Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Příčení 45

03. 05. 2015
18
17
2172
Autor
Kočkodan
Být u koryta Velké je žasnutí žurnalisty Brita, jenž v Praze sleduje politické dění, Kalousek nestojí u koryta, vždycky se domníval – to možné není. Čertovo kopýtko Mikuláš probíhá standardně nepříliš, především pekelník má značně upito, divím se rodino, že se víc nečílíš, synka vám nakoplo čertovo kopyto. Dostat do vínku Nedobré dědictví obdržel do vínku, to zrovna nebyla klika, lačný je po pivu, , po vínku, má geny otce notorika. Držet se jako klíště Zásady „nemluvit“ do početí drží se manželé fakt jako klíště, postupně narůstá číslovka dětí, zakrátko čekají osmého sviště. Chodit kolem horké kaše Nebudu obcházet kolem horké kaše, řek bych to klidně i do rozhlasu, vnadná je velice sousedka naše, trávíme v postýlce celkem dost času. Chytrému napověz, hloupého kopni Chytrému napověz, hloupého kopni, při snaze „vysvětlit“ jde někdy o dřinu, kdo není v myšlení zrovna moc schopný, ten mívá prdelku jen samou modřinu. Jako osina v zadku „Mám tě rád...jak osinu v zadku,“ dívenka pobledla, no to je jistý, do duše na schůzce přibývá zmatku, slyší však vyznání masochisty. Mít z něčeho bobky Bobky i mnozí jiní mají, ta zpráva uklidní, je tudíž cenná, konkrétní příklady najít se dají – tak třeba králíci z trávy a sena.

17 názorů

Kočkodan
11. 05. 2015
Dát tip
Pokud je jinde plnejsí, tak bych to prekousl. :-)

Kočkodan
06. 05. 2015
Dát tip
Dalsí ctenárský skalp, dobrý. Dík. :-)

Print
06. 05. 2015
Dát tip

:-))*


Kočkodan
06. 05. 2015
Dát tip
Vsem vám pekne dekuji. Asi nebudu lhát, kdyz napísu, ze mám vase komentáre radeji nez zmínený kus klasu v hýzdové oblasti. (náznak úsmevu)

florian
05. 05. 2015
Dát tip

:) Nejvíc se mi líbí, že to Čertovo kopýtko se Drží (u koryta) jako klíště; asi Dostal do vínku, jak Chodil kolem horké kaše; jen aby z toho nakonec neMěl bobky a Osinu v zadku, když si nenechá Chytrák napovědět, a kopat do mrtvoly se prý nemá :)))

 


Josephina
04. 05. 2015
Dát tip

:-) máš přehled i nadhled, to se cení!


Tak kolem horké kašičky by ses rád proběhl? Hm, to je pěkné!*


Alegna
04. 05. 2015
Dát tip

to byla cesta od koryta k bobkům .)


Markel
04. 05. 2015
Dát tip

líbí všechny *


fialka...
04. 05. 2015
Dát tip

Je  těžké vybrat nejlepší "kousek", opět se ti moc povedlo :-)


Diana
03. 05. 2015
Dát tip

Zase švandy kopec! Chytrému napověz, když nedostal do vínku a má z toho bobky :-)*


*

 


Čudla
03. 05. 2015
Dát tip

/*


nemáš z ničeho bobky........nechodíš kolem hokré kaše....

právě jsi roztáhl krovky......... NEnapsal jsi  (s)plaše......:-))))))))


Zordon
03. 05. 2015
Dát tip

Tys rozhodně dostal nadání do vínku, tak se ho drž jako klíště :) *


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru