Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Povídka měsíce - Duben 12 - Vyhlášení

16. 05. 2012
4
20
2484
Autor
Tragicus

     Za měsíc duben roku 2012 byl povídkou měsíce zvolen text Bohumil autora standa.rd 20 body.

     Celkové pořadí:

Bohumil - standa.rd (20)

Skoro jako pod lentiškem - DavidPetrik (9)
Dokonáno jest - Ascolto (7)
Profesor - nezaměstnaný (5)
Zřec - Danny (4)
Včelia žena - Romano (1)
Karetní hra pro pět a půl koblih - Juno (0)
Poslední soud - Titus (0)

     Hlasovali: bestye, Janina6, K3, Lakrov, Patrik von Oberklee, Pomerančová, Rášek, StvN, těša, Tragicus

     Gratulace vítězi, díky hlasujícím.

     Je možno zasílat nominace za měsíc květen, který pak vyhlasí zase někdo jiný; více informací na stránkách klubu Povídka měsíce.


20 názorů

vRath
23. 05. 2012
Dát tip
a tě prdel. soutěž. sedm soutěžících, deset hlasujících. takže litera už chcípla, tam už se ani absurdity nevyskytujou, ale přišel čas písmáku. budu se vám tedy víc věnovat. blahopřeju.

Tragicus
23. 05. 2012
Dát tip
Yeah! :)

standa.rd
23. 05. 2012
Dát tip
Nechci se hádat, je to jen poznámka k výše (či níže - podle toho, jak to kdo má) uvedenému: Rozhodně bych "úřad kritika" taky zrušil. Koho dnes zajímá cizí názor, když já vím nejlíp, jak to mám napsat. A že je tam nějaké slovo navíc? Tak co, však se tím čtenář nějak prokouše. Nechápu, že někdo může vědět ještě víc než já, když já už toho vím tolik. Na ego si rozhodně sahat nenechám. Takže je čistě moje věc, jak si povídku napíšu a nenechám si do toho kecat. A už vůbec ne radit. Jestli si moji milí kritikové myslíte, že mám něco napsat jinak, tak si to napište sami. A hotovo. A "úřad" čtenáře bych taky zrušil. A bude klid. Co mi má kdo psát, jak se mu to četlo, co mu tam vadilo a co se mu nezdá. Je mi to úplně jedno, já vím, jak to je a že to z textu není úplně zřejmé? Máte mít větší fantazii!!! A když nebudeme mít kritiky a čtenáře, tak bych zrušil i "úřad" autora. K čemu to ještě psát, když to mám v hlavě? Aspoň se nebudeme muset s nikým hádat o nějaké to slovíčko. A hlavně nebudu muset nikdy uznat, že existují jedinci, kteří ví o psaní o něco víc. A ještě hlavnějc nebudu muset nikdy veřejně uznat, že se mi něco nepovedlo (přestože jich opravdu několik nepovedených mám). A úplně nejhlavnějc nebudu muset nikomu děkovat, že v mém textu našel víc, než jsem do něj původně napsal, protože z toho jsem pak úplně nemocný. A úplně meganejhlavnějc nebudu už nikdy muset uznat, že měl někdo nedejbože pravdu a ono by to s tou úpravou bylo fakt lepší. Jo a do toho manuálu bych se mohl podívat sám, kdyby se mi chtělo....

Tragicus
23. 05. 2012
Dát tip
Nope.

Tragicus
23. 05. 2012
Dát tip
Nope. ;)

Tragicus
23. 05. 2012
Dát tip
Jsi trouba. ;)

standa.rd
21. 05. 2012
Dát tip
Ahojte, dík pracovním povinnostem jsem se sem dostal až teď, ale i tak má Bohumil z vítězství radost:). Děkuji všem za hlasy, a zároveň gratuluji všem spoluzúčastněným autorům, protože jak všichni víme, výhrou je už jenom to, když se podaří povídku dopsat do smysluplného konce (mých cca 150 rozepsaných by mohlo vyprávět...), ať už je jakýkoli...

Gratuluji vítězi, čest zúčasntněným, díky organizátorům. V létě je na písmáku míň žuivot, to potvrzuji, alespoň podle mých pozorování :-)

unisex
17. 05. 2012
Dát tip
ok

unisex
17. 05. 2012
Dát tip
faktor hraje počasí.. návštěvnost na serveru se po oteplení vždy sníží.. normálka.. od září zase roste a přes zimu je to myslím top.. myslím to chce spíš brát takhle.. fajn, že klub PM šlape dál.. přes rok jsou vždy některý měsíce prostě trochu okurkový.. ale ten záchyt kvality tenhle klub splní objektivně za celej rok vždy si myslím.. a motivuje - to je hlavní ;)

Tragicus
17. 05. 2012
Dát tip
Minule jsi byl celkem úspěšný, neházel bych prozaické střevo do žita. Mne u tebe třeba tentokrát ta absurdita nesedla, už jsem ji tak nějak čekal, takže mne neohromila. Ale moc šancí (vět) jsem ti, přiznávám, nedal, byl jsem dost ve spěchu. Jo, jako by s .duke.m odešla i angažovanost.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru