Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Píseň Trochu vratký alibi

01. 04. 2014
5
11
1420
Autor
pedvo


    Vložil jsem na Youtube píseň „Trochu vratký alibi,“ jejíž text jsem před časem uvedl na Písmáku. Opět je nahrána v rámci mých nevalných možností, ale jako obvykle mi jde o sdělení melodie.

                 Adresa:

http://youtu.be/cMXB8VJewPs
 

 


11 názorů

pedvo
13. 04. 2014
Dát tip

No jo, to mě taky mohlo napadnout. Tak dík za dobrou zprávu, potěšila.


Kočkodan
12. 04. 2014
Dát tip
Kdepak, normální recí to melo znamenat, ze mi nefungoval youtube. Písen jsem slysel az dnes - není to zádná konina. :-)

pedvo
03. 04. 2014
Dát tip

Kočkodan - Tou "trubikou" patrně míníš prachy v ruličkách, nastrkaný do hlavní koltů. Já ten problém neřeším, a z toho, že o něm víš soudím, že jsi už boltec přiložil. A dík za koment,  mám rád, když se nad mým dílem přemýšlí.


Kočkodan
03. 04. 2014
Dát tip
Az budou vyreseny technické problémy s trubikou, tak k tobe urcite prilozím boltec. :-)

pedvo
03. 04. 2014
Dát tip

Josephina - Myslím, že jsem ti neposlal avízo; pocházím ze serveru, kde se to nemusí a nemám to zažité. Takže ho posílám teď a jestli se  mýlím, tak na to nehleď. Ahoj


pedvo
02. 04. 2014
Dát tip

Josephina - Těší mě, že se ti to líbí. Že je to moc hezký, to klidně šiř dál. Jinak nevím, jak to šíření míníš. Posílat někomu adresu, ať si to poslechne? Samozřejmě, budu jen rád. Jinak nevím, nějak to stahovat? Mně nevadí nic, jen mi upřesni, co tím šířením máš na mysli. Dík za komentář.


Josephina
02. 04. 2014
Dát tip

moc hezký, můžu šířit dál?


pedvo
01. 04. 2014
Dát tip

Diana - Příjemný komentář, díky za něj. Moc mě těší, že se ti má píseň tak líbí, dokonce i hlas, asi zpychnu.

Pečený medvěd - Z takového komentáře mám radost. S tou nervozitou máš pravdu - jedno ubrnknutí či ujetí hlasem a celé znova. Doufám, že tvé houslové kreace jsou na nějaké vyšší úrovni, než předvádím já. Ostatně, já nepředvádím jak hraju a zpívám, ale jakou jsem vymyslel písničku. Díky za povzbuzující slova.


Diana
01. 04. 2014
Dát tip
Mně se to líbí moc. Slova i melodie - a taky máš velice příjemný hlas. Příběh je vtipný a téměř detektivní, hlas a melodie působí přirozeně, nevyumělkovaně a to mám já ráda. **********

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru