Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

PÁRTY

11. 03. 2010
1
0
677
Autor
powl

Odhodlal jsem se....a uspořádal večírek.Pozvu  i ji, tu s kterou koketuji, s kterou jsem se v sedmnáct líbal.Pozvu  Smrt jako předtančení a jako digestiv spolu odejdeme do jednoho ze tří pokojů a pořádně se pomilujeme.

Přišli i ostatní..Nouze, Radost, Úzkost i ta stará otupená Touha.Láska se jen tak ve dveřích zastavila ze známosti.Štěstí jen omluvenku poslalo, že má spoustu práce na druhé straně města.

Tak vy ostatní,...co se opíjíte v kuchyni...Beznaději ve vzrušené debatě s Nadějí o tom kdo padá na kolena poslední....,ty Realito co ovládlas parket a vysmíváš se Vzpomínkám co chce s tebou uzavřít sázku o věčnosti...,ba i ty Pohodo co si boty v předsíňi obouváš a chceš zmizet po anglicku....Vy všichni dejte si jetě panáka, ochutnejte chlebíčky a nenechte se vyvést z míry mou nepřítomností.Jsem jen ve vedlejším pokoli a pokouším se o milostnou předehru se svou oddanou příznivkyní.

...No a až půjdete..., zabouchněte za sebou dveře !


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru