Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dům mrtvých panen

12. 05. 2008
1
6
1064
Autor
Bask
Zemřela, už není
a o to víc se ji bojím potkat
Tak jako každá jiná
Všechny jsou mrtvé a žijí dále
lžu si a naříkám
proklínám svou slabost
prosím paměť o smilování
A znovu se bojím zrození
té jisté implikaci smrti
ne pro smrt samotnou
jen pro to vlastní nesmíření
Kaji se, vrah
odmítaje život kvůli umírání

Všechny jsou mrtvé a žijí dále
v mém domě
v domě k nevydržení

6 názorů

Bask
23. 05. 2008
Dát tip
já neurážím, je to věc člověka, osobnosti a slovní zásoby. pokud dané výrazy člověk nepoužívá, respektive si nedokáže představit ve svých ústech, pak mu jistě přijdou zvláštní, vybíhající z jiného textu. i když, za implikaci se omlouvám, je to příliž cizí slovo a opravdu to trochu, možná více, ničí pasáž, ale pro mne je z profese na denním pořádku. tolik o aktivní slovní zásobě.

tanec
21. 05. 2008
Dát tip
Prosím neurážet!Každý kdo sem píše má nárok psát o tom co cítí a jak on umí! Já jsem se naopak velice dobře začetla do básně a líbí se mi-T.

Pound
16. 05. 2008
Dát tip
Hehe, delat ze me blbce nemusis, ja ty slova znam, jenom jsem narazel na to, ze se tak vymykaji zbytku textu, ze tam jsou jaksi navic, jaksi hloupe :)

Bask
15. 05. 2008
Dát tip
implikace je něco jako podmínka, kaji se znamená mít špatné svědomí, odmítaje je přechodník slovesa odmítat... příště to bude i s legendou, omlouvám se

Pound
15. 05. 2008
Dát tip
Implikace? Kaji se? Odmitaje? Cele to vyzniva tak ironicky, mozna az parodicky, ze jsem se v pulce zacal skutecne smat. To asi umysl a zamer nebyl.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru