Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Smrt je...

29. 07. 2008
1
4
1758
Autor
Anriena

...

Co napsat? Co říct? Koukám do země a slzy padají na špinavý chodník. Koukám do nebe a slzy stékají po tvářích. Bezděčně vytahuji cigarety a s abstinenčními příznaky jednu zapaluji? Uklidnění? Nepřichází, už to nepomáhá... A tak zhnuseně koukám na výlohu s jídlem, už z pomyšlení na slovo jídlo v sobě patlačuji chuť zvracet. Vlastně jsem to udělal pro to, aby mě to zabilo. Bude to bolet a co ne? A pak poslední možnost, poslední, která mě v tuto chvíli napadá. Svírám v ruce žiletku.  A přikládám k zápěstí a tam někde v hlouby duše a ve strachu zamrzlem srdci křičím: „Teď, teď přijď a chytni mě kolem pasu. Teď mě jemně hlaď a utěš mě. Teď mi řekni, ať neplakám. Buď tu semnou a já vím, že pak... pak bude vše dobré.“
Nejhorší na tom vše je, že když už to někdo přečte, tak nad tím mávne rukou. Ale ona je to pravda, on je takový můj život... přesně takový jak píšu...  Ale nikdo to nevidí.

4 názory

Smutné a hezké....pravdivé a kruté...díky...

Je to krásně smutný až to mrazí. Mám z toho husí kůži jako bych to vše viděl před sebou. Přeji ti aby se našel někdo kdo tě z toho všeho dostane. Buď silná a tvá vůle ti pomůže . Je to blbý a vím, že.... ale dávám tip.

nebreč a příště to zvětš a odraz od kraje ať se to líp čte.. :-)

midin
29. 07. 2008
Dát tip
Vidí. Ale neohromí. Tahle doba je vážně hnusná.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru