Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Četli jsme se na Písmáku...

08. 09. 2014
1
7
1256

 

a... tohle je výsledek:

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=uBoLNrLXxSw

 

 

Děkuji Ti, Petře :)


7 názorů

pedvo
12. 09. 2014
Dát tip

hynajs - Jejej, a Jarmilu jsem z toho vymazání vyeliminoval. K druhému: Důvod zveřejnění mých písniček je jiný, než abych se nějak předváděl, ale k tomu případně můžeme ztratit slovo u nich. Tuhle píseň autorka textu zveřejnila, protože se jí prostě líbí, jak jsem ji zhudebnil. Osobně skromně soudím, že se mi povedla, i když kvalitně podat ji neumím. Původně jsem mínil, že si ji nazpívá sama; zpívá dobře a má možnost kvalitního doprovodu. Rozhodla se takhle a já jsem rád, že se jí mé dílko líbí natolik, že ho takhle uvedla. S takovou kritikou jako je ta tvoje jsem počítal, s tím nic neudělám. Ahoj


hynajs
12. 09. 2014
Dát tip

jezdit autem bez toho, abych to uměl..a to jen proto, abych dal ve známost, že vlastním auto, je poněkud nešťastný způsob presentace..a to platí pro cokoli

jsem trochu hudebník a slyším to..a není to dobré, není


hynajs
11. 09. 2014
Dát tip

já to smazal? ale kdeže..to moosovka..


pedvo
11. 09. 2014
Dát tip

Zordon – Až tak kladně to hodnotíš? Tak to jsi tedy fajnšmekr, dík.

hynajs – Proč jsi to smazal? Tvůj názor, proč by ne. Kdo to vidí takhle kriticky, ten na to může (jestili chce) kouknout jen jako na ukázku melodie, jakou jsem si na daný text vymyslel. A uvést ji tímto způsobem je jediná možnost, jak ji dát ve známost – bez ohledu na mé pěvecké i kytarové slabiny. Ostatně tak činím i se svými ostatními písničkami.

Admin A – Umělecky vytříbená písnička? Úplně se mi zvedlo sebevědomí. Jenom nějak nerozumím tomu o hlavní straně – asi se o takové věci nezajímám a tak nejsem v obraze.

Všem děkuji za komentáře, Petr Dvořák (Pedvo)


Admin A
08. 09. 2014
Dát tip
Písnička, byť je umělecky vytříbená, na hlavní straně Písmáku fakt nemá co dělat.

Zordon
08. 09. 2014
Dát tip

Super


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru