Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Doznání

03. 12. 2012
2
5
1191
Autor
Anriena

Jsem melancholik, pesimista, egoistický člověk beze smyslu pro humor. Neustále se máchající v minulosti..

 Čím to, že člověk dokáže zapomenout na první lásku? Nebyla tak silná, byla to jen mladistvá nerozvážnost. Byl to člověk, kterého už nepotřebuji vidět, nezajímá mě jaký teď je... Tolik let a tyto vzpomínky mě nechávají chladnou, i když první po rozchodové chvíle mi vyrvaly srdce (možná tam je ta chyba).
  Za to jakási platonická láska mě bude požírat celý život. Něco jsem s tím člověkem prožila, něco nás trápilo. Byl to jiný svět, dost temný na to, aby ve mě vyvolal ještě nějaký cit. A i to se stalo tak dávno, přesto tenhle člověk  zůstává panem dokonalým, ten s kým nikdy nebudu. Nejspíš ho už nikdy neuvidím... přesto nezapomenu. Už jen kvůli tomu, že ty jizvy na zápěstí jsou navždy důkazem toho neuvěřitelného citu.  
 Dokonce se zmítám v tom, jaké by to bylo s někým, na kterého se usmívám jako kamarádka. Nechci být jen kamarádka, chtěla bych být kamarádka se sexem... nebudu, našel si přítelkyni. (Nežere Vás nejvíce věc, kterou jste mohli udělat a neudělali?)
Další člověk vytesaný v mé mysli, je ten se kterým sem se dokázala smát a mít ho jako bratra. Vážení, s bráchou se nespí! Všechno to zničilo, já jsem všechno zničila.
A teď když mě někdo miluje, připadám si jako kámen a led, který jsem se snažila přimět k nějakému citu bolestí a provazy. Nepříliš to pomohlo...(něco si nalhávám).
JSEM DĚVKA

5 názorů

Mr.Manik
20. 03. 2013
Dát tip

No ségra?! :)


mohu-li soudit, takhle to nějak ve vztazích chodí - i ty různé role vůči sobě, odpovídá to. no ale nemusí to být ještě konečná, kdoví. - vašnivě platonické šílenství na jednu stranu, odtažitý chlad na druhou a někde mezi tím nevinný incest, který však může být pro jednu stranu matoucí. - jsou to spojité nádoby. - ovšem kamarádství se sexem není vyloučeno tam, kde má kamarád ještě přítelkyni - záleží, jak se k tomu postaví ona a čemu dá kamarád přednost, pokud se někdo šprajcne. od toho bych se odpíchnul, a třeba se to začne rozmotávat.

snášet kámen a led, to je dobrá potrava pro milostný cit. - jak to komu vyhovuje, nejsou univerzální chutě a preference, myslím. - kolem a kolem, co není poznáním? jedině setrvávání v poznaném.


dapler
04. 12. 2012
Dát tip

Dobrá pointa :) ...jako bych to už někde slyšel


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru