Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vysněné pahorky

05. 06. 2015
1
0
659
Autor
amoresperros

Proboha! Kde se v tobě najednou vzala tahle drzost!? Já měla zato, že jsi slušná holka... Studentka se pousmála a znovu svou učitelku plácla přes prdel. ,,Když vy mě vždy tak rozohníte,jak se mám o hodině soustředit a v klidu psát, když mě vaše prdelka dohání k šílenství? A ty vaše mega kozy? O nich se mi i zdá, jak se na svém černém jednorožci s flaškou whiskey prohaním ožralá mezi těmito velkými, zlatě zářícími pahorky,jak slunce, jež nemají konce... Chtějí mě pohltit. Miluji je! Učitelka zrudla, ale prolomila ledy... ,,Jak jsem mohla být tak slepá?'' ,,Pojď sem a polib mě!'' ,,Chci mít tvůj sladký jazyk v ústech!'' ,,Okamžitě!'' Mladé studentce se zaleskly oči. Přisály se k sobě,jak dva nadržené vysavače, byly obě vlhké jak mech...

Zvrácené slečně sjížděl jazyk níže a níže.. Od úst až ke krku s drahým náhrdelníkem, až k vysněným pahorkům. Dostala se až k vrchům oněch hor. Tu najednou je vyrušil vzdech z pod stolu a znovu! Podívaly se na sebe, odsály se rychle... Učitelka nadzvedla ubrus a lekla se. Pod stolem klečel nad nahou zástupkyní ředitel a lízal ji mušličku, oba dva si všimli pozorovatelů. Toť otázka, kdo byl vyřešen více? Zástupkyně ale byla rozdělaná a ani jeden si to nechtěl zkazit. Nabídla jim, zda se nechtějí přidat mezi ně. Obě najednou odvětily. ,,No, proč ne?'' ,,Dáme čtyřku!" 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru