Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Příčení 35

03. 11. 2014
18
18
2715
Autor
Kočkodan
Jako v bavlnce Jak v bavlnce si žije snacha, ještě se děvče pěkně zpotíš, tchýně radí, komanduje, tlachá, bavlna střelná je to totiž. Jako z chlupaté deky Leze to z něho jak z chlupaté deky, zdráhavě přiznává své ženě, vyfásnul kdysi za falšované šeky dva a půl roku podmíněně. Jazyk na vestě Skoro až na vestě má jazyk, potí se nejen mozol pivní, na ČT dávaj sice Mrazík, ten ale vedro neovlivní. Jednou nohou v hrobě Dlouho stál jednou nohou v hrobě, náturu měl nečekaně tuhou, a protože žijem v kruté době, žena mu podsekla tu druhou. Jít do pelechu Šla velmi pozdě do pelechu, příliš moc práce předtím majíc, cítila náhle zašimrání slechu, s údivem na ni koukal zajíc. Kámen úrazu V base je většina mých dětí, tuším teď příčinu, kámen úrazu, ani jednou nevynesli smetí, výchova chtěla více důrazu. Kam vstoupí, tam sto let tráva neroste Kam vstoupí, sto let neroste tráva, takhle už zničil parku půlku, však jednali poldové podle práva, když za to obdržel do hlavy kulku? Kápnout do noty Jak si ti manželé kapou do noty, tomu se mnohý z nás uvěřit brání, oba dva milují technické novoty, WC má dálkové ovládání. Kázat vodu, pít víno Ostatním káže jenom vodu a sám si vínečko v pohodě chlastá, je to však bohužel v lidském rodu věc relativně častá. Kostlivec ve skříni Našli mu kostlivce v modřínové skříni, již řádku let tam takhle sedí, rychle se vylepšil jeho vztah ke tchýni, když mu jen bez řečí na ramínka hledí.

18 názorů

Lnice
02. 11. 2015
Dát tip

snacha je v bavlnce, já se přikrývám chlupatou dekou, dnes jsem ČT díky tvým dílkům nezapla, o hrobě nemluvě, jdu velmi pozdě do pelechu, doufám, že bez zajíce, no děti mi to smetí taky s radostí nevynáší, kulku do hlavy si snad nezasloužím,WC na dálkové ovládání nemáme, mám raději pivo než víno , skříně mám zavřené, nechci , aby mě okukovali kostlivci a počkám, až mě dohoníš, protože další dílka zase příště a to ani nemusíš vyhlašovat soutěž pro zvědavce:-)


Kočkodan
08. 11. 2014
Dát tip
Nemám vubec v úmyslu ti nepodekovat.

per_zay
08. 11. 2014
Dát tip

*!*


Kočkodan
07. 11. 2014
Dát tip
Silenko, díky za upozornení. Vsak já jsem si tím prechodníkem vubec jistý nebyl, ale nechtelo se mi to nekde kontrolovat. Zariskoval jsem a dostal za usi (ne tak velké jako u zajíce).

Silene
06. 11. 2014
Dát tip

Číčo můj drahý, smím-li do toho kecat, navrhuji přepis pelechové na ženský rod, krzeva ten užitý přechodník do rýmu. Mužský je maje.

Jináč tu inspirovaně přemýšlím, zdali by se daly kosti ze tchyně zužitkovat právě na ramínka...


Kočkodan
05. 11. 2014
Dát tip
Dekuji celé "Brigáde písmácké práce" i jménem ochlupené Larisy za snusku ne snad prímo lzí, ale prinejmensím pozitivních komentáru. Médo, není holt kazdý den Matejská pout. Zkusme se oba spokojit s tím, ze se na tvé nepochybne slicné tvári bude pri ctení objevovat alespon úsmev a obcas dojde k zafunení.

Krutá to doba, když už ženské musí pomáhat chlapům i do hrobu, to je fakt.

Jinak kámen úrazu má co do sebe. Už vím, kde jsem udělala chybu.

:-)


Sarrah
04. 11. 2014
Dát tip
:)) super*

kostlivec...je důkazem, že ženy od určitého věku už nemají hrát na schovávanou, protože by je nikdo nehledal. Ale platí to i pro muže...:o)

To mně, jako tchýni,

nejvíce se líbí

kostlivec ve skříni. *


Markel
03. 11. 2014
Dát tip

líbilo, nejvíc jednou nohou v hrobě *


jo vlastně...já se tak smála, že jsem zapomněla napsat jaká...tak tedy Kázat vodu, pít víno......


všechny...:-):-)...ale tahle sedí...jako dětská prdýnka na nočníčku...hihihi


Čudla
03. 11. 2014
Dát tip

/*


Diana
03. 11. 2014
Dát tip
Jako z chlupaté deky! Super! :-)***

smyčka
03. 11. 2014
Dát tip
Zase ty tchýně...chlupatá pobavila*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru