Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Výpověď

01. 03. 2009
3
19
2004
Autor
JeanJoche

...dostal jsem výpověď od plynáren...

            Ztracen v lázni horkých dotazníků jako Marat, čekající na svou Cordayovou. Svrbí mne ruce od neustálého škrabání se zažloutlými nehty popotahování sebe sem a tam. Čekám na trochu troudu k sebezničujícímu upálení se. Stavím si vědomě hranici, na níž možná skončím jako celník v Schengenském časoprostoru. Po pravici křičí Alexandr malý svou stále stejnou písničku, oděn v šarlatu, zdoben smaragdy a nefrity. Zarudlými rty řve song o vězení vlastního života. Pohvizduje. Vříská. Je tam vůbec nebo ho slyším jen uvnitř své asymetrické lebky? Vrátil jsem se prý ze zámeckého plesu, kde jsem flirtoval s francouzskou miss z Burgund. Rozkošná blondýnka s vadou řeči mi teď leží na posteli a touží po polibcích, které jí nemohu nabídnout. Společnost nám dělá dvojjediná sexualita, strach, hněv a touha. Můj soukromý Pentateuch. Kdekdo by se divil. Kdysi jsem viděl MUFO, tedy momentálně neidentifikovatelný létající objekt. Ve tvaru doutníku, jak to tak bývá, kroužil mi kolem úst a docela fest čadil.


Dáme brejk.


REINHARD HEYDRICH: Nelze popravit 11 milionů po skupinkách z důvodu, jež zmínil Dr. Meyer. Neefektivní využití času, vojáků, výzbroje a střeliva. Jednoduše ne. Použití plynu je levnější a nebudí tolik pozornosti. Prosím.

ADOLF EICHMANN: Program T4 pro eutanázii používal injekce, ale nejúčinnější, zcela nejúčinnější se prokázal být plyn. Začali jsme jej užívat v Brandenburgu na duševně choré.Je tam budova, vypadající jako sprchy nebo lázně.Materiál je tam přiveden nahý jako ke koupání. Z ocelových nádrží se začíná pumpovat čistý oxid uhelnatý, který způsobí, že ...no...Mám tu čísla.(čte) V květnu se program rozšířil do Hartheimu a v červnu do Sonnensteinu. Do června bylo zplynováno 8 765 osob. Do konce roku byl celkový počet 26 459. Do loňského srpna pak dalších 35 049. Tento program jsme však zastavili k 1. září. Celkově touto metodou bylo usmrceno 70 273. Nyní byl zahájen vylepšený program. Loňské léto, jsme nařídili postavit 20 pojízdných plynových náklaďáků....Mají výfuk zaveden až do nástavby na korbě. Minulý měsíc jsme používali tři takové nákladní vozy. V táboře Chelmno, nyní Kulmhof... Do každého vozu se vejde  40 až 60 Židů. Čím víc, tím jde práce rychleji.A...v nich...oxid uhelnatý účinkuje tak, že...Vyndáváme růžová těla...Po plynu zrůžoví.

REINHARD HEYDRICH: Roztomilé. Systém se projevil jako funkční. Bude pracovat pro nás. Právě je zaváděn. Metoda je tedy již určena. Židé vlezou rudolící a vypadnou zrůžovělý. To je pokrok.(smích)   


Konec brejku.


Jsem lascivní úchyl. Trhání údů, pořád koitus, kokoti, všude samé píčy. V koutě si poloopičí markýz z třešňových sadů nad sporákem hněte svůj masivní kolík. Nechci vidět ten účet za plyn. Markýz po mě pomrkává a láká mě k sobě. Ale já nepůjdu. Jak smrdutý makak. Nic netuší, hlupáček, a to už si Justýna brousí dlouhý stříbřící se nůž k nedobrovolné kastraci. Přesto mu vzdávám hold. Jeho kokot je výstavní kousek, bude se krásně vyjímat v horoucí zeleninové polévce. Že nechutná. Tak žer rýži! Znal jsem dívku v červeném, co zbožňovala vodku, pila ji po kalfasech. A pak, když byla lahev prázdná kouzelně tančila s úsměvem padlé laně, jen málo stačilo, abych jí do úst nestrčil větvičku jehličnanu. V trávě se vyjímala opravdu grandiózně, i když tam jen tak ležela. A já si brousil klektáky, že bych ji snad jednou mohl rozpárat. Začal bych u pupku a jedním mocným trhem bych ji rozřízl ve dví až by světlo světa uzřely její narůžovělé vnitřnosti. To by byla show. Ale tomu je už konec. Dostal jsem od ní výpověď.   

19 názorů

JeanJoche
01. 03. 2009
Dát tip
Martinez:Tak to je docela fajn;)O tom žádná...IE jsem používal přibližně 11let,dokonce ho ještě mám i na notebooku,ale po té,co jsem objevil Mozillu jsem tak nějak spokojenější,příjde mi tak nějak více UF;) Romi...nevrč;)

romale
01. 03. 2009
Dát tip
vrr

martinez
01. 03. 2009
Dát tip
no náhodou to lidí čuje docela dost ale sou zmatení a nejistí :o) a mozillu si klidně nech, já jen abys věděl jak to je :o)

Santi€
01. 03. 2009
Dát tip
najmu si teleport čaroděje Barbuchy;)

JeanJoche
01. 03. 2009
Dát tip
Martinez:Mě to sliboval už na pátek;)Ale má toho teď chlapec hodně...tak mu to musíme odpustit;)Dramatizace bude, příjde-li i celer... Já jsem právě před časem přešel na Mozillu a nemůžu si stěžovat... Santi:Je mi ctí být zařazen v Tvém klubu...V Brně by měl být zase sraz,v sobotu,ale Romál pořád nevyvěsil žádnou pozvánku,takže to čuje jen pár lidí tady a na Facebooku...;)

martinez
01. 03. 2009
Dát tip
no co... čtení přece... neříkej že dojedeš! :o)

Santi€
01. 03. 2009
Dát tip
zvonku, taky mám takové texty a jako nočňý mislytelka to umím pocopit...;) btw, co chystáte v Brně?

martinez
01. 03. 2009
Dát tip
já mu taky psala - sliboval to na víkend... a bude aj ta dramatizace cos mi slíbil? :o) jinak je to teda tím že ie a mozilla si spolu nerozuměj - to se mi tu děje často :o)

JeanJoche
01. 03. 2009
Dát tip
TeĎ už by to snad mělo být v pořádku...opravil jsem to ve zdrojovém kódu...;) Santi:Pouze volný sled asociací...když se člověk nudí a musí něco psát...Ovšem docenti psychiatrie by tímto byli určitě náležitě překvapeni...;)

Santi€
01. 03. 2009
Dát tip
na půldruhou hodinu ranní ano

JeanJoche
01. 03. 2009
Dát tip
Aha...ono to dokonce funguje i v kritikách;)

JeanJoche
01. 03. 2009
Dát tip
Santi:Neřekl bych,ale díky;) Martinez:Já mám Mozillu...nevím,proč to tak blbne, je to klasická čára
...nebo
,teď nevím...připraven jsem...Romimu jsem psal,ať sem aspoň hodí nějakou pozvánku...ale zatím asi nic...;)

martinez
01. 03. 2009
Dát tip
nevím esi to Levi radí tobě nebo Oldíkovi - já taky ty html nesmysly vidím - mám ie, takže ty máš asi něco jinýho... hele, a seš ready na sobotu? a kde máme romála?! musí inzerovat!

Santi€
01. 03. 2009
Dát tip
heh. s-t-r-h-u-j-í-c-í

Levi
01. 03. 2009
Dát tip
myslím, že se tyhle věci stávají, když používáš mozillu. zkus přepnout do iexplore

JeanJoche
01. 03. 2009
Dát tip
Žádné tam nejsou...

JeanJoche
01. 03. 2009
Dát tip
Jaké znaky?;o)

Oldjerry
01. 03. 2009
Dát tip
ty znaky hmtl mně tam neskutečně vadí

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru