Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Povídka měsíce - červen 2011 - vyhlášení

19. 07. 2011
0
17
2200

Vážení, v povídce měsíce za červen 2011 vypadá pořadí následovně:

První místo obsadil s přehledem .duke. s dvanácti body, na druhém, třetím a čtvrtém místě skončili s pěti body společně Saetri-Ihn, Fruhling a Sharik. Tři body získal Octopus Syd, jeden bod Kamil Sikora. Tangens_Omega36 zůstal v tomto kole bez bodu.

Hlasovali: Fruhling, Janina6, Tangens_Omega36, reka, StvN, Lady de Winter.

Zde je prostor pro vaše komentáře, gratulace a reklamace. :)


17 názorů

Janina6
23. 07. 2011
Dát tip
To se mohlo vždycky, leč ne všichni jsme tu normální :-) (Snad akorát u hlasování by to trochu překáželo.)

Janina6
21. 07. 2011
Dát tip
Fruhlingu, tak to vidíš, ani ti ty peníze nemůžu věnovat, všechno už shrábnul Winter v sukních. StvNe, když mně ještě "kluci" nikdo neřekl a strašně se mi to líbí, tak jsem se musela ujistit, že si něco nenalhávám :-) Doufám, že v srpnu už většina čtenářů přiletí zpátky od móře a bude víc hlasů (a těch peněz!)

StvN
21. 07. 2011
Dát tip
Jani, ty jsi ale pěkně vztahovačná.

Jojo, já jsem třeba taky chlap a všechny peníze, co vám .duke. posílal, shodou okolností skončily na mém účtě, což je koneckonců správně, protože jsem to tentokrát vyhlašovala. Vlastně vyhlašoval.

.duke.
21. 07. 2011
Dát tip
Jasný, janino, si sice žena, ale "kluci" je takový univerzální, nemyslíš? Navíc na netu si člověk nemůže být nikdy úplně jistej, kdo je kdo. Mně třeba párkrát stačilo změnit rod a už mě začali kluci balit. Děsný tohle prostředí. ;)

Fruhling
21. 07. 2011
Dát tip
Janino, tak mi ty prachy můžeš přesměrovat! Mě se hodit budou.

Janina6
20. 07. 2011
Dát tip
Připojuju se ke gratulaci. Prachy nepotřebuju, ale nevím, jestli si tvoje "díky kluci" mám vztáhnout i na sebe :-)

Ahoj všem. Omlouvám se, že jsem nehlasoval, byl jsem doma 14 dní mimo Net. Já pitomec zapoměl vypnout aktualizace a nelegální W7 mi udělal bordel v systému. Již je to v pohodě, zainvestoval jsem 1500 a JIŽ jsem LEGÁL!!! (V práci na Netu se raději nepouštím do větších akcí:))) Tedy mimo soutěž: u mě vyhrál Saetri Ihn, druhé místo Tangens, třetí Duke. Jelikož je to už s křížkem po funuse, zdůvodnění si snad mohu odpustit. PS: Po opětovném přečtení uznávám, že nejslabší byl asi Kamil Sikora se svým laciným a předídatelným pokusem o humor:)))

.duke.
20. 07. 2011
Dát tip
Posílal jsem všem, kdo pro mě hlasovali na účet 150,-. Mělo by to dojít. Mám ČSOB, takže pokud máš jinou banku, může to trvat den dva. Podplatil sem vás teprve podruhý, tolik prachů nemám a kdyby to bylo častěji, mohlo by to někomu přijít nápadný. Jednookej král, to se byl dycky ;)

StvN
20. 07. 2011
Dát tip
duke, mně od tebe žádné peníze nepřišly. Jestli ti vadí, že furt vyhráváš, tak sorry, ale jestli jsi četl ostatní díla, tak tady je jednooký králem. katugiro, tak příště

.duke.
20. 07. 2011
Dát tip
jojo, duke. myslel jsem si to. s takovým flákem vyhrát, to je gól. tentokrát mě to stálo jen pár stovek. minulej rok sem platil litr. takže dobrý. díky kluci.

katugiro
19. 07. 2011
Dát tip
reklamuju se! zapomněl jsem dohlasovat... na výsledku by to ale moc nezměnilo, jen saetri-ihn by měl jisté druhé místo. taky mi to nepřišlo jako nějak dobrý kolo. nicméně gratulace všem.

Fruhling
19. 07. 2011
Dát tip
Tož gratulace.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru