Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Inzerát

29. 08. 2013
6
6
1061

Vážená FC Barcelono,

jmenuji se Vlastimil Kuře a je mi třicet osm let. Jsem z Kozomína, to je v Česku. Dívám se na všechny vaše zápasy v televizi a proto se na vás teď obracím s nabídkou. Jestli by byl zájem, tak nebudu proti, že bych za vás hrál. Myslím jako fotbal. Nejdřív k platu. Představoval bych si tak kolem padesáti tisíc euro měsíčně plus stravenky. Muselo by se to nějak udělat na smlouvu, jinak bych do toho nešel. Třeba Fanda od nás z Úžic je elektrikář, dělá pro Valáška načerno a nedostal už tři měsíce ani korunu. Takže jedině na smlouvu. Jinak co se týče fotbalu, tak jsem hrál od deseti let do čtrnácti okresní přebor a dvakrát jsem načerno zaskakoval za dorost, kraj. Takže kdyby to šlo, chtěl bych hrát v útoku, jak tam teď je ten malej, nevím, jak se to správně píše, asi Mesy. A nebo na křídle, nebo třeba v obraně, nebo budu klidně chytat. Ale jestli si teda můžu vybrat, tak bych radši střídal, to by mi vyhovovalo, že bych zaskakoval, kdyby bylo, teda jako co nejmíň, potřeba. Ale tu smlouvu bych nechal jak je, myslím jako ty eura.

Taky bych chtěl vzít bráchu, jestli by to šlo, že bysme k vám šli hrát oba dva. On teda fotbal nikdy nehrál, ale zase nepije. Já jo, to říkám na rovinu, že si občas každej večer dám k cigaretě. Ale když to nepůjde, tak já mu to vysvětlím a přijel bych teda bez něj.

Trénovat bych chodil normálně, jenom v pondělí a ve středu nemůžu a čtvrtky jenom někdy, a jestli by to šlo, tak v úterý bych občas vynechal a v pátek jezdím za našima pomáhat na stavbu. Jinak ale čas na fotbal mám, jsem teď na pracáku. To je asi všechno, tak kdyžtak dejte vědět, jestli máte zájem a pište na adresu: Kuře, Kozomín, to stačí, ono to dojde.

Tak zatím na shledanou a dejte vědět dost dopředu, abych stačil po sousedech udat králíci.

P.S. Potřeboval bych pak u vás na tréninky půjčit kopačky, aspoň do první výplaty...


6 názorů

Diana
30. 08. 2013
Dát tip
Úplně toho týpka vidím :-))) ***

Lakrov
30. 08. 2013
Dát tip

Bavím se a napadá mě, že by to byla hezká vsuvka třeba do rozhlasových sportovních zpráv. Před nějakou dobou byl na Písmáku někdo, kdo občas předčítal zdejší díla (hlavně básně) na jedné soukromé rozhlasové stanici, ale netuším, jestli by se jim tohle hodilo do skladby.


srozumeni
30. 08. 2013
Dát tip
Pobavilo...***

Toscana
30. 08. 2013
Dát tip

Chacháááá - bavila jsem se skvěle. :-)) *t


Antoncek
29. 08. 2013
Dát tip

Todle teda normálně nečtu. Myslím kvůli času, že letí, jinak nejsem žádnej bafuňář. Ale jinak to zas ano, pobavilo a jak říká vdaná kočka: Hezky!


Kočkodan
29. 08. 2013
Dát tip
Asi Kure z Kozomína nepojede do Spanelska, text byl ale sranda, hlína, povídka je proste hezká.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru