Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Co smysl života? IV.

17. 02. 2008
0
8
2344
Autor
těša
Druhý a třetí z nich sešli se v hospodě
První se prochází venku v té slotě
Oni dva chlastají, spolu a v pohodě
On chlastá smutně sám jako kůl v plotě
 

8 názorů

těša
17. 03. 2008
Dát tip
má to být závěr těch přdchozích, bez samostatného konkrétního významu. děkuju, fergi, aspoň že tak. maricone, děkuju, nějak jsem zapomněl odpovědět, skoro se bojím, aby to nevypadalo, že jsem se urazil:). ikdyž si to čtu s odstupem, tak mi to připadá z těch pár mých věcí spíš lepší než horší...třeba se to s větším odstupem zhorší:)

Diana
17. 03. 2008
Dát tip
Nerozumím...

pochopitelné to bylo, ale abych řekl svůj osobní dojem tak tahle série se mi vůbec nelíbila. Přišlo mi to školácké, myšlenky jsou jalové, když to nazveš filozofické básně čekal bych něco filozofického, ale nic takového nepřišlo jen jakési stýskání si nad zmatkem v hlavě z hledání "smyslu života" jediné z filozofie tam byla jména filozofů. "školácké" to je u mě slovo které to nejlépe vystihuje, prostě jako něco ze slohovky. Nechci tvé dílo určitě nijak shazovat natož pak tvou osobu, kdyby to tak snad vypadalo. Jen si myslím, že je někdy dobré básně na čas odložit a podívat se na ně za delší dobu a každopádně s nadhledem jakobys to nepsal ty. člověk pak vnímá ten styl a básen jako celek. Já si vždycky zkouším představit jako bych to četl v nějaké sbírce básní, myslím tím profesionální tvorbu nějakého básníka a tohle si prostě neumím představit jako hotové dílo pod které by se skutečný básník mohl podepsat. ne že by mně se kdy povedlo něco podle těchto kriterii napsat. já vím že každý prostě děláme, co můžeme a co umíme... ;-)

těša
22. 02. 2008
Dát tip
díky za kritiky. morricone, fergi, prosím, když jste to četli celý - jak byste to zhodnotili jako celek? je to aspoň nějak pocohpitlené? díky

no, aspon že už si našel ten smysl života.

Petrusha
18. 02. 2008
Dát tip
pred hospodou na stojáka? :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru