Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Příčení 25

03. 08. 2014
15
17
2412
Autor
Kočkodan
Všechny cesty vedou do Říma Že všechny cesty do Říma vedou, je mezi rčeními dost velkým hitem, někteří po nich Bavorákem jedou a jiní zas zrezlým Favoritem. Všeho moc škodí Skutečně všeho moc škodí, zde bude každá rada drahá, dcera si domů pána vodí, bohužel masového vraha. Všemi mastmi mazaný Mazaný je všema mastma, použil také tekutý pudr, že si tím nevyléčí astma, řekl mu jeden známý MUDr. Všude byl a všechno viděl Všude byl a všechno viděl, něco prý dokonce i dvakrát, na jeho místě bych se spíš styděl, že toho v životě též tolik nakrad. Všude dobře, doma nejlíp Všude dobře, nejlíp doma, myslí si u vyhřátých kamen, poslouchá Orchestr Gustava Broma a do hrdla leje Staropramen. Vyhrát o prsa Vyhrála v závodě o prsa půlku, stadion se podívanou kochá, většině chlapů lezou oči z důlků, vítězka není zrovna plochá. Vylámat si zuby Finančních vydání bude mít kupu, nákladné protetiky třeba, chudák si vylámal značnou část chrupu, jedl tři neděle starý chleba. Vylít si zlost Stala se objektem k vylití zlosti, že z vejšky vyrazili holku, zlomil jí celkem čtyři kosti, tchýni pak odvezli na Homolku. Vylít s vaničkou i dítě Nevylévej s vaničkou i dítě, neriskuj s úřady papírovou válku, opravdu bacha, chytí-li tě, ihned máš na krku sociálku. Vymámit z jalové krávy tele Z jalové krávy umí mámit tele, důchodce po bytech podvodníci šidí, někteří naštěstí skončí v cele a svět pak skrze mříže vidí.

17 názorů

Gora
28. 08. 2017
Dát tip

Vylít si na někom zlost - některým lidem to jde skvěle:-)


Kočkodan
09. 08. 2014
Dát tip
Díky, Richarde. Nepochybuj o tom, ze me zase baví císt podobné komentáre. :-)

Super. Tohle mě baví. Tip*


Kočkodan
07. 08. 2014
Dát tip
potesilo :-)

uf....to jsem si oddechla...já myslela, že jí měřili jen půlku:-):-)


Kočkodan
06. 08. 2014
Dát tip
Opravdu nevidím jediný duvod, proc bych vám vsem nemohl podekovat; takze díky. Black: Tu dvojznacnou formulaci si vykládej tak, ze vyhrála o prsa (celá) beh na 800 metru (tzv. "pulku"). Diana: Kockodan o tchýních nehezky píse, dál drzí nazivu (prezitá?) klisé, vsak pokud slo o vztahy k panimáme, nebyli na kordy, neverte fáme. Antoncek: Protekce u Pána Boha - jiste prání lidí mnoha.

Skvělý start do nového dne. ((-:


Antoncek
05. 08. 2014
Dát tip

Bučí búúú! suchaři a škarohlídi,

Pámbu to z okna všechno vidí

a Ty udělal sis u něj oko,

že strielaš, však nie brokom.


Michelle B.
04. 08. 2014
Dát tip

Moje oblíbená dávka humoru :-) Moc pěkné **


Čudla
04. 08. 2014
Dát tip

Také jsem se pobavil. /*


vesuvanka
03. 08. 2014
Dát tip

To nemá chybu, díky za pobavení :-))) TIP


Všechny cesty vedou do Říma a do pr....jen jedna.

Pěkné, pobavila jsem se.*


Nami 99
03. 08. 2014
Dát tip

Vyhrát o prsa.

O co vyhrávají muži?


Diana
03. 08. 2014
Dát tip
Ty máš nějak spadeno na ty tchýně! :-) Už to pozoruji delší dobu. Jenom člověk je tvá tchýně, přestaň vylévat si zlost, kdyby zašla do kuchyně, kafe, jed - a měl bys dost! Všechno fajn, pobavilo! :-)***

Vyhrát o prsa

Vyhrála v závodě o prsa půlku,stadion se podívanou kochá,většině chlapů lezou oči z důlků,vítězka není zrovna plochá............

v každém případě je lepší vyhrát o/celé ..........


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru