Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kalhotky vs. tanga

24. 06. 2005
1
1
7205

Pánové už svoji diskusi mají, dámy (a pánové nosící dámské prádlo)...

Tanga? Boxerky? Klasické kalhotky? Stahovací kalhotky? Bezešvé kalhotky? Na ostro?

 

Nebo podle situace? K jízdě na koni? V létě? Pod sukni? Pod bokovky? Když víte, že se nebudete svlékat na veřejnosti? Když víte, že se svlékat budete? A právě teď?

 

Nese vaše prádlo nápisy dní v týdnu, oranžové a zelené proužky či se pyšní krajkami?

 

Obsahuje váš prádelník nějaký zvláštní kousek? A tak...

 


1 názor

Mmch moc moc díky za zajímavej tip, kterej by slůňu už už málem utek’ & navíc je konečně kolem mne na totemu trocha rozruchu ;oDD

Bacil
19. 07. 2005
Dát tip
To si nepochybně zasloužíš ;-)

Bacil
18. 07. 2005
Dát tip
Děkuju!

Bacil: Ok, tady to máš

angel1
29. 06. 2005
Dát tip
ach pejsku pejsku, dooma-li jsi ?

Kpt_Pejsek
29. 06. 2005
Dát tip
Když je doma pejsek, sundaváš kalhotky?

angel1
29. 06. 2005
Dát tip
a proč ne? jemu je to jedno

Kpt_Pejsek
29. 06. 2005
Dát tip
Ale není.

hastrman
29. 06. 2005
Dát tip
hehe... mno málokteré žencké tanga vlastně sluší, žeano... ale proti hustu... no a b(r)okovky jsou děsný kalhoty podle mýho nemoderního názoru... ale gaťky se sníženým pasem jsou celkem fajn, akorát mi moc neslušej, no :-)

mrtvolala
28. 06. 2005
Dát tip
To já chodím zásadně "na ostro", protože jeden nikdy neví kdy může "něco" být, a netřeba nekrofilovi klást do cesty zbytečné překážky - ještě by ho mohlo něco vyplašit a bylo by po mejdanu. Nepříjemné dny mám pořád. Být mrtvá není nic kór moc příjemnýho. Pokud je ale řeč o "těch dnech", tak ty mám zatím ještě také pořád. Ale bude už nebude mít co opadávat, tak bude konečně klid.

Bacil
28. 06. 2005
Dát tip
A není lepší se k "těm dnům" postavit čelem, když už s nimi nic nenaděláte? Mně se hrozně líbila loni v Praze výstava "Tento měsíc menstruuji". Třeba i proto, abychom my chlapi vzali v úvahu, že už dost vás obtěžuje příroda a že bychom aspoň my měli být na vás hodnější :-)

Craerassy
28. 06. 2005
Dát tip
mrtvolala....kde ty ses toulala? byla tu nuda:-)

Kpt_Pejsek
28. 06. 2005
Dát tip
Hlavně chlupy!

Kpt_Pejsek
28. 06. 2005
Dát tip
http://eldar.cz/prostor/clanek.php/id-739/u-0

Bacil
27. 06. 2005
Dát tip
A je vůbec potřeba mít na sobě nějaké kalhotky? ;-)) Ale ne, ony kalhotky někdy vzrušují víc než jejich absence, prátvě tím, že dráždivě zakrývají-nezakrývají :-)) Můj názor - jak kdy a jak na kom. Mimochodem, a co barvy? Díky dnešní módě krátkých trik a nízko posazených riflí mám celkem přehled, že nejvíc se dnes dosí bílé, černé a červené, což se asi moc nemění. Ale už jsem myslím někde zahlédl i ty maskáčové... inu proč ne, třeba při přípravě nějakých hrátek v letní přírodě to může být stylové :-)

Kytiii
27. 06. 2005
Dát tip
Když se svlékat nehodlám, mám nepřiléhavé kalhoty, nebo jsem doma, nosím klasiku - bílé bavlněné kalhotky od Spencra... Když mám přiléhavé kalhoty, sukni apod, nosím hladká tanga všech možných barev (od bílé přes pastelově růžové, modré až po černou)... A pokud vím, že by mohlo něco být (něco intimnějšího než letmé dotyky - no i někdy pro osobní pocit při letmých dotycích) mám v prádelníku pár epesních kousků - červená krajka, rajcovní obrázky, mašličky, vyšívaná krajka na průhledném nic a tak... Jo a pod šponovky na lyže nikdy tanga!!! Neboť hrozí akutní poškození jemné kůže zadnicové odporným opruzením a následným rozškrábáním... Poznámka... A pro ony nepříjemné dny, které by každá slečna, mladá maminka i zralá žena nejraději vyškrtla z kalendáře... tak pro ty mám speciální pevné kalhotky, protože byť to tvrdí každá lepší reklama, tak ať jsou s křídly nebo bez dělají si mezi stehny, co se jim zrovna zlíbí...

Craerassy
27. 06. 2005
Dát tip
ježíš, tady je mejdan nebo co:-)))

Empty
26. 06. 2005
Dát tip
Eil: :-P

PecKer
26. 06. 2005
Dát tip
Sorry Slůůůňo, ale ty bych na sebe nevzal a honem někdo ze mě sundejte tu ženskou

PecKer
25. 06. 2005
Dát tip
K tangu jedine tanga s tangramem k tandemovemu tanci v tanku jakbysmet

Svůdná? No, asi saténový tanga – černý, vínový, červený nebo čokoládově hnědý... no a největší úlet jsou asi tanga s maskáčovým potiskem (ale to je jen tím, že nemám „kalhotky – slipy“ ;))

PecKer: A co s pentagramem?

Eileen
25. 06. 2005
Dát tip
s pentagramem??? :/ zas nekdo.. je mi jedno jaky pradlo, povetsinou ovsem cerny.. empty? ztichni:))))

Crowley
24. 06. 2005
Dát tip
To seš ty tam nahoře? Pokud ano tak tě musím se zármutkem upozornit, že máš nedostatečně vyvinutý penis.

Empty
24. 06. 2005
Dát tip
já nejradši tanga na dámách:-P Zvláště na jedé;-)

Empty
24. 06. 2005
Dát tip
jedné...

Empty
24. 06. 2005
Dát tip
mmch:Slůůůníčko, já svůj názor na věc již vyjádřil. a ty, když už ses taky rozhodla rozpoutat takovou diskusi, měla by ses sama přiznat, jakže to s tebou je;-)

Kisi
24. 06. 2005
Dát tip
Tanga jsou dobrý,ale zařezávají se. Klasický kalhotky si člověk bere,když jde na prohlídku k doktorovi a na návštěvu k babičce...

Empty: Ok, tanga pod sukni, když je v létě horko, a taky pod těsný oblečení v případě, že člověk nechce „čtyři půlky“:), jinak klasický kalhotky (teď momentálně bílý bavlněný s plastickým kostičkovým vzorkem;)), boxerky jsem nezkoušelo, ale prý jsou pohodlný a dobrý pod bokovky...

angel1
24. 06. 2005
Dát tip
když chci být svůdná tak krajky a vyšívaný tyl , růžová, červená, černá..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru