Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tři novinky ze sexuologie

09. 02. 2010
57
142
10966
Autor
Vaud

Oslepnu až dívky začnou nosit trička s nápisy v Breilově písmu

          V posledních týdnech nám bulvár i rádoby seriózní tisk přinesly několik novinek z oblasti sexuologie. Ačkoliv mám v medícně převážně jiné zaměření, rád bych do celé záležitosti vnesl náhled zapáleného amatérského badatele.

 

            První je studie o blahodárném účinku na přežití mužů při sledování ženských ňader. Tato pozoruhodná vědecká práce bývá s přestávkami publikována v našem tisku již asi deset let - vždy v mediální okurkové sezóně a pokaždé jako novinka. Ačkoliv jsem ji za tu dobu četl mnohokrát, přesto mne zneklidňuje několik drobností. Je-li civění na ženské hrudníky tak prospěšné, proč se mi jich ukazuje tak trestuhodně málo? Skoro by se dalo říct, že se mi  medicíny dostává jen po kapkách. Jestli nemá tato aktivita vedlejší účinky, proč nepatří mezi povinnou součást zdravotních programu jako očkování? Možná by to vyšlo dokonce levněji! Na jak velká ňadra se mám dívat, aby to zabralo a já se nepoddávkoval? Proplatí mi VZP vstupné na nudapláž nebo stačí, když se budu dívat na poprsí v obalu? Dostanu někde kartičku, že se koukám z léčebných důvodů? Zkoumalo se, jestli to nepůsobí lépe dohromady se saháním? Trochu mi ten výzkum připadá nedotažený a určitě skýtá možnosti dalšího bádání!

 

 

 

 

            Samotný princip účinku prý spočívá v přechodném zrychlení srdečního tepu. Jakkoliv je výsledek studie diskutabilní, protože tep se zrychlí i po kávě, nenašel se dosud nikdo, kdo by podobné zkoumání chtěl jen náznakem zpochybnit (a snad ani můj článek podobně nevyzní). Co kdyby se prokázalo, že stejný efekt má i sledování ledničky nebo hokejový zápas? Pak sbohem lidstvo! Takhle máme pořád ještě šanci, že se najdou ženy samaritánky a muži... chtělo by se napsat hypochondři, ale nač zbytečně střílet do vlastních řad.

 

 

 

 

            Další zprávou je nově „objevená”; závislost na sexu. Zatímco máme již léta diagnózu pro ženy-nymfomanky, u mužů byl tento stav pouze variantou společenské normy chování. A najednou je to taky choroba. Má ji Bill Clinton, Tiger Woods nebo David Duchovny. Dotyčný údajně myslí většinu času jen na sex. Clinton měl zřejmě nějakou lehčí formu, když u toho stihl ještě prezidentování. Co je mezi chudinou obyčejný děvkař, to je ve vyšších kruzích patologicky závislý na sexu s nutnosti šestitýdenního pobytu na věhlasné klinice. Jen nevím, jak to tamní kolegové léčí - že by elektrošuky? Možná by mohli zkusit takzvané babské rady a snažit se nemoc vypotit a vyležet.

 

 

 

 

            Pak zde máme slavný bod G. Představte si to -  Britové ho prý nemohou najít! Předně se nabízí otázka jestli ho hledali pouze na Britkách. To by koneckonců vysvětlovalo ledacos z chování chladných ostrovanek. Francouzští vědci již přišli s teorii, že Britové hledají špatně a pro „Frantíka“  je nalezení bodu (podobně jako většina záležitosti v této oblasti) otázkou několika vteřin. Já osobně podezřívám Brity, že jde o pouhý trik ve snaze prodloužit zajímavý výzkum. Čili titulek by měl znít: „Britští vědci zatím ještě nenašli bod G; pátrání pokračuje!“ Dovedu si představit, že toto bádání přináší zřejmě takzvanou „job satisfaction“-  uspokojení z práce.  Raději než překotně publikovat, vyplatí se ještě nějaký čas strávit pečlivým laboratorním pozorováním. Navíc celá situace jistě odstartovala celonárodní hledání  zmíněného bodu. Z pohledu mezinárodních vztahů je rovněž typické, že se Francouzi a Britové opět neshodnou  ani v jednom bodě.  G není ani v tomto případě výjimkou...

 

 

 


142 názorů

Vaud
29. 08. 2011
Dát tip
to budu muset kouknout az doma :-)

třeba tady http://www.youtube.com/watch?v=dE-mCm3vQpY&feature=player_embedded jsou švýcarky celkem ucházející :o)

Vaud
29. 08. 2011
Dát tip
Vycmrndlejma Svycarkama se nepredivkujes ani nahodou. :-)) Leda tak ceskejma buchtama :-)

podle aktuální studie ze švýcarské kliniky Dr.Oetkera je léčebný účinek pohledu na ňadra nepochybně prokázán. Výhodou této procedury je, že se pacient nemůže předívkovat.

8hanka
20. 03. 2011
Dát tip
:))))))))))))))))) Vaudikuuu, krajsi kompliment som davno necitala:-)

Vaud
20. 03. 2011
Dát tip
;-)))) neverim, Strouhanko!

8hanka
20. 03. 2011
Dát tip
cha, na mna nemas, ja mam vankuse hned tri:)))

Vaud
20. 03. 2011
Dát tip
Kde jsou ty casy, kdyz jsem mel tehlicky, ted uz mam vypracovany vankus ;-)

8hanka
20. 03. 2011
Dát tip
dobreeee...na pivo mam chladnicku, mna by mozno rozzhavili vypracovane tehlicky na bruchu urasteneho hokejistu:) MS sa blizia:)

Vaud
20. 03. 2011
Dát tip
Jak moc chladnou? Ze by ses koukala na prsa a mohla bys chladit treba pivko ;-)

8hanka
20. 03. 2011
Dát tip
na mna jednoznacne chladnicka a hokej, pohlad na prsia na nechava chladnou:)

Vaud
29. 11. 2010
Dát tip
pisu bez diakritiky, tak to bude tim

Fëanor
29. 11. 2010
Dát tip
Oprav si překlepy, máš tam pár "i" místo "í". A tato věta je zašmodrchaná: "První je studie o blahodárném účinku na přežití mužů při sledování ženských ňader." Ale tip jsi dostal už za prolog... ;)

Fëanor
29. 11. 2010
Dát tip
V první úvaze zcela ignoruješ možnost předávkování, která zjevně vede k problémům, popisovaným v úvaze druhé. Třetí rozbor je velmi trefný, především, pokud jde o Britky. A spuštění celonárodní hledací kampaně bude mít IMHO cíl prodloužit Britům život (pochopitelně), protože laický přístup kráčí neoddělitelně ruku v ruce s terapií z první úvahy. Ale jestli je pravda, že Britové zkoumali bod G "prostřednictvím dotazníků", jak píše Přesýpačky, pak jsou největší úchylové oni, a ne autor... ;)

Vaud
24. 09. 2010
Dát tip
No, snad casem bude cas :-)

Terpsichore
24. 09. 2010
Dát tip
yes pliiiis :-)

Vaud
20. 09. 2010
Dát tip
ja jsem zase zpatky na dva tydny v Barcelone :-), snad zase zacnu psat brzy

Terpsichore
20. 09. 2010
Dát tip
Zase jsem na nejakou dobu sama v Americe, tak prislo na pismaka ;-) tvoje fejtony mi ale zarucene vzdycky zvednou naladu :-) Dekuju!

Vaud
15. 09. 2010
Dát tip
hej, kde se tu beres? diky moc!

Terpsichore
14. 09. 2010
Dát tip
Uzasny :-)

Vaud
30. 08. 2010
Dát tip
nebo se clovek tre frote rucnikem psali v brozure...

Vaud
30. 08. 2010
Dát tip
to jsem mel nejaky eroticky obdobi - ale uz jsem to rozchodil :-)

Vaud
01. 07. 2010
Dát tip
v Anglii jsou nasledky zirani nedozirne :-)

To chce mezinárodní kartičku:) Abys měl povolené zírání úplně všude:)

Vaud
01. 07. 2010
Dát tip
uz to dlouho zkousim - jen jsem ted v Anglii a tady se tvari, ze mi tu karticka neplati :-)

Můžeš to zkusit:)

Vaud
01. 07. 2010
Dát tip
Urcite VZP neco ma :-)

Pěkně...Musela jsem se pousmát, když jsem si představila týpka se zírací kartičkou:)

Vaud
31. 05. 2010
Dát tip
jsou zatim tisice hodin vedeckeho badani na internetu :-)

ROMYNIKA
31. 05. 2010
Dát tip
Super komentář k výzkumům,které já též pravidelně sleduji:-)A těším se,až někdo objeví neobjevené.Nebo spíš až někdo popíše ještě nepopsané:-).../*

Vaud
26. 05. 2010
Dát tip
rad pisu o tematech, ktere me bavi :-)) a je to znat na vysledku :-))

Robinia
26. 05. 2010
Dát tip
dobrá meducína jsou Tvé fejetony :-)

Vaud
01. 05. 2010
Dát tip
mám nějaký sexuální literární období :-)) to přejde :-)

bingol
01. 05. 2010
Dát tip
Pro mě po dlouhé době fejeton, který upřímně rozesmál a ačkoli se týká ženského poprsí, nijak mou osobu coby zástupkyni něžnějšího pohlaví neurazil, ba naopak. Smekám před Tvým literárním nadáním :) *T

Vaud
28. 04. 2010
Dát tip
diiiiky!!

perfektní:o))***

Vaud
26. 04. 2010
Dát tip
to mě potěšilo - mám skoro dopsanou jednu povídku, která bude úplně jiná, než cokoliv jsem doteď napsal trochu se toho děsím, ale uvidíme :-) dík!

podezdívka
26. 04. 2010
Dát tip
Hodně dobře jsem se pobavil. Styl, jakým píšeš, mně naprosto vyhovuje a baví. A jako třešinka na dortu ja prolog :-)))) *!

Toscana
28. 03. 2010
Dát tip
to jsem tušila už dávno, ale ne že až toliiiiik!!! :o)))

jejdavilda
28. 03. 2010
Dát tip
aspon už chápeš proč jsem výýýýjimečný

Toscana
28. 03. 2010
Dát tip
Tak to jsi asi jediný na světě, kdo ví, kde je Eldorádo a dovede říct, že je cca 200m od něj. Šťastný to muž!!!! :o))))

jejdavilda
28. 03. 2010
Dát tip
Houby na brňavce, asi 200 m od Eldoráda

Vaud
28. 03. 2010
Dát tip
satyriasis - skoro jsem zapomněl :-))) díky za komentáře :-)

Toscana
28. 03. 2010
Dát tip
A kdepak ho máš, Jejdíku? Na brňavce?? :o)))

jejdavilda
28. 03. 2010
Dát tip
já jsem našel au bod

Oldjerry
27. 03. 2010
Dát tip
Mám k tomu dvě připomínky a to nikoli destruktivní, ani kritické, jen doplňující. Nevím, zda se nemýlím, lékařem nejsa, ale norma tohoto společenského chování u mužů má své jméno : satyriasis. Lehčí akutní formou této choroby jsem trpěl i já, dnes věkem zcela vyléčen... G bod : Britové mají smůlu. Dostal jsem dokument jasně hovořící o úspěchu české vědy : snímek dívky, která má clitoridální oblast přelepenou známkou Gambrinus... Je mi to jasné - asi proto, že neumím anglicky... *

Vaud
27. 03. 2010
Dát tip
hm, možná - nebo krásná je Tvá hlava :-) = moc to nedává smysl - nedávno jsem četl, že to je počin nějaké umělecké skupiny - ale mohli krásu umístit "en tu cabeza" do hlavy :-)

Toscana
27. 03. 2010
Dát tip
Vaudíku, a co to přesně v překladu znamená, to: La belleza es tu cabeza ??? Něco jako "hlava je vrcholem krásy"??

Adamova Eva
27. 03. 2010
Dát tip
já už si ho vyrábím :O)))

Vaud
27. 03. 2010
Dát tip
to jsem jen recykloval svůj starý citát :-)) díky - už jdu nějaký tričko hledat :-)

Adamova Eva
27. 03. 2010
Dát tip
Oslepnu až dívky začnou nosit trička s nápisy v Breilově písmu... ... tak toto mě doslova dostalo :O) chceš být i slepý, abys byl zdravý :O))))))) zdali pak to bude pak lék i pro nás, až budem mít tričko s nápisem v Breilově písmu? Pak snadno hoši najdete i bod G ))) Díky všem za pobavení

Matti
06. 03. 2010
Dát tip
Já bych to shrnul do jedné hromady: Ten, kdo se nechá inspirovat pohledem na dekolt má relativní šanci, že nalezne i G bod. Páč kdo se ani nepodívá, sotva bude tak zdatnej a odvážnej, aby něco hledal v útrobách. Tací se holt utrápěj pouhými představami... V tomto směru se mi tedy zdá, že věda plýtvá potenciálem... Alespoň však zavdala příčinu tomuto autorovi vtipně a vkusně komentovat. Matti

Vaud
04. 03. 2010
Dát tip
V medicine vse souvisi se vsim :-)

a2a2a
04. 03. 2010
Dát tip
Ačkoliv mám v medícně převážně (tedy ne zcela?) jiné zaměření

Vaud
04. 03. 2010
Dát tip
Posli fotku hrudniku a reknu Ti, cim by to mohlo byt :-))

Kytiii
03. 03. 2010
Dát tip
moc pěkné pouvažování... zrovna přicházím na nedostatky této mužské choroby, která se projevuje již od útlého dětství... aneb nedokážu si jinak vysvětlit závislost mého dvouletého syna na mém hrudníku - večer - dvakrát za noc - a ráno :o)

Markel
26. 02. 2010
Dát tip
Ten prolog, ten mne dostal, i celý článeček nebyl k zahození, pobavila jsem se skvěle a ještě jsem to dala přečíst i manželovi, ten ale nic nepochopil a hned by se chopil..., chjo :-))a nebo pochopil a chce být nejzdravější ze všech mužských :-)) - T

A.H.
26. 02. 2010
Dát tip
Parádní, i s tou diskusí. *t*

Vaud
15. 02. 2010
Dát tip
:-)) to je můj starší citát, který se hodil :-))

synáček
15. 02. 2010
Dát tip
Hlavně ten prolog!!! ***

Vaud
15. 02. 2010
Dát tip
díky za chválu i reklamu :-)))

FAE BOMB
15. 02. 2010
Dát tip
Jestli máte málo vitamínů, tak pijte pomerančovej džus, sprosťáci!!!

FAE BOMB
15. 02. 2010
Dát tip

Augustus
15. 02. 2010
Dát tip
Nice twice!:-D Nádherný, podle mého skromného a neskromně prezentovaného názoru fejetonek. Nejlepší, který jsem od Tebe v poslední době četl a to již nějakou dobu čtu od Tebe zde všechno, neboť Tě mám v oblíbených. TIP jako bedla!

Vaud
13. 02. 2010
Dát tip
ne náhodou je G taky značkou přetížení - takže jdi tak max do 3G dneska :)

ruprecht
13. 02. 2010
Dát tip
nebudu se zdržovat nějakou hlubší kritikou... raději se "zahloubám" do pátrání po zmiňovaném bodu... ale nejdřív jeden bod pro tebe... totiž tip...* :))

jo, někdo tam má klín, někdo krásu :o)

Vaud
13. 02. 2010
Dát tip
to se musí asi víc propagovat - je pravda, že v Barceloně (ani tady ve Švajcu) jsem žádný takový pictogram nezahlédl. Nejčastější pictogram Barcelony a okolí je překvapivě nápis La belleza es tu cabeza http://www.flickr.com/photos/ideacat/2288658697/in/photostream/

kupodivu ho učitelky dost rychle rozluštily... zajímavé je, že kosočtverec není mezinárodně srozumitelný. Kundera ho použil v jedné své hře a v zahraničí zůstal nepochopen...:o)

Vaud
13. 02. 2010
Dát tip
aleši - takže, když sis kreslil do sešitu kosočtverce, tak to bylo klínové písmo?

mě se vrazil klín do hlavy v pubertě a od té doby si se mnou doktoři neví rady...

j_i_r_i_k
13. 02. 2010
Dát tip
Tito amatérští terapeuti na to jdou ovšem špatně, neboť se producírují povětšinou v umolousaných pánských kabátech pro ženy prakticky nezajímavých. Přitom by stačilo málo a metoda by byla značně efektivnější, přechodného zrychlení srdečního tepu by bylo možno docílit výměnou kabátu npař. za norkový kožich. A co se klínů týče, nejsem si jist, že vrážení klínů do hlavy by výzkumu pomohlo (výzkumníkům pravděpodobně ano, leč zkoumané objekty tuto metodu předem vyloučily s námitkou, že by se vědcům vykouřil z hlavy smysl výzkumu), ovšem je pravdou, že ani opačný postup prostě nefunguje. Proto se pro další fázi výzkumu počítá hlavě s koncepcí (kominovanou s antikoncepcí kvůli zajištění stabilních pomínek) opakovaného vytloukání klínu klínem.

Vaud
12. 02. 2010
Dát tip
kdo ví, na co by se holky chtěly koukat :-)), ale existuje jistá skupina terapeuticky uvědomělých spoluobčanů, kteří běhají po parku v dlouhých kabátech a nabízejí tuto možnost ad bod 3 - čili vědci místo klínů do hlavy vrážejí hlavy do klína? :-))

j_i_r_i_k
12. 02. 2010
Dát tip
Možná to tu už padlo, ale 1) Zjevný deficit v dávkování obecně dostupných možností léčby pohledem je jediným funkčním krokem důchodové reformy spočívající v krácení (nebo aspoň neprodlužování) průměrné délky života. Nyní se intenzivně pracuje na vypořádání se s drobným nedostatkem, že na ženy toto odpírání nezabírá (nabízí se otázka, zda to neni způsobeno dostupností léčby svépomocí), bude třeba jim odepřít něco jiného (pracovní verze se zmiňuje o kyslíku, leč jde o první návrh navíc narážející na odpor dokonce u většiny členů komise, která s návrhem přišla). 2) Dle zdrojů blízkých věhlasné klinice je průběh léčby velmi volný a z velké části ponechán na pacientovi, který se ze své nemoci prostě musí vylízat. Dávkování je na pacientovi, klinika poskytuje akorát potřebné medikamenty dodávané ve výhodném balení s život prodlužujícími prostředky zmíněnými v prvním bodě. 3) V souvislosti s tímto výzkumem stojí za zmínku náhodně vyslechnutý povzdech jedné Britky, kterážto se ho zúčastnila v roli zkoumaného objektu, cituji: "Už mě to fakt nebaví, měli by do toho přestat strkat nos". Uvážíme-li navíc, že leckterý z britských vědců je studený psí čumák, stává se jistý chlad ostrovanek vcelku pochopitelným.

Vaud
12. 02. 2010
Dát tip
aha, ale ten jsi mi dal už předtím :-)) díky!!

Toscana - jo, tak něco. Kamarádka Poslední Záchrany :-D

Toscana
12. 02. 2010
Dát tip
Něžný_debil - hele, ta jedna členka expedice, není to pro tebe taková jakoby KáPéZetka???? :o)))))))

Vaud
11. 02. 2010
Dát tip
?? nerozumím

Vaud
11. 02. 2010
Dát tip
Zdravim do prujemenu! Jestlize existuje bod G, kam se pak schoval zbytek abecedy?

z vlasni zkusenosti musim potvrdit, ze clanek je zcela pravdivy. Jsem zrovna v Jemenu, zeny jsou tu jen zahalene a uz po trech dnech jsem se z toho.. ehm dostal jsem solidni prujem. Uz se tesim do CR, az zas dostanu svoje "prasky" {zachranuje to jen jedna clenka nasi expedice, ale to je spis takova nouzova lekarnicka... nebyt ji, uz bych asi davno umrel}

FAE BOMB
11. 02. 2010
Dát tip
Ať se každej stará vo svůj G-bod! Do těch cizích nikomu nic neni! Nazdar!!!

Toscana
11. 02. 2010
Dát tip
no, to spíš norník, než krtek, Jejdíku, ten aspoň občas vyleze udělat hromádku... :o)))

jejdavilda
11. 02. 2010
Dát tip
tosca- já jsem krtek, nevylezu z ďury jak je rok dlouhý

Vaud
11. 02. 2010
Dát tip
Alesi - zas Ti nepadaji teplaky, tak to ma urcite i svy vyhody :-))

Toscana: mě to neobtěžuje :o)

Toscana
11. 02. 2010
Dát tip
a ty jsi teda co, Jejdíku? hermafrodit jako hlemýžď?? :O))

jejdavilda
11. 02. 2010
Dát tip
toscana- já taky ne

Toscana
11. 02. 2010
Dát tip
Alešiiiiiiiii - tak tos tomu nasadil korunu!! :o))))))) jejdavilda - tomu se říká priapismus, když je furt v pozoru (pokud se nepletu) - ale prý to taky obtěžuje, jen to nemůžu posoudit, nejsem chlap. :o)))

jejdavilda
10. 02. 2010
Dát tip
Je povžováno za erektivní disfunkci, když ti stojí furt? Pak by to očkování bylo nekonečné. Dostal bys do něj injekci a dostal se z plusové disfunkce do mínusové ( a tak furt dokola)

Vaud
10. 02. 2010
Dát tip
diky - jsem rad, ze se libi :-)

Bíša
10. 02. 2010
Dát tip
Úvaha mne poučila i pobavila. A komenty jsou exelentní...

Toscana: když chce a nemůže, je to impotent. když může a nechce, je to hajzl !!! :o)

Vaud
10. 02. 2010
Dát tip
Oldjerry - tise zavidim a preju Toscano - ja bych rekl, ze je to kombinace testosteronu a hypomanie :-)) Tihle zminovani chlapi (Clinton, Woods, Duchovny - ted pisou i o Terrym) jsou vetsinou ve svych oborech velmi uspesni (prekvapil Terry, ktery byl vloni dokonce zvolen Brity za otce roku :-)).

enthroper
10. 02. 2010
Dát tip
dobrý! :)))

Vaud
10. 02. 2010
Dát tip
lag-n.lol, alkáč - jsem rad, ze mate taky svuj G-bod :-) guy - doc. Suka samozrejme znam - to je nomen omen :-)

guy
10. 02. 2010
Dát tip
hehe - elektrošuky jsou osvědčenou metodou, kterou zavedl a zpopularizoval Doc. MUDr. Karel V. Šuk, CSc, emeritní primář Fakultní Thomayerovy nemocnice v Krči - ta na Tigera Woodse určitě zabere :-)

Vaud
10. 02. 2010
Dát tip
Alesi - u erektilni dysfunkce se vyhlasuje plosne kockovani. Pokud ma stejnou poruchu vetsina, pak je tato prohlasena za novy standard :-))

autor ovšem neuvedl, že vedlejším účinkem léku "ňadroviz" jsou boule na hlavě od nárazu do sloupů veřejného osvětlení. btw: když už se problematika přenesla z vědecké na literární bázi, jistě by nemělo uniknout čtenářstvu protěžování chřipky vůči jiným nemocem. Například výskyt chřipky vepřové se prezentuje téměř jako pandemie, přestože jí má jen nepatrné množství pacientů (kdoví, jestli aspoň ta pověstná 4% menšina). Na druhé straně tu máme erektivní disfunkci, poruchu, kterou údajně trpí až 60% populace (z toho mužů dokonce 99,6%!!!) a nikdo tuto chorobu nevyhlásí za pandemii, nenařizuje plošné očkování... Who is WHO ?

jH
10. 02. 2010
Dát tip
to já objevil, vynalezl, zkatalogalizoval a pojmenoval G bog :)

alkáč
10. 02. 2010
Dát tip
tak už vim něco víc o životě G - jako Gambrinus - TIP jasně

Oldjerry
10. 02. 2010
Dát tip
Toscano - Někdy se jedná o jev zvaný očumělost. Mne to naštěstí nepotkalo, mně se má babča líbí i dnes a to dokonce v konkurenci dříve nevídané - přemíře sexu a děvčat na internetu

Toscana
10. 02. 2010
Dát tip
Já bych řekla, že takovej už ani nekutí, protože i na to je potřeba odpich, ajfr, nadšení a fůra testosteronu - pokud se ovšem nepletu. :o))) Možná spíš filatelista... :o)))

Vaud
10. 02. 2010
Dát tip
:-)) domácí kutil?

Toscana
10. 02. 2010
Dát tip
Mj. je nějaký ekvivalent pro frigiditu? U žen se to takhle nazývá běžně, ale nevím, jak se tomu říká u mužů. (A tím nemyslím impotenci, tam by chtěl, ale mu to nejde - myslím to, že ani nechce.) :o))

Toscana
10. 02. 2010
Dát tip
Ta rojnice ale vůůůůbec není blbej nápad, Vaudíku! :o))))

Vaud
09. 02. 2010
Dát tip
počkej, jak bys trpěl, kdybys nekoukal - takhle si to ani neuvědomuješ a drží Tě to nad hladinou :-)

satannáš
09. 02. 2010
Dát tip
hehe dostal mě už prolog jinak na ženské hrudníky koukám celý život, ale nepozoruji, že by mi to nějak přidalo na zdraví ...:o)))

jejdavilda
09. 02. 2010
Dát tip
jak možu vidět zatměný měsíc, když není vidět?

Vaud
09. 02. 2010
Dát tip
Vildo, jestli jsi viděl zatmění měsíce, tak je to hodně podobný. Jerry - doufám, že se připojí i nějaký holky a nezůstanem v tom sami :-))

jejdavilda
09. 02. 2010
Dát tip
jak to myslíš, že člověk přestane věřit na Ježíška a Mikulaše? Ty vidávám pravidelně, G-bod nikdy

Oldjerry
09. 02. 2010
Dát tip
Ale jo! Takovou osvětu si dám líbit. Na internetu je těch zvířat tolik, že každý z nás může být nesmrtelný... já si myslím, že myšlenka rozšířit tu terapii i o hmatání, hlazení, potěžkávání a ústění by přineslo ještě mnohem lepší výsledky... což už zde tady tu přítomný lékař navrhl přede nou...

Vaud
09. 02. 2010
Dát tip
snad jsem přinesl světu osvětu :-)) díky za čtení

renegátka
09. 02. 2010
Dát tip
Pěkná úvaha, příjemné proškolení.*

džejn
09. 02. 2010
Dát tip
To je výborný, nemá to chybu! Skvělej závěr! Vidim, že ta diskuze u mě nebyla tak úplně k ničemu :-) Určitě tip!

papouch
09. 02. 2010
Dát tip
pro nás - přímo stará rašple, žejo .-)

Vaud
09. 02. 2010
Dát tip
hm, taky už žádná mladice :-)))

jájinka
09. 02. 2010
Dát tip
26

Vaud
09. 02. 2010
Dát tip
stařecky?? kolik Ti je, že jsem pro Tebe stařec? Copak o těch kravinách, kterýma nás krmí rádoby sexuální osvěta přemýšlejí jen starci?? :-)

jájinka
09. 02. 2010
Dát tip
"elektrošuky" jo, jinak stařecky uhňácané, promiň..)

řádek
09. 02. 2010
Dát tip
:-D

avox
09. 02. 2010
Dát tip
dílo je pobídkou pro amatérské bádání... když mohou amatéři objevovat planetky, to by bylo, aby nenašli i ten bod, vždyť je v podstatě na dosah ruky :-)) */

Britky mají místo G bodu generátor bolení hlavy.

Vaud
09. 02. 2010
Dát tip
ale jestli to zkoumali dotazníkama a ptali se frigidních Britek, tak to ani jinak dopadnou nemohlo. Ty mají jen nějaký bod na pití čaje nebo dešťový senzor :-))

Stejně tak, jako je mléko jednu "základ výživy", a následně hned nepoživatelné, až smrtelně jedovaté, rovněž tak je G bod tu jedním ze základních atributů každé ženy, a hned zas něčím jako je Yetti, o kterém každý slyšel, ale nikdy ho nikdo nenašel.

Vaud
09. 02. 2010
Dát tip
OK - vytvoříme s Květoněm rojnici! :-)

Toscana
09. 02. 2010
Dát tip
na body bych se vybodla a pojala bych to poněkud celoplošněji! :o))) *t

čučenka
09. 02. 2010
Dát tip
teda ještě s obuškama :-DD

Vaud
09. 02. 2010
Dát tip
:-)) já jsem spíš byl zděšenej v první chvíli, protože není to tak dávno, co byl zrušený Kontrolní bod C (Check poin Charlie) a najednou rušej i G napadalo mě taky něco o hledání Scotlan Yardem a vybavilo se mi, že je tamní policie vybavená jenom obušky - ale to by se dostalo úplně někam jinam :-)

Diana
09. 02. 2010
Dát tip
Kluci! Vaud a Květoň, vy dva dohromady - to nemá chybu!! :-))))****

Ovšem, my znalci víme docela jistě, že prvním Britem, který nalezl bod G, byl Sherlock Holmes, a našel jej na svých houslích, hned za body E, A a D. Ihned poznal, že bod G má 196 Hz.

Vaud
09. 02. 2010
Dát tip
Impresse - pote co clovek prestane verit na Jeziska a Mikulase, tak uz v zivote moc zachytnych bodu nezustane :-) Presypaci - ty mi lichotis!

Impresse
09. 02. 2010
Dát tip
Skvělý rozbor! :-)* Jeden měsíc není, druhý měsíc je... No, oddechla jsem si! :-))))

Vaud
09. 02. 2010
Dát tip
:-)) to je treba tady (cili dobra zprava pri uterku) :-)) http://www.blesk.cz/clanek/pro-muze-sex-a-tabu/131253/hanba-britum-bod-g-existuje-jen-ho-umet-najit.html

čučenka
09. 02. 2010
Dát tip
tys to fakt skvěle shrnul.. ten dovětek o Francouzích mi zůstal v tisku utajen :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru