Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

láska není nekonečná

01. 11. 2013
0
0
534
Autor
Bunda

Jednoho dne přišla mi zpráva, už to není jako dřív promiň, ale už tě mám ráda jenom jako kamaráda, už spolu nemůžeme být, omlouvám se najdeš si lepší, mezi námi už nebude nic jako dřív.

Je zvláštní, jak jedna zpráva dokáže zničit úplně všechno, proč teď kvůli tobě zažívám terno? Víš já myslel jsem, že spolu budeme navěky, ano máš pravdu byl jsem naivní stejně jako ty. Byli jsme totiž naivní oba nevím kde se v tobě bere taková zloba. Vždy jsem pro tebe udělal, co jsem ti na očích viděl, a to je asi ta chyba, byl jsem pro tebe jenom hodný mazlíček, co by se pro tebe i zabil, kdyby sis to tak přála a mě o to prosila.

Nebudu ti psát a prosit tě abys ses vrátila a dala mi šanci, takhle to v životě nechodí je to tvoje rozhodnutí a nic to už zpátky nevrátí. Byly to nejlepší 2 roky co jsem mohl mít, bylo to jako sen, ve kterém chceme žít.

Nemohl jsem z tebe spustit zrak byla jsi vždy tak krásná, že vše ostatní pro mě bylo jen bezcenný prach. Proč jsi mi lhala, že jsem tvůj jediný, že semnou máš ten vysněný život nádherný a já jsem tomu i věřil a doufal že budeme spolu navěky a přežijeme všechny zlé věci a lidi co se k nám chovali jako zlý vlci. Tvoje rádoby kamarádky ti lhali a přesvědčovali, že nejsem ten pravý, že tě podvádím a za nos tě každý den vodím. Ale sama víš že jsi byla moje jediná holka nevinná.

Všemu je konec a já musím žít dál, jinak skončím úplně sám. Pořád tě budu milovat a na tebe vzpomínat a udělej to prosím i ty protože ty 2 roky jen tak nevymažeš z paměti.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru