Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

VŠECHNY MÉ LÁSKY

18. 09. 2007
0
3
1588
Autor
Mabi

Napadlo vás někdy, jak se připravuje pořad o mrtvém básníkovi? A napadlo vás, jaký má k němu člověk, jenž o něm přednáší, vztah? A jestli je to vůbec důležité?

Obvykle si podobné věci uvědomujeme až ve chvíli, kdy sedíme pod pódiem a posloucháme někoho, kdo nám více či méně zasvěceně vypráví o životě a díle nějakého umělce. Ale to, že o něm vypráví, neznamená, že ho musí mít ve skutečnosti rád, ačkoliv divák by si takový dojem měl odnést domů.

 

Právě proto se Martina Bittnerová rozhodla konečně prozradit v programu se symbolickým názvem „Všechny mé lásky“, koho si ona sama z české literární scény opravdu váží.

 

V pondělí 8. října v 19 hodin v Unijazzu (čítárna), Jindřišská 5, Praha 1 ( vchod z pasáže, II. schodiště, 4. patro) se tudíž diváci mohou  těšit na - S. K. Neumanna, Josefa Kainara, Viktora Dyka a Vítězslav Hálka, a rovněž i  na Janu Rubešovou a písničkáře Zbyňka Zemana.

 

Ovšem výčet historických osobností, jež se 8. října v Unijazzu objeví, není úplný, protože možná přijde i Němcová, Mácha, Světlá a mihne se prý i pohádková Popelka.

 

 

Pořad vznikl pod záštitou kulturně-společenského magazínu www.webmagazin.cz.


3 názory

Milly
08. 10. 2007
Dát tip
avi k pozvánečce :-)

...zase v Praze:o( tak hezkou zábavu!

papouch
18. 09. 2007
Dát tip
pondělí

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru