Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nerozhodnost bývá u ryb

19. 06. 2008
5
20
3158
Autor
Milly

12.6.2008 P. .. a když jsem pak slyšela tuhle báseň, tak mě napadlo, jestli mě nějak podvědomě neinspirovala... "vi. v hlavě obraz jedný z nich jak sedí na gauči u vedlejšího stolu leze po ní ňákej debil a ona říká že já nechci aby to bylo jen o šukání já nechci aby to bylo jen o šukání ale zájem jí těší těžší je říct ne než jo něco než nic a zejtra jde do práce až na druhou tak co ? každej dělá co umí eddie hlavou do zdi nehty do betonu očima škrábat omítku z baráků podél cesty" (jt, "Nepřekážet")

Nemělo by jít jenom o sex, kurva!

žádnej básnickej obraz ze mně nikdo nedostane

Syrový maso poezie- tak se tomu říká??

Pořád samý kytičky, stromečky, okna, knoflíky,

létající talíře, peří,...- nesrozumitelnosti

Jedu tramvají a blbě se píše

psát na zastávce

to je obraz života

od nikud jinam

kdyby se ten dědek šoupnul kousek

tak si i sednu

už mě to nebaví

něco říkat

jdu pryč

nemělo by jít jenom o sex

kurva

sex jako formu sblížení

sex s někým

kdo mě nepřitahuje

protože takoví jsou za zdí

tihle taky

ale za očím neprostupnou

a oddělení duší

je tam pořád

stejnak odchází jen s láskou

a láska se těžko objeví

jako v tom filmu, kde spolu 2 spali

až se do sebe zamilovali

pornografický vztah

nejsem chlap

tohle neni pro mě

asi

nemělo by jít jenom o sex

20 názorů

Milly
24. 06. 2008
Dát tip
ale houby: kurva je tam schválně tak- a už to neřeš... .-) Tamto jsem už opravila.

Milly
24. 06. 2008
Dát tip
:-D Děkuji za inforamci, Jarmilo. .o) tangens: taky.. a to druhý je tam schválně.

aha - máš pravdu, tohle mi také občas hýbe žlučí :))) báseň se mi líbí!

Milly
24. 06. 2008
Dát tip
Kur.....ník! Já přece nechci žádný rady, bo něco takovýho. :-P To je přece jasný, že jak si kdo ustele... .-) (ale dík za komentáře. ;-)) Jiříku...... :-))

jaký si to uděláš...

nemělo - a je to přece jen na nás, kam to necháme dojít, Milly... *

j_i_r_i_k
20. 06. 2008
Dát tip
Milly: A máš recht, já se sebou taky nesouhlasím, když se potká frigidní hoch s frigidní dívkou, mohou spolu mít báječný frigidní... eh, tedy asexuální vztah. Ale co se mě týče, tak milovat bez milování, to prostě ne (a to v obou významových směrech). A s poslední větou nelze než souhlasit, to je biologicky podmíněný statistický fakt. :)

Milly
20. 06. 2008
Dát tip
dneska jsou otroctví povětšinou dobrovolná. .-) S tímhle: "bez něj je "láska" jen párem těžkých železných okovů a otroctví už bylo v civilizovaném světě zrušeno..." nesouhlasím. :-) Jo, a myslela jsem to tak, že mě napadlo, že chlap se spíš zvládne cítit fajn po a při sexu bez pocitu zamilovanosti do té dané osoby, než ženská.

j_i_r_i_k
20. 06. 2008
Dát tip
Milly: Nevím, zda četl, ovšem určitě slyšel a zažil... Ale není mi z Tvé reakce vůbec jasné, s čím že nesouhlasíš? :)

jt
19. 06. 2008
Dát tip
.. ;-))

Milly
19. 06. 2008
Dát tip
Honzo, já bych teda radši, kdyby se mi tak nelíbila.. .-) (a kdybys ji nemusel psát). Ale jak říká třeba Buddha: lidi jsou vývojově níž než bohové, ale bohové jsou zas tak spokojení tam kde jsou, že namj potřebu se už nikam vyvíjet. :-)

Milly
19. 06. 2008
Dát tip
j_i_r_i_k: tak s timhle zas souhlasit nemůžu... .-) (mno, čet jsi něco psychickém upírství?? ;-) Manipulace je téměř všude... Možná to neni přímo otroctví, ale dost to souvisí)

j_i_r_i_k
19. 06. 2008
Dát tip
Asi taky nejsem chlap, když si myslím, že by nemělo jít jen o sex... Ale zase bez něj je "láska" jen párem těžkých železných okovů a otroctví už bylo v civilizovaném světě zrušeno...

Milly
19. 06. 2008
Dát tip
S těma vztahama to asi tak na určitý úrovni bude. Nebo, jak by řek jeden- vždycky chce jeden z těch dvou víc... a proč nejde bejt spolu jenom tak. Ale však já se na nic neptam. .-) Jen jsem chtěla dát vědět, tak nemusíš sypat moudrostě.., ale dík. ;-) Rozumná láska je divná věc. Ale s Pablem bych v tomto případě souhlasila. :-) + KOUZLO, že jo.. :-)

jt
19. 06. 2008
Dát tip
jak říká minim - vztahy zabíjej lásku .. vim - asi to neni odpověď na ten sex, ale - dost možná to může platit i o tom .. nejlepší je se rok jen tak poznávat, zamilovat se takovou tou rozumnou láskou, co je trochu víc respekt & pochopení, než nějaký takový to - "kurva - tu bych si dal .." .. a pak to může bejt třeba aj taková ta láska až do důchodu. sex je fajn a rozhodně záleží na tom, aby si oba sedli - pablo řek, že "holku musíš uspokojit ve třech rovinách - dobrej sex, aby Tě měla ráda za to, jakej seš a aby aspoń trochu obdivovala to, co děláš." - nějako tako. ne každej je tak dobrej. a pak jsou z toho nepříjemnosti, rozchody a tak. jenže - to jsou všechno jen kecy. realita je složitější .. jo a - dík za avi - jsem rád, že se Ti líbí .. :-)

Milly
19. 06. 2008
Dát tip
. Avi jen tak pro radost

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru