Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Všechny položky nápovědy

05. 11. 1999
4
0
1887
Autor
freudik

Ventilátor rozvířil prach,swingová zpěvačka přikryla dlaní své čelo,nadechla se,pousmála a začala zpívat dojemnou píseň o dlouhé noci. Všichni hosté pozorně a se zájmem naslouchali,barman roznášel duhové nápoje a v duchu se těšil na klidné ráno. Když dozpívala,uklonila se a odešla za vlažného potlesku do své šatny,usadila se naproti svému zrcadlu,podepřela si obličej a uviděla troubící,růžový autobus. Z okna se vyklonil pohledný řidič,ukázal na ni a přes silné okovy skla zakřičel,aby si nastoupila. Souhlasně přikývla a do své kabelky vložila balíček cigaret,fialovou rtěnku s podobenkou spasitele,porcelánového koníka,malý nefunkční kávovar,pár tablet a hlavu svého domácího mazlíčka. Ještě se otočila a zhasla malou blikající lampičku. Autobus si broukal známou melodii za tiché asistence všech pasažérů. Věděla,že je zná už dlouho. Šilhavého mima stárnoucího spisovatele překrásnou letušku siamské aquabely smějícího se klokana neodolatelného milovníka svého otce svou matku masturbujícího starce ulhaného Boha nudného Budhu tancující Kristovu nohu svou minulost svou přítomnost svou budoucnost svou věčnost. Všichni se na ni hezky usmívali a mim,který seděl na zadním sedadle vstal a přitančil k ní. Nic neříkal,jen si přisedl,naklonil se nad ní,vytáhl dřevěnou píšťalku a zapískal.
blondýna
31. 03. 2003
Dát tip
**************

Bibša
08. 11. 1999
Dát tip
Lyrická poezie? No nevím, moc se v tom nevyznám, ale to je typická lyrická próza ( ta je totiž na hranici lyricko-epické básně ), ale dost teroristické teorie, od toho jsou tu jiní kritikové a krytykové. Jako dílo je to bomba ! Ani nápovědu nepotřebuji ...

Print
06. 11. 1999
Dát tip
Tip a už jen mlčím...

Lampář
05. 11. 1999
Dát tip
fííííha! Jo. Ano. Super. Perfektní. Dokonalý...
Stejně nemám slov...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru