Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Report z VULGAR party 15.7.2007

16. 07. 2007
10
123
8994
Autor
Milly

16.7.2007 Ňo, vulgar party v sobotu... Report........ Hm. :-) Já, takovej málomluvnej člověk a alkoholik, mám psát report. Co když mě nic nenapadne nebo si na nic nevzpomenu už?? Ale dobře, dobře................ Snad to bude sid stačit..

Po domluvě se sid dorážím z letního bytu přímo na Hlavní nádraží pražské- prý sedí na trávníku vpravo od východu......... Jo, nějaký lidi tam vidím- chlapi, tmavý trička--- a sid (tu poznávám z fotek). Vrhám se k ní a zjišťuju, že ona si mě z těch mejch nepamaruje- teda, že mě nepoznává..
Představování se.. samý neznámý lidi..... Přichází rebecca13 s pivama a NePoe_ta. Konečně někdo, koho znám!! :-)
Jsem nesmělá to osoba, tak ze začátku odmítám tanec s Ne_Poe_tou a on chvíli poté odchází pryč na jinou schůzku- škoda, škoda převeliká a nedozírná.........
Hm, s kým o čem mluvit? CrawlingChaos a pozorovatel maj skoro stejně modrý oči. Jen pozorovatel o něco světlejší.. Bazilišce jsem prý dala do klubu Erotika v poezii nějaký dílo. Už si nevzpomínám... A ne, fakt to není můj klub... :-) Houmles vyvádí, pije a nadává, že se nikdo nechová vulgárně, načež na něj neoOpica vylejvá všechnu mou vodu- to byla první věc, kterou mě naštval... Jo, druhá vlastně-- 1. byla, že mě nutil pít víno a nevěřil mi, že už jsem se napila... Jakože víno nepiju. Vstupní lok jsem absolvovala.
Bavíme se s Baziliškou a Rabbem o vztazích. Jo, zajímavý je to. :-)
Reb se má fajn a dobře se jí leží na klíně- zvlášť když přitom víská ve vlasech...mmm.... :-) Po chvíli odchází- tak před 22. h se loučí a spěchá domů.
Taky na nás do parku před Hlavákem přišli policajti s tím, že si pak máme sebrat odpadky. Jo, to chápu, že nechtěj, aby se jim tam pak něco zůstalo válet..
Pozorovatel odchází pro vodku na chleba, ale prý ji tam nemaj. Přinesli si s Baziliškou jen klobásy.
NeoOpica provokuje- a sklízí 1. plody- už se pere s Baziliškou- teda vlastně Baziliška se ho pokouší lechtat, ale moc to nejde. Udržet se ještě dá- taky jí s tím na její žádost pomáhám... NeoOpica prosí chlapy o pomoc- přihlížející pozorovatel a Crawlingchaos však příliš nezasahují- pozorovatel s úsměvem pozoruje a Chaose klasifikuju jako zbabělce (vzhledem k tomu, že jsem ho předtím dostala zkušebně na lopatky. Pak se sice ukázalo, že utíkat umí slušně- dokonce jsem při jeho pronásledování uklouzla, ale nakonec jsem ho chytila a jelikož jsem nevěděla, jak ho složit na zem, abysme si teda mohli změřit síly, tak jsem s nim nějak praštila, on mi spadnul na hlavu a ta mě od tý doby bolela. Ale o tom jsem nechtěla mluvit). Zkrátka opicovi nikdo po chabých a neúčinných Chaosových pokusech už nepomoh, ale kdyby neprovokoval, fakt bych mu tu ruku nepokousala. Taky to bylo jenom trochu........

Houmles kamsi odchází a my ostatní pokračujeme na Letnou (už bez pozorovatele, co odešel a nechal nám tam nevyužitej chleba- nikdo ho nechtěl, tak jsem ho vzala). Tam nás potkává nádherný výhled, mokrý trávník, následně mokrý spacák nabídnutý Rabbem a mokrá mikina. Nicméně přes občasné připomínky ke stavu věcí si nikdo nestěžuje. :-)
Dávám si pomerančovej džus a povídá se dál- o sexu a dalších běžných záležitostech.
Opica a Chaos pro nás všechny vystáli frontu- dlouhou, dlouhou, dlouhou v zájmu piva všech a džusu pro mě- a pak ještě na pizzu- za což jim velký dík! O pizzu jsme se podělili a sid, která chvíli odpočívala, dostala všechny zbylé olivy. Tangens spal.

(Jo, ještě v HL.N. nosil Tangens Bazilišku v náručí- pak zkusil mě a složil mě na Hlaváku na dlaždice. To se nedělá! Možná proto se pak od něj už nikdo nechtěl nechat nosit...)
Nutno konstatovat, Rabb má nejspíš hezky svalnatý paže a že se tudíž dobře hladí. :-) (sid, já přece ani neumím být jiná než decentní ;-)).
A taky že jsem v metru a vůbec všude hlídala lidi, aby se nám nikdo neztratil a pak držela Chaose, aby nám neutek- už nevím, proč.. Ale pak jsem ho radši pustila, aby se necítil býti obtěžován- radši...
Taky udělali bordel v mý oblíbený čajovně- trošku. Hm, jo, moje chyba- táhnout napitý lidi do čajovny.. Ale, Rabbe, maj tam vodní dýmku- kdyby někdy... :-) Já na to zapomněla..

Nikdo se mnou nechce jít na záchod (neoOpica komusi nabízí sex, ale už nevím komu- zeby Rabbovi??), tudíž se plížím x x x metrů za keře, kde není osvětlení a ani lidi.
Jdem pak pryč, už nemaj žádný jídlo.

Tangens s sebou prý od příjezdu do Prahy nosí igelitku se železem. Pořád se pokouší někoho nosit a všechny ženský před ním zdrhaj (mimo sïd, která odmítá tak, že na ni ani nesáhne).

Hospoda.. Opica mě provokuje už s Rabbem- nevím, asik chce bejt ode mě drženej za ruku... trochu lituju, že s sebou nemám provazy- i když nevím, co by na to řekli v tý hospodě, kdyby se jim tam lidi začali navzájem přivazovat k židlím...
Tangens spí. Sid zpívá s Jukeboxem. Já, Baziliška a Chaos se bavíme. Hm, Chaos většinou mlčí, protože ho lidi přerušujou, a když právě ne, tak neví, co říkat.. :-) Jako právě teď... Ale je to dobře naslouchací člověk- takovýmu úsměvu se musí povídat moc hezky... Jakožto i Baziličinýmu.. Modrý oči- já, Chaos, Baziliška... (jo, my víme, opico, že Chaosovi Tě nezajímaj, ale Sid má teda zelenošedý.)
Hrajem fotbálek- já + Chaos, sid + Rabb. Hm, na to, že říkal Chaos, že ho neumí...., hraje nejlíp ze všech- skoro se zdá..
X her- Rabb + sid nakonec vyhráli- ale tuším, že docela těsně.. Dík Chaosovi za gumičku do vlasů.
Dělím lidi jabkama, co jsem vzala s sebou- mám radost, že se udávaj (a pak, že jsem přišla s prázdnou, sid!)- letní jabko dostává Baziliška.
Raduju se, když dám semotamo náhodou gól a jinak nadávám už dost- u fotbálku mi jde vulgarita nejlíp :-). Sid taky občas něco vykřikne. Jediní slušní a tiší jsou tam chlapci. Přijde mi to legrační.
Baziliška zmizela. Poměřujeme si s Chaosem ruce.
Voláme Bazilišce do hlasový schránky, ta se po půl hodině vrací s tím, že telefonovala.
Chaos mi dobře poradil, že když chci trefit Rabba pivním táckem, musím  mířit víc vpravo. Byla to je odveta.., protože já jsem slušná dívka- jak říká Baziliška, že mám andělskej a nevinnej obličej. :-)
Pořád se rozhoduje, jestli se půjde pryč, či co. Zvedám se a říkám, že tak jdem, ne- beztak tam lidi už pomalu usínaj- a chtěj pryč, jen domluvit se nedokážou.
Jdem. Já tam vypila 2 krát nějakej smetanovej likér pro změnu- moc dobrej.. A opica furt někoho přemlouval k chlastání- to na Hlaváku, tam v hospodě a další den taky..
Rabb utrhnul u hospody vývěsní štít. Tangens ztratil peněženku, udělal smutný oči na Chaose, dal mu svou bundu a zoufalým hlasem pravil, ať tam na něj počkáme, načež se rozběhl směrem k parku na Letný, kde jsme předtím seděli, peněženku hledat.
Opica nadává Chaosovi, že si tu jeho bundu bral. Sedíme venku na tram. zastávce, opica volá na všechna možná čísla, jestli není náhodou nějaký z nich tangentovo. Volá Tangens z cizího mobilu, kterej právě našel- prý nějakýho Rusa je ten mobil..
Čekáme.
Dočkáváme se.
Tangens našel cestou igelitku s mobilem- a tu starou s železem někde nechal, či co..
Jedem tramvají ke kolejím Chaose a opici. Chlapi jako jeden muž nechali ženský sednout si. Chválíme jejich galantnost.
Baziliško, já a prasák?? Čím se vyznačuje prasák? Moc hodin na přemýšlení?? Vždyť jsou teprv 3 ráno... ale já vypila míň alkoholu, pravda.
Kluci maj u kolejí bájo nonstop- spousta levnejch salátů... Ujídám k vajíčkovýmu salátu kud pozorovatelova chleba.
Tangens prý ukazuje svý věci- nějaký vrtáky a tak..
Jdem ke kolejím. Všici lidi dobré vůle se tam vlezou, ale tangens ne..- loučí se.. Ne, fakt nechce nikdo zvednout. Sice předtím říkal, že chlapy nezvedá a nenosí, ale když teda ženský nechtěj, už by nepohrdl ani Rabbem..- Rabb po tomto návrhu s řevem prchá a Chaos říká, že jde spát k sobě a kdo chce s ním, tak může. Přidáváme se k němu s Baziliškou (takže nebude žádný spaní v poměru 3 na 3- kde by se mohl Tangens uplatnit jako kameraman..).
Pozorujem svítání- obloha zelenomodrá.

Sestrkáváme postel. Je mi smutno z bezdotekových lidí. Voda v koupelně na obličeji krásně chladí.
Ležím na zádech, koukám do stropu a nespím. Nemůžu se rozhodnout, ke kterýmu z nich se obrátit čelem. Vypadaj krásně, když spěj. Hladím je trochu po vlasech, jen tak lehoučce, abych je neprobudila, otáčím se na bok a nakonec taky usínám. K ránu se co chvíli budím a Chaos taky- pokaždý nějak naráz. Hází sebou, jak se převrací na posteli.
Zdá se mi, že jsme všici v nějakým malým městě s historickým náměstím- nějaká historická scéna, plno lidí, klečím tam někde na zemi a nevím, proč.. Hledám jednu zajímavou kočku. Sesedáme se někde venku ke snídani. maj tam chlebíčky.
Vzbudím se a zas na ně koukám- pěknej pohled... Když odhrnu Chaosovi vlasy spadlý do čela, podívá se na mě. Fakt nevím, co si právě pomyslil.
Zvoní budík. Nevzbuditelná Baziliška nakonec probrána rýpnutím od Chaose. Bavíme se o studiu a o práci. Píšu sid, jestli tu ještě jsou.

Hledám dle instrukcí Delvitu. Oni nikde. Dohání mě Chaos, co odváděl Bazilišku na autobus směr domov. Voláme a jdem k správný Delvitě- je vedro jak v peci a my se škrábem do kopce a do schodů.
Je to jasný- seděj před Delvitou na chodníku- před sebou igelitku s pár mincema a chlastaj pivo. Sidi fotí psa. Chluběj se fotkama. Dáváme prachy na vodku a opica za ně kupuje rum- to mi štve. Rum jsem nepila snad nikdy.
Nejde otevřít. Zkoušíme to všelijak- i tangensovým zapomenutým vrtákem. Ne, dirka vyvrtaná do víčka Rabbem asi stačit nebude..
Hm, mlátěj jím do víčka ze strany, já beru láhev do ruky- a otvírám!! :o)
Pijem rum a zapíjíme Kofolou. Chuťově to takhle ujde. Ne dokolečka- ale do kyvadla- já a Chaos sedící na krajích tudíž dvakrát tolik..
Opica koupil meloun a tříská s ním o zem, protože mu nejde rozlomit. Olepujem se.
Jdem na koleje pro věci. Já už dávno vyhodila kelímky a lahev, co jsem s sebou nosila, abych ji hodila do plastů. Ty čuňata tam chtěli nechat meloun na zemi. Beru ho do tašky a jdem.

Fotíme lampu s krásnou mozaikou.

Je vedro. Opica si na kolejích taky namočil hlavu jako já. Sid prohlíží dopisy v skřínkách-- samý účty........
Nabízím prý jablka jako Eva- Chaos si kousnul...

Jdem do parku. Rozpadlej barák- Kajetánka... Škoda ho... Jsou tam bezva červený a žlutý špendlíky.
Sedíme u jezírka v trávě, pijem, povídáme, ležím a koukám, jak svítí sluníčko mezi javorový listy..
Datum výroby na lahvi rumu je- ale spotřeba prý neomezená- nekonečno....
Gumový aroma. A kulér- sid nám nechce říct, co to je.
Opica zas provokoval...- ale já tu láhev s kofoulou hodila jen malou silou... nicméně na čele mu vyrazila boule.. Chaos si došel dolů pro láhev.
Rabb se loučí- v 14:15.

Jdem k Opicovi- má krásnej výhled z lodžie ve 14. patře.
Net mu jde děsně pomalu, tak ani nestačíme kouknout na avi od Vulgar party.
Přesunujeme se do hospody na Letnou. Opica zas usnul v tramvaji.
Opica objednává pivo- 1 navíc- pak ho rozlejvá napůl- já pivo nepiju....
Polívka a pepřenky- jak si je dáme- už mizí z nabídky.
Opica říká servírce, že sid je ze Zlína.. (když koukáme, že se já ptaj, kolik snědla chleba), Chaos platí prý půl pepřenek...- na což sid říká "Víte, oni jsou z Prahy..." Zas se řežeme smíchy.
Chleba bylo málo, pozorovatelův přišel do polívky vhod.
Opica kouří a my ho honíme, že jinak sid vlak nestihne. když hned nepůjdem. Jdem na hl.n., máme předstih... Sid doprovázíme k vlaku (opica kvůli tomu zas nedokouřil a vztekle zahodil cigaretu- ale tak bylo by zajímavý, kdyby sid nestihla vlak z hlaváku kvůli tomu..- třeba fakt zdržoval proto, že si ji tam chtěl nechat..), máváme. Je 17 h. Opica mě štve těma "mužskejma řečma", na který nemaj ženský ani odpovídat...., (i když je to sranda asi, já vim..), ale pokaždý pouští sednout, s Chaosem dávaj ve dveřích přednost.. to je příjemný.
Jdem od vlaku. Opica z legrace říká "Hele, tangens...."- a jeden chlap, co jde proti nám se na to ozývá "No, co je???" Sakra, je to on....- Chaos ho na přání opici rychle fotí mobilem, tangens utíká na vlak, my stojíme a prohýbáme se smíchy.
Čekáme na metro, sedíme na zemi. Je to fajn. Zajímavý- pokaždý, když potkám Jihomoraváka, posedávám někde na chodníku/po zemi. Už podruhý za sebou...
Jedem tramvají. Na Letný vystupuju- po rozloučení se opouštím Chaose s Opicou a nakonec pokračuju domů- nabitá energií a s absťákem, že už kolem mě nejsou ti lidi, který se všichni krásně usmívali, a přitom byl  každej z nich úplně jinej a všichni dohromady fajn.
_____________________________________________________________________________________________________________

Poznámky:

Kulér- http://www.kuler.cz/kuler/index.html
Nejmladší ze všech byl Rabb.
Sid zapomněla u Opici nabíječku na mobil.
Rabb se probudil s kolkem na botě.
Tangensův šroubovák visí asi zásluhou Chaose ještě u Opici na zdi.
Jestli opica našel doma na poličce mrtvou černobílou můru, tak tu jsem tam nechala já.
Nikdo nezvracel. (přinejmenším v metru ne)



123 názorů

Milly
20. 12. 2013
Dát tip

:-D Ale fakt krásnej soupis! 8-) Musim se smát až!


Milly
22. 07. 2007
Dát tip
:-))) tím líp...... aspoň bysme si nelezly do zelí.... :-))) a no vidíš- takže bysme to stejně viděly jinak ;-)

Milly
22. 07. 2007
Dát tip
a je zač! :-)

Milly
22. 07. 2007
Dát tip
Snad taky o způsobu vnímání.... a to má každej jinak... ale asi to myslíš tak, že jo? :-) No, že by se Ti líbili třeba ti samí chlapi? .-)

Milly
22. 07. 2007
Dát tip
Byla tam spousta lidí, kterým se to líbilo.....- a mý oči, pokud vím, neměl ani jeden z nich...... aspoň dlouhodobě ne... :-)) Díky moc.........

Milly
21. 07. 2007
Dát tip
hele, jděte se domlouvat někam jinam! .-) sem kvůli vám furt lezu.....

houmles
21. 07. 2007
Dát tip
no tak to je vyreseny, v pondeli budu v hospode na hradku na brevnove. od 6ti do pul sedmy az sedmi a pak zas od deviti do nevidim.

houmles
21. 07. 2007
Dát tip
hmm.. LaChout od slov Lahvova poChoutka. zvany tez lahvac, butylalkohol, bahno, nadrazni pumpa, ci nazvy az houbarsky specificke jako gambovka nebo krusuvka. Misto predani bych navrhnul cross, bo jsem mo-mentalne v holesojcich.

Milly
21. 07. 2007
Dát tip
Opica: :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

houmles
21. 07. 2007
Dát tip
to snad radeji zustanu doma. mam dost lachoutu tak pohoda. jeste netusim co bude.

Milly
21. 07. 2007
Dát tip
Hele, opico, na sex ses snažil vytáhnout lidi jen Ty! Já teda rozhodně ne........ .-)

Milly
21. 07. 2007
Dát tip
No já s váma nepůjdu, nebojte... :-) Pivo nepiju..

houmles
21. 07. 2007
Dát tip
:-) ta modra taky eni spatna,vid.. ale dyztak zitra vecir se muzu urvat na jedno. mam pres vikend dohled (AKA makarna) milly: do boudy!

Milly
21. 07. 2007
Dát tip
Opico, se přiznej, že chceš jít na pivo s houmlesem a ještěněkoho na něj vytáhnout..... :-))

houmles
21. 07. 2007
Dát tip
huh akorat si nejsem jist s tim poloorcana.. to rozhodne v dobe kdy jsem ji opoustel nebyla.

houmles
21. 07. 2007
Dát tip
vopicaku jo to je vona. mam modrou, ve predu na leve strane ma nejaky decentni vysiti - taky modry.takze skoro neviditelny.

houmles
19. 07. 2007
Dát tip
sid nevidel. videl jsem na vlastni oci. ackoli se divim ze vidim stale. z te humusvodky na uvitanou. zlaty cerny zlato!

Milly
19. 07. 2007
Dát tip
:-))))) Jo, nějakou cizí někdo držel ještě na Hlaváku na nádraží když jsme odcházeli- a nikomu z nás nepatřila.... :-))))

houmles
19. 07. 2007
Dát tip
jo a mistoo svy xiltofky mam nakou cizi. kus za kus.

Milly
19. 07. 2007
Dát tip
Rabb: zbabělče!!! .-)

Rabb
19. 07. 2007
Dát tip
a kurva.. no tak na Milly jsem krátkej.. chaos, máš velký ščestí..! :-)

no, tak na Milly by som si netrufal, je silna jak rambo:)

Milly
19. 07. 2007
Dát tip
Rabb: tak to teda ne! :-) Když bys zabil Chaose, musela bych hledat někoho jinýho, kdo by se smál mejm vtipům!! Tak jen přes moji mrtvolu!!

Milly
19. 07. 2007
Dát tip
Rabb: tak to teda ne! :-) Když bys zabil Chaose, musela bych hledat někoho jinýho, kdo by se smál mejm vtipům!! Tak jen přes moji mrtvolu!!

Rabb
19. 07. 2007
Dát tip
nejezdi.. zabijůůů!! nebo tě, když už má být vulgár u nás na morávě, opiju do němóty.. ..a pak tě zabijůůů! :-)

to je este horsie... ajajaj, uz na party asi nepridem:)

Rabb
19. 07. 2007
Dát tip
v mokrém.. ne na mokrém.. ..zabiju!! :-)

(ale aj z toho, ze si spal na mokrom:))

Rabb
19. 07. 2007
Dát tip
no to máš ščestí!! :-))

ja sa smejjem z toho millinho vtipu ze miesto susenia sa snazis zabudnut:)

Milly
19. 07. 2007
Dát tip
Rabbe!! Jak komu...... :-))

Rabb
19. 07. 2007
Dát tip
Letná - Letňany, to je fuk.. ..co chceš taky od moraváka, že.. :-)

Milly
19. 07. 2007
Dát tip
Rabbe, letenskou rosou, letenskou- letňanskou nikoliv... ;-) Rabb, tak jen je nepobreč, bo by byly mokrý zas, chudáci....

Rabb
19. 07. 2007
Dát tip
och! mikina má červená, Letňanskou rosou skrápěná, sušila se, sušila.. ne! dost! nemluvte o věcech mokrých mých! už slzu na krajíčku mááám.. :-) chaos, co se směješ??!! :-))

:))

Milly
19. 07. 2007
Dát tip
...a mikině.... :-)) Chudák, místo, aby ho pověsil usušit, snaží se na něj zapomenout!!

Rabb
19. 07. 2007
Dát tip
zase ten můjs spacák.. ..a já se naň snažím, chudáčka mokrýho, zapomenout.. :-)

Milly
19. 07. 2007
Dát tip
No, já si, houmlesi, popravdě ani nevšimla Tvýho odchodu asi.. :-) Jen najednou koukám, že tam nejseš... Jojo, jak říká Chaos...... :-) Není nad to válet se na trávníku po mokrým spacáku. :-))

houmless, ved my sme isli tiez na pivo - na letnu... sme sedeli na trave a popijali - lepsie jak v zafajcenej karcme...

sidonia
19. 07. 2007
Dát tip
jo a houmles.. jakpak se ti llibi fotky??:))))))))))

sidonia
19. 07. 2007
Dát tip
to si teda nepamatuju, ze bys rikal neco o tom, ze des do knajpy.. spis to bylo, ze si vstal, potacel se, neco mumlal a zmizel:))))))) teda aspon tak sem to zaregistrovala ja:)

houmles
19. 07. 2007
Dát tip
hmm hmm, ja sel ne NEKAM, ale vyzyval jsem vas k odchodu do hospody.. a nikdo nesel tak sem sel sam, no..

Milly
18. 07. 2007
Dát tip
"17.07.2007 22:00:15 neoOpica nič nič si mi neurobila :)) neboj :)" Fajn. :-)

Milly
18. 07. 2007
Dát tip
Fajn. :-)

sidonia
17. 07. 2007
Dát tip
ok

sidonia
17. 07. 2007
Dát tip
kdyz pripises kam, poslu ti prachy za postovny

sidonia
17. 07. 2007
Dát tip
a nechci o nej prijit.. je my oblibeny..

sidonia
17. 07. 2007
Dát tip
zabal do nej tu nabijecku a posli to vsechno kdo vi, jesy se jeste uvidime

sidonia
17. 07. 2007
Dát tip
jo hele, tak sem znovu cetla, abych si to pripomnela vlastne.. vlastne to bylo fajn:)

sidonia
17. 07. 2007
Dát tip
a_tzo...jo, presne tenhle

Milly
17. 07. 2007
Dát tip
A_tzo: my nevíme- tvrdil o sobě, že je davoušek a ty další nicky.... :-) Cože dělal?? :-o

Milly
17. 07. 2007
Dát tip
CrawlingChaos: no, třeba bys mi moh říct, co sis myslel, když....... (jak píšu v reportu) :-), ale tohle teď bylo na neoOpicu.., doufám, že jsem mu fakt něco neudělala. Ri_ko: copak, člověče milý?? :-) Tangensi: u vás nejsou sběrné dvory?? :o) Šroubovák byl pěknej- pohom nám otevřít flašku rumu... :-)) Měl by ho mít neoOpica. Já přece vím, žes mě nepustil schválně.. :-)) Mě prostě každý neunese... :-( To bylo myšleno v žertu. :-) Fotky jsou u sidonie na pozvánce na VULGAR party- v tom díle je na ně odkaz.... A moh bys poslat ty fotky, cos dělal mobilem, pokud nějaký trochu vyšly.... ;-)

A_tzo
17. 07. 2007
Dát tip
sory avízo

A_tzo
17. 07. 2007
Dát tip
hele, kdo je ten tangens? neni to ten magor, co tady kdysi každýmu vyhrožoval smrtí? jestli je to fakt ten davoušek, jak se píše na těch fotkách ::? nikdy nezapomeneme:))

Ri_ko
17. 07. 2007
Dát tip
:-(

na co som ti mal odpovedat? uz neviem:)

Milly
17. 07. 2007
Dát tip
U Chaose- že se máte sejít tam někde u něj bylo napsáno- to bylo asi o tom včerejšku... :-)

Milly
17. 07. 2007
Dát tip
A sakra- už to zase blbne.. Ale neodpověděl jsi mi. Ještě pořád. Já to četla někde, že se sejdete. :-) Jo jo, to jsou věci.......

Milly
17. 07. 2007
Dát tip
Fakt doufám, že jsem nikomu neudělala nic nepříjemnýho (v případě Opici nepřiměřeně nepříjemnýho). To bych vážně nerada.

Milly
17. 07. 2007
Dát tip
Fakt doufám, že jsem nikomu neudělala nic nepříjemnýho (v případě Opici nepřiměřeně nepříjemnýho). To bych vážně nerada.

Milly
17. 07. 2007
Dát tip
Fakt doufám, že jsem nikomu neudělala nic nepříjemnýho (v případě Opici nepřiměřeně nepříjemnýho). To bych vážně nerada.

kurva neoopica ty co robis si mal drichmat? noze nezlanuj uz:)))) ty vole suicide

Milly
17. 07. 2007
Dát tip
Snažim se tu něco číst. Trochu se mi špatně usíná (chodí spát), když tu nikdo není.

sidonia
17. 07. 2007
Dát tip
nespim, protoze cekam milly.. to netusim

Milly
17. 07. 2007
Dát tip
Hm.... schválně, jestli neoOpica provokuje i ve vodě.... .-) Jo, jinou Nikol taky neznám.....

sidonia
17. 07. 2007
Dát tip
co treba nicollette

sidonia
16. 07. 2007
Dát tip
ale prislusnost k muzskemu plemenu te k tomu tak trochu predurcuje.. aspon ty zaklady by mohly bejt, vis co :)))

Rabb
16. 07. 2007
Dát tip
to já nikdy netvrdil.. :-)

sidonia
16. 07. 2007
Dát tip
proboha no ty ses teda technbik

Rabb
16. 07. 2007
Dát tip
na kábl ten mobil nefachá.. jedině tak nabíječku do nějh můžu vrazit.. ale to s tou kartou by šlo.. fotky sidky nalezeny!

sidonia
16. 07. 2007
Dát tip
fotky sou v ty my upoutavce,.. dole je na ne odkaz.. ke konci dila.. tak se mrkni.. tak mas snad nakej kabl, ne? nebo nekam soupni kartu a z ni to stahni...

Milly
16. 07. 2007
Dát tip
fotky jsou u sid- na stránce VULGAR party- dole v tom "díle"- odkaz... :o)

Milly
16. 07. 2007
Dát tip
Rabb... klub mě těší. Když to bude u jezera, kde se bude dát plavat, tak nejspíš ani moc nevylezu z vody :-)), pokud se účastním.

Rabb
16. 07. 2007
Dát tip
no, sid, pamatuješ, jak jsme u opice řešili ten infrák a blůtůt? ehe.. mám stejnej problém.. ani jedno z toho nemám.. ..jedině nějak přes MMS.. možná.. ..a kde jsou ty fotky? hledám a nenacházím.

sidonia
16. 07. 2007
Dát tip
jo, posli mi je.. pridam je k tem mym

Rabb
16. 07. 2007
Dát tip
ta akce u nás je jistá.. pokud vám nebude vadit, že se bude teda kalit u rybníku.. jazera ..opice, kurva, to už, do piče, děláš schválně.. vidíš to, sid se mne ani mockrát neptala a přece si to pamatuje.. :-)) co se týká fotek.. ehe. snad se mi je podaří dostat z mobilu.

Rabb
16. 07. 2007
Dát tip
oj.. tak tedy náprava s klubem.. ..:-)

Milly
16. 07. 2007
Dát tip
Lenoši líný. :-) A já se zas nedozvím, jak to kdo viděl.. Rabb: - fajn - jo, to je důležitá poznámka- sid a Opica nechali spát Rabba na podlaze ve spacáku (mokrým- a to na něm sid taky seděla venku) a sami si spali v postelích...! - já u fotbálku na výsledek nekoukala :-)) A Chaos byl dobrej. A všici hrajete líp než já- to je jasný... :-))) - jo, zeby taky myslel na sběr?? :-))) (a Chaosovi se připočítává k dobru, že hledal na Internetu, jestli se směj házet do plastů igelitky a že nes pak flašku od rumu až do SKLA) - no..., kdyby potěžkat- on Tě chtěl nosit v náručí!! Děkuju moc. :-) Já na prózu a vyprávění moc nejsem..... Nějakej tajnej neviditelnej klub? ;-)

Rabb
16. 07. 2007
Dát tip
áve..

Rabb
16. 07. 2007
Dát tip
Budu mít připomínky jen tak bodově.. ju? Se mi to nechce rozepisovat.. ..takže: - bavili jsme se o vztazích.. no jo.. zajímavý to bylo.. asik jsem si i něco ujasnil. - možná je ještě důležité vědět, že v tom spacáku jsem měl u opice ještě spát. a spal. připomínám: v mokrém. - svalnaté ruce bez komentu.. :-) - Neo, tys mi nabízel sex? Prasáku! :-) - on ten fotbálek byl jasná věc už na začátku.. jsme se sid profíci, tak jsme vám to nechtěli dávat najevo.. abyste měli teda aspoň nějakou šanci. A těsně to vůbec nebylo.. korigovali jsme skóre s naprostým přehledem. - Ten rum, ééé, teda gum, byla skvělá volba! Už v pátek jsem ho chtěl koupit s NeoOpicou v obchodě, ale nenašel jsem.. tak zase vodka no. - ten štít upadl sám. A vlastně tomu dopomohla sid. jo sid. ta to všechno udělala. - před tou delvitou to bylo fajn. udělali jsme ze sebe malý mrzáčky. ale financ to stejně nepřineslo. - nezapomeňte, že Tangent chtěl dát ty plechovky do sběru.. - před opilým tangentem by po takové nabídce, jestli si mne jako může potěžkat, by utekl každej. nikoho nevyjímaje. každopádně parádní akce.. ani vteřinu jsem se s váma nenudil.. nebylo kdy.. ..takhle krásně do detajlů.. krásně jsi to napsala. -------------------------- poznámky k poznámkám_ - nemám žádnou.. ..* ..k ..nej

Baziliška
16. 07. 2007
Dát tip
avi na vysvětlenou

sidonia
16. 07. 2007
Dát tip
JA SEM LINA.. UVIDIME... A HLAVNE... UZ SI TO MOC NEVYBAVUJU.. MI TO SPLYVA TAK NAK.. FOTKY SOU VODITKA...:)

Milly
16. 07. 2007
Dát tip
Sid, a napíšeš teda taky něco? Jaks to viděla Ty...... ;-)

Milly
16. 07. 2007
Dát tip
Sid, a napíšeš teda taky něco? Jaks to viděla Ty...... ;-)

Milly
16. 07. 2007
Dát tip
Sidi, fajn. :-) Já se zas mohla uchechtat u fotek s popiskama..- tak jsem ráda, že jsem taky něco dodala. Když mně už se s tou můrou nechtělo chodit.. lepila v ruce... Ještě nikdy jsem nic vloženýho nesmazala a nehodlám s tím začínat. :-)

sidonia
16. 07. 2007
Dát tip
no.. ja souhlasim tak se edvema tretinama.. zbytek bud nevim, ze mi to jako uniklo, sem mela bud jiny veci na praci.. nebo u toho nebyla.. - muru si mu nechala.. skoda pro nej - sepsano krasne.. si sikula...lip bych to nesvedla - kdyz si psala o tangensovi, rezala sem se smichy.. vazne.. dokonalej popis... igelitka s zelezem.. se asi poseru hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))) TOHLE NESMIS NIKDY SMAZAT.. JE TO DOKUMENTACE.. MA TO HISTORICKOU HODNOTU.. A ZA PAR DNI/TYDNU ATD. BUDE MIT JESTE VETSI! - opica: u rabba sou nikolcice.. nebo tak nak..pamatuj si to podle NIKOLA

Milly
16. 07. 2007
Dát tip
Viděla jsem už horší modřiny.... Tohle nic není. :-) Dík za upřesnění ohledně vrtáků. .-)) Jo, vidíš to, jak si blbě pamatuju- měls pravdu, že jsem opilec... (bo sklerotik aspoň ;-)). Můra na pamatáku. :-) Tak každej se musí lechtat trochu jiným způsobem- jen na to přijít... Jo, to je život.......... :-)) Ó, děkuji. :-) Uvidíme...

Milly
16. 07. 2007
Dát tip
Děkuji, děkuji.....- no, počkejte teda! Jakože kvůli tomuhle už nic nenapíšete sami?? Hej, sid, pojď si na ně došlápnout! :-) CrawlingChaos: nevymejšlej si- beztak jsi určitě všechno vnímal úplně jinak než já... .-) A mně moc zajímá, jak to kdo viděl, co komu utkvělo a kdo měl z čeho jakej pocit..... Hm, nevím...- zdálo se, že posloucháš- se zájmem.. :o) A zapomněla jsem tam napsat, že máš rád indiány.

som to ale slaboch:) vyborne. na viac by som si ani nespomenul, takze nemusim nic pisat:) mozno nepocuvam az tak vela ako vyzeram:)

Baziliška
16. 07. 2007
Dát tip
vyčerpávající popis:)) dobře napsaný...škoda, že jsem zasklila tu neděli, potřebovala jsem se nějak rozumně dostat domů...:(

Milly
16. 07. 2007
Dát tip
Avi zúčastněným :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru