Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Encyklopediestylu.cz

22. 02. 2011
1
4
1083

Jmenuji se Mirek a jsem stylista zpěvačky Anny Krátké. Vizážistu jí dělá Miloš a ten si začal psát blog, a pořád o tom vykládá, co tam napsal, a co mu kdo okomentoval, tak jsem mu po třech dvojkách vína řekl, že když on má blog, tak já budu mít nejmíň Orbis Pictus jak měl Komenský, a tak po večerech místo hraní karet sepisuji a sepisuji.

Auto

Snažím se mít vždycky větší a víc obrněné auto než ostatní. Nebo aspoň než většina ostatních, protože kamion je pro osobní účely přece jenom nepraktický a hummer se mi nelíbí.

 

Černá

Nenoste černé spodní prádlo! Černá barva má moc špatnou energii a tu zrovna na intimních místech nepotřebujete.

 

Dům

 Nejkrásnější dům je panelák. Hlavně večer, když svítí skoro všechna okna. A když je poblíž nějaký park, tak má i zahradu.

 

Hodinky

 Jiné než švýcarské nemají smysl. I kus plastu s ciferníkem, na kterém je swiss made, je lepší, než diamantové made in japan.

 

Itálie

Itálie je ráj na zemi. Italové dávají na pizzu cokoliv, co je aspoň trochu jedlé, a vždycky to chutná božsky. To samé s těstovinami. A zmrzlin mají tisíc druhů a tisíc velikostí. Plus všechna ta architektura a obrazy. Jeďte do Itálie!

 

Jóga

 Když Anička přišla z první hodiny jógy, tak říkala, že tam prožila orgasmus. Vojta šel příště s ní a orgasmus sice neměl, ale chodí dál.

 

Letadlo

 Nemějte strach z létání! Letecká katastrofa má stejný průběh jako nehoda v autě. Všechno se stane tak rychle, že to nebude vůbec bolet. Pokud to teda nepřežijete. A to, na rozdíl od nehody v autě, určitě ne.

 

Prsten

 Když je darovaný z lásky nebo z kamarádství, tak je jedno z jakého je zlata a kolik je na něm diamantů.

 

Pošta

 Anička dostává od fanoušků průměrně 20 dopisů a mailů denně. Třetina jsou žádosti o podpis. Třetina jsou žádosti o peníze. A třetina jsou více či méně perverzní žádosti o ruku. Podpisy posíláme. Peníze někdy taky. A tamto nedáváme Aničce ani číst.

 

Restaurace

Jsou příjemné a nebo nepříjemné. Rozhodují o tom servírky a číšníci. Když se usmívají, tak nám nevadí ani špinavé ubrusy ani nepovedené jídlo.

 

Sen

 Nejhorší sen je, když se vám zdá, že vás pronásleduje had zkřížený se škorpiónem. Ale každý má strach z něčeho jiného, takže v blbých snech ho pronásleduje třeba jiná havěť. Anička nerada usíná sama, tak sedávám u její postele dokud neusne. Že usíná poznám podle toho, že sebou trhne. Prý jde po obrubníku a spadne z něho. Do spánku. Rád se dívám na lidi, když spí. Ve spánku je určitě i moc zlý člověk krásný a hodný.

 

Seriál

 Aničce nabídli epizodní roli v televizním seriálu. Měla hrát sama sebe a měla přijít na plastickou chirurgii, že chce odstranit výrůstek na vnitřní straně stehna. Jsme se zeptali, jestli by ten výrůstek nemohl být někde jinde. A oni že nemohl, a že si to máme dobře rozmyslet, že deset jiných zpěvaček to vezme i s výrůstkem přímo mezi nohama. Nakonec si ho nechala odstranit Šárka Vaňková.

 

 

Světadíly

Neopouštějte Evropu! Asie je úplně jiná planeta. Afrika úplně jiná galaxie a v Austrálii je na každém kroku jedovatý had. Do Ameriky naštěstí už snad nikdo nechce.

 

Zelená

 To je naše barva. Věřím přírodě a do zelené se oblékají i stromy.

 

Zpěvačka                                                                                                                                    

Kromě Aničky poslouchám Marušku Rottrovou. Měl jsem rád Anetu Langerovou a dokonce jsem jí po jednom koncertě nabídl spolupráci, ale její bratr se na mě hodně ošklivě podíval a žádná spolupráce.

 

více na encyklopediestylu.cz, děkuji za přečtení a ať se daří

 

 


4 názory

Makoves
05. 03. 2011
Dát tip
černá, hodinky, jóga, prsten.... Mno tyto ano ostatní nee.

moc suchý humor na můj vkus...

MKbaby
22. 02. 2011
Dát tip
Jo, tak to je hustý, viděl jsem i tu webovou stránku. "Cvrček jak vánočka," řekl by můj kamarád Medvjet... :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru