Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jára

Výběr: Zbora
02. 03. 2009
12
7
3269
Autor
stenos
Čtu Kvílení tolik světovosti tlačený ze střev... zatímco stromům u silnice řežou paže ze strachu před větrem verše ječí - a venku nesmělý déšť mihotá do čerstvých ran namísto alelujá starýmu Járovi tomu je to někde - s rukama nebo bez rukou aspoň pahejl aby nespad do rybníka kluka vychoval - žena mu utekla hnedka po porodu... kluk je jednoduchej něco přes třicet a kulicha se ještě nenaučil nosit kluk je ale dříč a vyrost taky pěkně- jako ten kaštan o kterej se teď starej vožrala Jára opírá domů však dojde neřve nekvílí ví že klukovi zejtra ráno namaže chleba a pak spolu vyrazí na stavbu kluk je silnej zastane hodně práce mizí za rohem najednou ticho jakoby tu nikdo nebyl

7 názorů

alcap on e
09. 01. 2013
Dát tip

T



Myslím,že od chvíle,kdy jsi mě přesvědčil,že přesvědčivější to ani být nemůže,to je stále tak naléhavý,až to bolí.. píšeš fakt zatraceně dobře,nepřemýšlíš něco vydat? Fakt od takovýhleho básníka bych si snad tu sbírku - knížku klidně koupil.. a ty jsi přesvědčivý básník :-)

Kaos
05. 03. 2009
Dát tip
ty jo, drsný, dobrý, realita, syrový a něžný.. život.. *t*

Zbora
03. 03. 2009
Dát tip
Působíš snad čím dál přesvědčivěji.

Petrusha
03. 03. 2009
Dát tip
****

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru