Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Welcome

26. 05. 2015
1
0
625
Autor
amoresperros

             Plameny se dostávají na kost, maso je seškvařené, řve bolestí! Jsou to neskutečný muka.. Trvá to hodiny, dny, celá staletí. Hází všude kolem sebe, jak moc trpí. Všude je cítit zápach síry a všude jsou plameny a láva. Ale pořád žije, jak je to možné?!  Aha! On je v Pekle a Ďábel stojí přímo nad ním, slouží mu jako hračka. Smiloval se, teď mu tu informaci konečně prozradil. ,,Jsi mrtvý". Patříš Peklu. MĚ. Ďábel popadá se smíchy za břicho, tečou mu kapky lávy z očí , směrem na jeho otroka, který si v bolestných a neustávajících křečích ze sebe strhává spálené maso, v zoufalství si pokusí utrhnout hlavu, nemůže umřít, je již mrtev. Ne!

 Ďábel ho popadl za nohu a začal ho za sebou vláčet jako kus hadru, mířil do horší části Pekla, tohle bylo jenom tak na rozjezd. Bože odpusť mi! Smiluj se! ,, tady tě neslyší" Zde je mé království, míříme k mému chrámu. Hříšník začal hořet mnohem víc, je tu otolit šílenějíší žár. Ale horší bylo slyšet ty šílený skřeky, vřískoty  dalších stracených duší, které stále zesilovali a to neuvěřitelně rychlým tempem, výtali svého pána. Hříšníkovy z toho okamžitě explodovala hlava, ale zanedlouho mu narostla nová...                                                                                                                                                         


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru