskusi nečtou

Delight
31. 05. 2005
Dát tip
Hmm, Hajčinu četli, a taky se dozvěděla, panečku... Použiji citát z mého oblíbeného divadla: "Ty drž hubu, Čechu!!!" :))

Delight
30. 05. 2005
Dát tip
Kdo je zvědavej... :)))

Delight: ...a: Kdo se moc ptá... ...nic se nedozví?

Noe1
30. 05. 2005
Dát tip
Ahoj slůůůně, díky za podporu. A víš, že to ještě nevysvětlil - samozřejmě kromě těch pár pomluv a obecných frází :-)))))

Delight
30. 05. 2005
Dát tip
Slůůů: navopak, dozví se moc! :))

Montrealer: Tohle nebude vězet ve formě, nýbrž v obsahu, a nikoli v dílech, leč spíše diskusních příspěvcích... /vždyť nickům chroustjazz / born_to_be_child taktéž těžko někdo mohl vytknout nedostatek autorského talentu & kritického vtipu/ ...& jedno vysvětlení Slůňo napadlo: že už by se – pro samé blokování dalších a dalších nicků – správcům na úpravu novinek nedostávalo času?

Garth
27. 05. 2005
Dát tip
I lůze se toto jeví dosti podivné.

Montrealer
27. 05. 2005
Dát tip
já se zatím marně snažím zjistit, čeho se ti zablokovaní dopustili, případně "dopustili". nechodím na Písmáka moc často, ale většina zablokovaných na mě v minulosti působila dojmem nadaných autorů...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru