Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Letní poetický mezinárodní festival PO STRANÁCH MORAVY

23. 05. 2012
5
12
2759

 

PRVNÍ MEZINÁRODNÍ LETNÍ POETICKÝ FESTIVAL

PO STRANÁCH MORAVY

 

v sobotu 4. srpna 2012

od 10:00 do 22:00 hodin

v Kongresovém sále Lázní Hodonín

 

organizace:
Kruh autorů Hodonínska Hodonín a Klub autorov a priateľov literatúry Holíč
(Jarmila Moosová a Vladimír Petrovič)

 záštita:
Městská knihovna Hodonín a Záhorská knižnica Senica

 

V jednotlivých blocích bohatého celodenního programu se vystřídá řada současných autorů a interpretů, prostředí obohatí instalace výtvarných děl. 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

…Tímto vám, vážení přátelé, dáváme na vědomí náš záměr založit ve městech Hodonín (ČR) a Smrdáky (SR) tradici konání festivalu v krásném prostředí lázní na obou stranách řeky Moravy za účasti tvůrců obou našich zemí, přičemž se o jednotlivé ročníky budeme dělit střídavě.

…Považujte prosím tento informační bulletin současně za přihlášku k vaší aktivní účasti, předpokládáme, že každý čtoucí či zpívající autor bude mít k dispozici jedno až dvě 15 minutová vystoupení  v průběhu dne. Podrobný scénář vám zašleme, jakmile budeme mít potvrzenu účast.

…Cestovné neproplácíme, prozatím nemáme z čeho, nocleh můžeme zajistit v klubovně Romského střediska Hodonín na vlastní karimatce ve vlastním spacáku za poplatek 50 Kč/ osoba (v ceně káva, čaj, nealko), náročnějším v soukromí: p. Knápková (+420 732 274 636), Scota Viatora 35 – 2 pokoje, 6 lůžek, cena 150 Kč na noc/osobu, nejnáročnější mohou využít hotelových služeb (viz Google.cz). Na požádání za vás vyřídíme rezervaci. 

 

V případě zájmu o aktivní účast zašlete prosím na adresu jarmila.moos@gmail.com:

1. jméno
2. druh tvorby
3. optimální čas vystoupení (dopo-odpoledne)
4. bydliště
5. telefon
6. nocleh
7. poznámka

 


12 názorů

toto je ukazkovy diletantizmus a presne ten typ akcii ake by mali byt vykorenene na organizatorov nie je vyvijany ziaden tlak. dramturgicke naroky len v tom ako sa kto nahlasi. ziaden vyber. ziadne filtre. ergo kvalita s pravdepodbnostou hraniciaca s takmer istotou extremne nizka. dojde tam halda ludi bez sebreflexie. a ak tam nahodou zavita aj nezainteresovany divak ktory ma nebodaj aj literarny vkus. tak ho lutujem akoby tieto akcie absolutne neratali s vonkajsou spatnou vazbou. pretoze vsak snazime sa robit literaturu. v skutocnosti je to vsak len fejk ktory par ludom da pocit ze su literati par ludom ze sa opije. a par ludom nahodnu znamost. jedine vychodisko je z toho spravit kemp/workshop. a azcat s tymi autormi realne pracovat. lebo toto neni festival toto je parodia na festval uz samotnou ideou.

100Wzarovka
26. 05. 2012
Dát tip
To je ale pěkné!!! Ráda bych se zúčastnila - pojede někdo z Prahy? Vzal by spolujezdce ( příspěvek na benzin samozřejmě)?

Bude mi velkou ctí, Jirko, poznat Tě osobně.

a2a2a
26. 05. 2012
Dát tip
Milá Jarmilko, podobně jako zzlatý, neúnavná a úctyhodná. Navíc spojení se Slováky a jejich krásným jazykem je skvělé. Vážně zvažuji svou účast a pokusím se oslovit některé další, aby tvá bohulibá práce byla co nejvíce naplněna.

Děkujeme, Zdeňku.

zzlatý
25. 05. 2012
Dát tip
Milá Jarmilo, opět Tvůj další zajímavý počin, nechám si vše projít hlavou, jak to zvládnout. Věřím, že se zůčastní i Jarmila Maršálová... Ozvu se Ti v poště nebo e-mailem. Pokud hledáš moji e-mailovou adresu, najdeš ji na mém webu. Samozřejmě,že pro zdar této bohulibé akce držím pěsti.

1. Radovan 2. Kvalitní postmoderní poezie 3. Kdykoliv, ale potřebuji pro sebe minimálně hodinu a velké publikum! 4. Praha 5. Pošlu soukromě, když ho tu vyvěsím, budou mě otravovat fanynky a fanoušci. 6. Prosím soukromé apartmá s all inclusive 7. Jsem levný, za výstup beru pouze 2000,- což se vám vyplatí! Vás básník!

Ahoj, přijedu vám tam číst, proplácíte cesťáky? Básník

hynajs
23. 05. 2012
Dát tip
už se chvěji nadšením!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru