Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Povídka měsíce - Duben 09 - Vyhlášení

17. 05. 2009
6
12
3811
Autor
StvN


Povídkou měsíce Dubna, se stává povídka Plán od autora Charlie Colonial.

Výsledné pořadí:

Charlie Colonial: Plán (12)
Bohouš Krejza: Strach a broky (7)
darsky: Bez srdce (6)
Pohádkářka z pomerančových květů: Kukuřičné děti (6)
Wiski: Ještěrka (4)
Anthemis: Proč ne? (1)


Hlasovali:

StvN, VT Marvin, Tragicus, LaMouette, katugiro, Janina6


12 názorů

Janina6
21. 05. 2009
Dát tip
Prima. Zatím jsem nestihla prostudovat všechny změny. Doma mám pořád bitevní pole :-) ale už jsme aspoň zapojili internet...

StvN
21. 05. 2009
Dát tip
Od příště to tak bude. Místo dvou upoutávek budou tři. Jedna připomene nominování, druhá začne hlasování a třetí to vyhlásí. Doteď to bylo zmotaný dohromady.

Janina6
21. 05. 2009
Dát tip
Gratulace Charliemu. Bohužel mě časová tíseň donutila hlasovat dřív, než byla tvoje povídka zařazena do soutěže(10.5). Jinak by byl určitě bodík navíc :-) Tak třeba příště. StvNe, myslíš, že by bylo možné stanovit nějaké přesné datum začátku hlasování (s tím, že po něm už nebudou "přibývat" další povídky)?

Děkuji mnohokrát a všem, jinak k příspěvku od Katugira: kritiky nepíši zcela plánovitě, jaksi mi to nesedí.

Winter
18. 05. 2009
Dát tip
Tož dík, že to ještě držíš, v létě se zase zapojím, alespoň doufám. Vítězná povídka je fajn a chtěl bych touhle cestou pogratulovat jejímu autorovi.

StvN
17. 05. 2009
Dát tip
Ta diskuse se týkala toho, že nehodlám nikoho omlouvat za to, že se zrovna nepřihlásil na Písmák. Ale jinak probrat to můžeme. Dokonce bych byl rád.

katugiro
17. 05. 2009
Dát tip
Aha... já jsem to z té diskuse pod nějakou povídkou pochopil jinak. Ještě bych to někdy probral.

StvN
17. 05. 2009
Dát tip
Máš jistě pravdu. Nicméně pravidla jsou jasná. Já se zeptám, autor odpoví. Chocky neodpověděl, Charlie ano. Já to nechci zbytečně komplikovat. Nejradši bych se autorů ani neptal.

katugiro
17. 05. 2009
Dát tip
Gratulace Charliemu, zároveň jsem si ale teď všimnul, že je tu autor od prosince a napsal všehovšudy dvě kritiky, zatímco Chocky, jehož povídka Ozvěna nebyla pro neaktivitu hodnocena, jich má na kontě "už" deset, takže bude třeba propříště líp stanovit podmínky, za jakých se text do PM může vůbec dostat. Ale jinak kvalitní výběr a pod díly často dobrá diskuse, takže fajn. A ještě - i ostatní oceněné povídky by si zasloužily klikatelný odkaz, hm?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru