Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ak

17. 01. 2008
1
5
2005
Autor
LadyLoba
Ak hadím slovám
a šepotu uveríš,
ak na útek zo života
zrazu pomyslíš,
tak rýchlo nájdi
svoju najtajnejšiu skrýš
povedz si, že môžeš,
ale ešte nemusíš

5 názorů

Honzyk
19. 01. 2008
Dát tip
...hele,. je to tak...sorry.........ja jsem nekdy zbrklej a cet jsem bez durazu na AK, ktery tady klicem...pardon.... *

LadyLoba
18. 01. 2008
Dát tip
Jehličko s tvým názorem souhlasím

Člověk se ukryje ve svý bublině a nikoho do ní nepustí. Má svůj byteček, svoje soukromí, kam nikdo nepáchne. Je to místo, kde hledá odpovědi, tříbí si své názory nebo tká sítě pro černou vdovu, která mu likviduje přebytečný hmyz.

LadyLoba
18. 01. 2008
Dát tip
Honzyku nezlob se, asi si tu básničku opravdu nepochopil. Najtajnejšiu skrýš .. to je něco v tobě, co máš ale nevíš o tom, sílu ktorá Ti nedovolí podlehnou lákavému sladkému hlasu hada, ktorý Tě che zvábit a šepká - pojď, nebudeš se více trápit, pojď jednou Tě hryznu a bude to, a nebudeš mýt starosti .. a jestli existuje další život, tak začneš od znova jako čisté miminko ...

Honzyk
18. 01. 2008
Dát tip
,,,ja bych spis z ty skryse vylez vewn, zacateke je "skysovitej" uz az az, akle trebas myslela jinak...esi chapu, tak takovy dloubnuti do nekoho, kdo se ocitne v prdeli, nevi si rady, a chce s tou bolesti zustat sam, zejo.., A ty bys ho za usi vytahala a ukazala mu krajic chleba tim namazanym nahoru....tak ja rozumim teda tomuto. ...s tim koncem s tema modalnima slovesanma, si ale nevim rady...fakt ze ne.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru