Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Milan Rynt v dubnovém Zeleném peří

09. 04. 2014
2
10
1051
Autor
reptile

Srdečně vás zvu v pondělí 28.4. do Trick baru v Malostranské besedě na slavný pořad Mirka Kováříka Zelené peří, v jehož rámci se bude opět po čtyřiadvaceti letech číst i moje tvorba.
Přijďte si poslechnout ústní podání některých věcí, které znáte odsud i zatím nepublikovaných "pecek".
A pokud mě zrovna nemusíte, třeba vás víc osloví někdo z ostatních autorů. ;-)
Milan Rynt

Odkazy:

http://www.malostranska-beseda.cz/cs/trick-bar/program/0414.html
http://mirek-kovarik.kama.cz/
www.milanrynt.cz


10 názorů

papouch
12. 04. 2014
Dát tip

:-DDDDDDDDD


papouch
11. 04. 2014
Dát tip

typická nabubřelá velkopanská odpověď pražáka

styď se

praha není, NENÍ střed galaxie. Praha je mnohem větší zakopaná prdel, než kdekterá vesnička v zapomenutých koutech Evropy ..  a to město za to nemůže, mohou za to praháci

anebo jsem to nepochopil a enem si robíš prču sám ze sebe... to pak jo .-)


hynajs
11. 04. 2014
Dát tip

o to větší hnus, když už to přijali i v kralupech - hele, a to spíš s kovaříkem pravidelně, nebo jen tak občas?


reptile
11. 04. 2014
Dát tip

Dobře, děcka, tož pro hynajse a jiné vesničany: V jízdním řádu vlaků (to je takové to dlouhé zelené nebo modrobílé i jinak barevné) si najdete spoj do Prahy (městečko poblíž Přední Kopaniny). Tam vystoupíte buď ve stanici Masarykovo nádraží v Praze, nebo Hlavní nádraží v Praze, případně Smíchovské nádraží v Praze (podle toho, odkud jedete). Můžete jet také autobusem na Florenc v Praze, ale to už rozebírat nebudu. Tramvají (šalinou) nebo metrem (podobné šalině, ale jezdí to tam, co vy ve vesnici máte žumpu) Dopravního podniku hlavního města Prahy v Praze pojedete na stanici Malostranská v Praze. Že jste správně vystoupili poznáte podle toho, že se nad vámi bude vypínat Pražský hrad v Praze. Pokud se bude vypínat pod vámi, případně zapínat, někde se stala chyba. Další možnost je jít pěšky - třeba z Masarykova nádraží v Praze je to delší procházka, ale vy jste jistě zvyklí z pravidelných měsíčních výprav do konzumu v nejbližším městě. Cestou tak můžete třeba vidět Prašnou bránu v Praze, Celetnou ulici v Praze, Staroměstské náměstí v Praze s pražským orlojem v Praze nebo třeba Karlův most v Praze a Kampu v Praze. Pak už stačí se jen nějakého hodného stréca (neměl by mít šikmé oči nebo velké zlaté prsteny a kožich z polární lišky) zeptat, kde že je Malostranská beseda. Nezapomeňte dodat, že v Praze, protože jinak by vás také mohl poslat do Pelhřimova a to byste pak nemuseli stihnout začátek představení pořadu Zelené peří v Malostranské besedě v Praze, který uvádí Mirek Kovářík z Prahy a představí tam poezii militantního pražáka Milana Rynta z Kralup nad Vltavou ;-)


hynajs
11. 04. 2014
Dát tip

pražáci si holt myslí, že celý svět je praha a proto se jejich město nemusí uvádět - je to tak hnusná vlastnost, za kterou by se mělo popravovat


Vaud
10. 04. 2014
Dát tip

gratuluji :-)


reptile
09. 04. 2014
Dát tip

V Pejřimoujě?? Tam, pokud vím, je jenom krematorium a ne Malostranská beseda ;-)


papouch
09. 04. 2014
Dát tip

to se koná kde? v Pejřimoujě?


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru