Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

3. SUPEKOULE - zadání - konečný počet děl 11

12. 01. 2010
0
36
2362

Nezveřejňujte texty na svém nicku, pošlete je zprávou na nick "soutěž KOULE"!

Než vyhlásíme nové kolo SUPERKOULE, chceme autory upozornit, že v průběhu soutěže ani po jejím ukončení nebudeme na přání autorů zaslané texty vymazávat, důvody naleznete v klubu. Pište proto s rozvahou. Soutěžní texty můžete po skončení hlasování zveřejnit pod svým nickem.

 

 

Téma:       pokračování písmáckého díla

 

Forma:     stejná jako u vybraného díla

 

Čas:          příspěvky zasílejte do středy 13. 1. do 20:00, hlasovat můžete do čtvrtka 14. 1. do 20.00  (kdo dřív přijde...)

 

Upřesnění:

 

Najděte si nějakou báseň nebo třeba povídku, zkrátka cokoli (nemůže to být vaše dílo!) a napište pokračování. Snažte se dodržet nejen formu, ale i styl. U povídky nejspíše zachovejte některé postavy apod. (Pozor, písmáckou zprávou neproleze text delší jak cca 3 strany, přesvědčete se tedy, zda prošel celý, případně ho pošlete na více částí).  Dotazy rádi zodpovíme zde v diskuzi. Spolu s vaším dílem nám zašlete i vybraný písmácký text a nick autora, nejlépe i odkaz.

 

--- 

 

Pozor!!! Texty nezveřejňujte pod svým nickem, ale zašlete je zprávou na nick soutěž KOULE, který je zveřejní za vás (hned jak si všimne došlé zprávy, takže ve 2:00 asi ne). SUPERKOULE je totiž „anonymní KOULE“, více ZDE.

 

Soutěžní díla naleznete přehledně pod nickem soutěž KOULE. Pokud ho máte v oblíbených, budou vám na všechna soutěžní díla chodit avíza. Paráda, ne? :)


36 názorů

jejdavilda
14. 01. 2010
Dát tip
jen dovětek. Bavit o superkouli. Jinak se s tebou pobavím kdykoli rád

jejdavilda
14. 01. 2010
Dát tip
nemám potřebu se s tebou vůbec bavit-ani přihlášenou ani odhlášenou

já tě jen parafrázovala páč podobně si vyjel ty po mně - že já si možu o písmu u díla myslet co chcu ale musím to udělat podle tebe... tak sem myslela že tenhle způsob komunikace ti vyhovuje - ale asi to máš teda trošku jednosměrný... přeju ti dobrou noc a odhlašuju se ze soutěže KOULE - máš-li potřebu něco dál řešit nebo mi něco vysvětlovat, tak ne tady

jejdavilda
14. 01. 2010
Dát tip
ano, ústava mi to zaručuje i bez tvého souhlasu

pomohla, jejdo - a ty si možeš myslet co chceš

jejdavilda
14. 01. 2010
Dát tip
no jo, s tebou si pomohla

jejdavilda
14. 01. 2010
Dát tip
marvine, trhni si, nevím proč bych záměrně obcházel zadání. Pokud jsem ho skutečně obešel, nemělo tam dílko co dělat

přečti si pokyny a pravidla (to se dělá před přihlášením se do soutěže) furt mk

jejdavilda
14. 01. 2010
Dát tip
omluvu opravdu nežádám, nemáš za co se omlouvat. pro mě je přínosem zjištění, že se nemám účastnit něčeho, kam pak nemůžu zasahovat a musím spoléhat na ostatní. Takže pokud můžeš vyřad mé dílko ze soutěže, já si ho dám na svou stránku

měl si mi ho podle svých představ poslat - to za prvý - a za druhý esi chcu jít spát v osm večer je moje věc, pokud mám podle mýho mínění svoje dobrovolný, opakuju dobrovolný "povinnosti" splněný konec vysílání mk.

já věděla že mě budeš chytat za slovíčka... :o( myslela sem tohle 14.01.2010 00:13:35 jejdavilda tak vám dík všem čtyřem členům protože je jasný jak si to myslel - a esi možu poprosit, ukončeme to tady, ano? ničeho se nedoberem a já budu mít celý den náladu pod psa páč mě to vážně nebaví přetahovat se o každý slovo... esi potřebuješ abych se ti omluvila - omlouvám se ti za to že sem si dovolila použít výraz "nadávat" a dyž víš, kdo ti psal, možeš být klidně adresný mořský koník

jejdavilda
14. 01. 2010
Dát tip
navíc si myslím, že mám právo chtít zveřejnit dílko dle svých představ a ne, že ho tam někdo vrazí k obrazu svému a oak nemůžu nikoho sehnat. 22:30 není zas tak pozdě.

jejdavilda
14. 01. 2010
Dát tip
milá koule, kde jsem komu nadával, přefoť

nevím kerá moudrá soutěž KOULE sem ve dvě v noci zabloudila ale díky jí :o) jejdo, překvapí tě o půlnoci zavřená samoška? taky budeš nadávat všem zaměstnancům? na rozhraní včerejška a dneška sem ti vážně asi přestala rozumět... koník

nejsme tu pořád, chodíme většinou spát

jejdavilda
14. 01. 2010
Dát tip
tak vám dík všem čtyřem členům

jejdavilda
13. 01. 2010
Dát tip
je tady někdo kdo má přístup do Superkoule?

to "nejlépe i odkaz" mělo být obrovským blikajícím písmen nejlépe se zvukovými efekty - je mnohem jednodušší skopírovat si adresu než se proklikávat na "inspiraci" podle nicku a čísla, případně názvu dílka - tak esi sem eště zavítáte, prosím opravdu o odkaz/adresu - díky :o) koník

Rajmund
13. 01. 2010
Dát tip
Mnje to došlo až teďka

Zin
12. 01. 2010
Dát tip
To sem přišel dom zas nějak pozdě, snad to zítra bude lepší a stihnu to..

a že zrovna dneska nám to Rajmunde oznamuješ, dyž jindy ne :o) m.k.m.

Rajmund
12. 01. 2010
Dát tip
Snad to zadání není složitý, jenom můj prostý mozek se té námaze vzpírá.

sme prostě trojjediná soutěž K.O.U.L.E. (jen řádek to ňák narušuje :o)

Rajmund
12. 01. 2010
Dát tip
I toto složité zadání by mohlo býti základem soutěžního díla, raděj se neoptejte na obsah.

jo dík:-)

pošli svoje dílo a n začátek dej odkaz na původní

Její Uzenost to nexape:-( :-))). Má poslat původní dílo i s pokračováním v jedné zprávě, nebo jenom nick autora a nazev ve zprave s tim pokracovanim, a este zvlast avizo na puvodni dilo?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru