Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

....a to léto

05. 11. 1999
0
0
1321
Autor
freudik

Jako zář jež v objetí lhostejnosti vychladne, jen bláhový a úplně němý řekl: "Čekej pokorně". A já čekal další stíny,jenomže světlo pohltilo vše a bílá luna se zařehtala do bezvědomí. Planul jsem Byl jsem Vesmírem zdivočelým Soustem ke spolknutí Prvotním hříchem Lenochem v koutě poznání Opičí tlamou Hřmotným hromem Ševcem svých cest Prapůvodním obyvatelem Deklarantem Zcestovalým tlumočníkem. A to léto všechny labutě změnily svou barvu a prasečí hlava se oddávala svým snům. Né,né,né Kamenným stiskem svého obličeje ráje se tvůrci ve svých čistotách bičují hlasy,které jdou slyšet tak dál. Umírají pokorně a se vší úctou.
Print
08. 11. 1999
Dát tip
Se vší úctou, Freudíku...

Bibša
08. 11. 1999
Dát tip
Máš tu úplně fantastické obsaty a asociace, zajímalo by mě, kam na ně chodíš :-) ale dohromady je to takové chaotické, tentokrát opravdu nevím, co jsi tím chtěl říct. Ten začátek ještě vyvolává nějaké představy, ale má to takové pokračování, že jsem jenom zmatena. Promiň.

Jean
08. 11. 1999
Dát tip
Není to až tak zmatený. Možná že chytám asociační nitku. Jo asi tam je, ale nejsem si jistej. Když to čtu podruhý, nacházím jí, ale je mi jako bych ji ztratil... Dobroš.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru