Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Příčení 30

07. 09. 2014
13
15
2341
Autor
Kočkodan
Březen, za kamna vlezem Březen – za přímotop vlezem, duben – ještě tam budem, máme však bohužel smlouvu s Čezem, tak hořce zapláčem nad osudem. Být ještě v plenkách Ve slipech stále ještě plínka, obvyklou dobu přetáh dosti, u matury padla o tom zmínka, rozhodly ale vědomosti. Být na cestě Když jedli k obědu vepřové plecko, sdělila manželu s rozzářenou tváří: „Tak už je na cestě deváté děcko.“ (Při sexu nebývaj ochranáři.) Být na někoho krátký Na tchýni je očividně krátký, obehnal domek dvoumetrovou hrází, ona se ale podhrabala vrátky a nadává mu, že jí dceru kazí. Být na smrtelné posteli Leží teď na smrtelném lůžku, jeho pleť podobá se mouce, náhle však zatoužil po tvarůžku, po origoši z Olomouce. Být pod pantoflem Příkazy vyplní ihned a fofrem, bez žádné výjimky, naprosto všecky, partner je totálně pod pantoflem, má toho nezřídka dost plné kecky. Být střevo Je největší střevo na manuální práci, co žije mezi Bechyní a Kdyní, složená stěna se po dvou dnech kácí, aspoň že zavalila tchýni. Být tanec Včera byl v ložnici pěkný tanec, z dalšího zahnutí žena ho viní, manžel je pořád stejný kanec, ležel tam s novou kolegyní. Co je v domě, není pro mě Co je v domě, není pro mě, měl by si říkat tenhle dědek, on ale milostně neumí žít skromně a tahá se s každou ze sousedek. Co na srdci, to na jazyku Snaží se o jednotu vnitřek – venčí, prostě co na srdci, to na jazyku, že není okruh přátel menší, má asi celkem velkou kliku.

15 názorů

Kočkodan
16. 11. 2015
Dát tip
Ale nenech mne za to, prosím, odvést v řetězech na Špilberk.

Lnice
16. 11. 2015
Dát tip

Být ještě v plenkách, to jsem se hodně zasmála

zato Být tanec, to jsem se vůbec nesmála


Kočkodan
14. 09. 2014
Dát tip
Nemám naprosto v úmyslu ti nepodekovat. :-)

Super. Tip*


Kočkodan
10. 09. 2014
Dát tip
Já mám ted na jazyku podekování za vase komentáre, tak to radeji vyplivnu. A nehledejte ve mne svini, která brojí proti tchýním. Dvojtecka následovaná spojovací cárkou a závorkou vyboulenou doprava

Můra73
09. 09. 2014
Dát tip

začínám s pátráním po zeti

prozatím jen cvičně - líně

je teprv osm mému dítěti

(z deníku budoucí tchýně)


Já to vidim tak, žes někomu "vyrobil" dítě,

tchýně tě za to sprdla, že chudák dcera, když už jich má devět,

jsi pod pantoflák ;-)

nadáváš si do střev

a ještě jsi to na sebe všechno vykecal

 mě je tě snad i líto. :-))))

 

 


Diana
08. 09. 2014
Dát tip
Není tchýně jako tchýně... :-)

deváté děcko...asi chystají Klapzubovu jedenáctku? :o)

Čudla
07. 09. 2014
Dát tip

/*


Co na srdci, to na jazyku

Snaží se o jednotu vnitřek – venčí,prostě co na srdci, to na jazyku,že není okruh přátel menší, asi celkem velkou kliku.


Také mě napadá, co proti tchýním Luboš má.*

Mě se líbí Co na srdci, to na jazyku. Nějak mi to připomíná mne.


smyčka
07. 09. 2014
Dát tip
Jesteze ty tchyne mame, teda ja ne, ale tebe dosti poznamenaly, zda se.***

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru