Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Killing me softly

Výběr: Print
30. 03. 2001
9
0
3082
Autor
ARC

Killing me softly (1998) Vstoupilas ke mě do sluje, mám tě za to rád, ale nesahej mi na mé světy: pro tebe jsou strašné! Ano, zešílela bys tam. Těsně za hranicí mojí kůže tepe peklo. Všecky kroky jsou těžké jen do svítání Nechtěj o mě už nic vědět: Jsem prokletý muž ze zakleté hory. Abych přežil, oplétám se mytologií. Proč si myslíš, že je to historie? Už budu hodnej když svážeš mě pevně políbím i vesmír - ale nech mi aspoň křídla... Nelze z toho vystoupit než v tanci a básni. Opentlím své kosti krásou zbabělých, daruji ti své milosrdenství... Je vítr nad letištěm, jsem vítr v ulicích. Mám stále kruté naivní oči. Snad to přežijeme, miláčku? Svlékám tě pohledem jako všichni v této putyce, abys mi ho tam vrazila mezi žebra. Nebo máš nebe ve špíně za nehty? Bojíš se o mé spaseni? - Zmrskám tě v katolickém chrámě! Oh - křídla! Co je to proti tvému úšklebku! Připnu si je ke tvým nohám... ...ty zabíjej mě dlouze...
myco
27. 09. 2004
Dát tip
som rád, že si ma našiel kam by som tak zašiel asi... asi môj smäd sa hasí

...ale nech mi aspoň křídla... to se mi moc líbí

Nádhera... až to mrazí...***

Phil
09. 04. 2001
Dát tip
"...opentlím své kosti krásou zbabělých..." - pane na nebi, to je ono.

Naso
05. 04. 2001
Dát tip
No vida... objavujem toto dielko až po týždni od jeho uverejnenia a neľutujem! Šikovne vydarená parafráza finálu básne, ale najmä ten prúd slovných vyznaní... Waw, waw! T!

Verita
30. 03. 2001
Dát tip
wow...........................................................tohle je opravdu silné...................

Pája
30. 03. 2001
Dát tip
jako Verita (...vstoupilas? ke mně...) *

kafka
30. 03. 2001
Dát tip
*!

ARC
30. 03. 2001
Dát tip
díky Pájo....Verito, na blížence silné:))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru