Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

úvaha o životě

27. 02. 2010
13
18
3264
Autor
aleš-novák

přežít může

jen ten

kdo tahá

za delší konec

potravního řetězce...


18 názorů

bingol
01. 03. 2010
Dát tip
tak tahle fajnová blbůstka mi dneska opravdu sedla :D *T

B.Diana? co to? ztratila jsi heslo? :o)

Edvin1
01. 03. 2010
Dát tip
Já vím, moc se ve věcech vrtám. Takové to příliš racionální myšlení. TVé věci aby člověk bral jako články víry. Jinak: Když si čtu štítky na potravinách v českých prodejnách, nabývám dojmu, že se jedná o drogerie - tolik je tam toho chemickýho svinstva. Možná majitelé malých obchůdků jedí, co prodávají, ale majitelé obchodních řetězců určitě ne - ti si budou dovážet bio-potraviny ze Švýcarska, jak to prý dělal Husák a spol. P.S. Kdysi jsem v Austrálii montoval v jedné automobilce auta. Přirozeně jsem si auto z té fabriky nekoupil. Ne že by konkurence byla lepší - ale o jejích nedostatcích jsem nevěděl. Tolik k případným poznámkám, že bio-potraviny nejspíš nebudou lepší.

máš pravdu Edvine, špatně zvolený odborný termín. hlavním cílem bylo zamlžit rozdíl mezi "potravním řetězcem" a "řetězcem prodejen" nic jiného v tom nehledej :o) koneckonců i ti červi, kteří jsou na konci po člověku, mohou být i na začátku, dokonce i pro člověka (v mouce z řetězce...) a tak, no.

Edvin1
01. 03. 2010
Dát tip
A jak že si tohle mám představit? Konkrétně? Snad, kdo JE na konci potravního řetězce, ten, koho už nikdo jiný nesežere? Ale kdo že to je? I člověka sežerou červi... A červi jsou zase na samém začátku, žerou je třeba ptáci nebo ryby. Spíš se jedná o bludné kolo, než o řetězec. Zase jeden ze špatně volených "odborných" výrazů.

moorgaan
28. 02. 2010
Dát tip
přežít může jen ten, kdo tahá!

..nemám hlad...můj hlad je otupěn možností žití...

FAE BOMB
28. 02. 2010
Dát tip
AN chtěl říct, že všichni musíme táhnout za jeden řetěz, jinak toho moc nesežerem!

nesouhlas...možná se víc rozhoupe ale smyčka se nakonecvždycky pečlivě poctivě utáhne..

Hesiona
28. 02. 2010
Dát tip
Copak řetězec může mít delší a kratší konec? :oP

Toscana
28. 02. 2010
Dát tip
s tímhle hoooodně opatrně!!! řetězec je jen tak silný, jako jeho nejslabší článek - aby ses při tom tahání nakonec neocitl na panímandě s natlučenou kostrčí... :o))) *t

baaba
27. 02. 2010
Dát tip
takže paní Billa, pan Kaufland, pan Intersparr, paní Hypernova a spousta jejich kamarádů jsou úplně v poho:)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru