Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

100 000 POETS FOR A CHANGE

25. 06. 2011
2
13
1763
Autor
Repulsion

Přidejte se :o)

Tahle akce se mi líbí: http://www.bigbridge.org/100thousandpoetsforchange/

Rád bych toho 24. září něco zrealizoval tady ve Valmezu, takže kdo je odsud nebo z blízkého okolí, tak budu rád, když se mi ozve. Osobně to ale nehodlám pojímat tak angažovaně, jak to prezentují na těch stránkách. Myslím, že happening zasvěcený poezii bude angažovaný dost :o)

Ale samozřejmě - pokud by někdo měl nějaký „angažovaný“ nápad, nebudu proti - pokud ovšem, jak se říká, nebude směřovat k potlačování lidských práv a svobod :o))

No jinak - když se přidají další města, bude to jedině fajn.

Pokud do toho půjdete, tak pamatujte - hlavně je třeba všechno dokumentovat - natáčet, fotografovat. Protože pak se to umístí na ty hlavní stránky, což může být dost zajímavé...


 


13 názorů

Repulsion
27. 06. 2011
Dát tip
Fajn, už se nám hosté... teda nesjíždějí, ale zatím pomalu hlásí... tak hlavně si na 24. září nic jiného neplánujte. Žádné výlety do Gruzie a jiné podobné kokotiny.

Garth
27. 06. 2011
Dát tip
ve Valmezu se paří dobře a 24. září je dobrej termín! :-)

Repulsion
26. 06. 2011
Dát tip
Tak pošlete slovo dál, ať je nás víc a nebojíme se vlka nic... :o) Poměrně dost lidí se u mě vyspí na zemi. Vybrané jedince s vybraným chováním bych snad mohl ubytovat u své matky (teda ona o tom ještě neví, úplně nadšená tím nebude, ale to se poddá :o)) A v případě opravdových návalů by se snad ještě mělo dát spát pod stanem :o)) No a hlady a žízní u mě taky ještě nikdo nikdy neumřel :o))

.duke.
26. 06. 2011
Dát tip
těstohlídka nebrat.. repa ano.. valmez jedee

Jestli to dělá v Praze Těsnohlídek, tak Valmez zní dobře. ;-) Jsem pro každou "špatnost" ...

Repulsion
26. 06. 2011
Dát tip
Tak tak, Přístav :o) No já doufám, že se to nějak do toho září vyladí :o)

.duke.
25. 06. 2011
Dát tip
jak se menuje ten pub u řeky? přístav? tam je to dobrý, tam bych došel.. pořad ještě bych se chtěl dostat k tomu mozkodlabu.. ta hrachovka mi tenkrát nevyšla

Repulsion
25. 06. 2011
Dát tip
Valmez je od Prahy cca 350 km po silnici :o) Ale v Praze chce něco dělat Jan Těsnohlídek a možná ještě další lidé... ale samozřejmě do Valmezu dojet můžeš. Já tady mám velký dům s velkou zahradou, přespat a popařit je kde... :o)

jak daleko to je od Prahy?

Repulsion
25. 06. 2011
Dát tip
No idea je, aby to probíhalo pokud možno venku, mezi lidma... prostě happening. Zatím se snažím nadchnout pro to také nějaké místní struktury, tak uvidím...

.duke.
25. 06. 2011
Dát tip
jen do toho, repe.. kde to ve valmezu uděláš ajko?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru