Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dopis

18. 06. 2015
2
0
569
Autor
amoresperros

 

Jsi tam Satane? Tady Elvi. Teď jsem do tvého světa vztoupila, ale nemohu zato, leda snad proto, že jsem spáchala sebevraždu, ale můj pane, to bylo podle mne z naprosto pochopitelných důvodů!..

Ještě včera, když jsem byla mezi smrtelníkama,  jsem si mohla jistě dost dobře zašukat s dalším černochem a také z Asiatem, miluji pestrost barev.. S europoidním jedincem nechci nikdy nic mít! Já ovšem zvolila jednu knihu, kterou jsem našla u matky v pokoji. Bylo na ni poznat, že je staršího vydání, otevřela jsem ji tedy... A co z ní nevypadlo? Nějaká pomačkaná obálka s dopisem, odesilatel nebyl uvenden, byla tu jen matčina adresa. Zvědavost mi nedala, zahodila jsem knihu na zem, vypadlo z ní ještě něco, ale tomu jsem dále nevěnovala pozoznost a začala jsem si číst obsah dopisu...

   Drahá lindo,

Je mi naprosto jasné, že to se svou dcerou musíš mít těžší a těžší. Buď ale trpělivá, víš předci sama, že ona je ten klíč! Klíč s věčné slávě našeho národa! Jsem šťasten, že můj praděd zachránil něco málo z mrdky našeho milovaného vůdce! Bude to jeho následnice a bude mrdat jen samý Němce!...

PS: Jednou bude mrdat mě! 

Rozklepaná jsem začala brečet, můj pohled směžoval k tomu dalšímu papíru, co z knihy vypadl. Ukázalo se, že je to stará fotogragie nějákého hnusného dědka, fakt odpornost sama, bradavice na bradavici. Otočila jsem to hrůzné photo na druhou stranu, z toho ksichtu se mi zvedal žaludek a na druhé straně jsem se dočetla-- Milovaná Elvi, až si tohle jednou přečteš, tak si mě nezapomeň moc dobře prohlédnout, protože ty budeš šoustat jenom mě! Naše geny vytvoří čistokrevné potomstvo, jsem prapotomek Himlera. A nemůžeš s tím nic dělat. Tvý předci tak rozhodli!  H*** H***** !

 

Neváhala jsem ani na setinu a proskošila jsem oknem z 12 patra. Má matka zrovna stála pod vchodem, stačila jsem si ji všimnout, zařvala  jsem na ni ,.,Chcípni ty štětko!" a vzala jsem ji do pekla sebou, zbyly z nás jen mastné fleky na chodníku. 

Ani bych nemohla žít s pocitem, že jsem Hitlerova dcera a že moje matka byla schopna dovolit, aby ji tu jeho hnusnou, 60 let starou ,zmrzlou, smradlavou mrdku narval někdo do vaječníků! Fuj!!! A ještě uspokojovat nějakého odporného dědka?! A mít s ním děti?! Peklo je tedy mé největší vysvobození...  Za tohle tu musíme trpět obě a to navěky. Satane, můžeš nás začít mučit! Nic jiného si ani jedna nezasloužíme!!

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru