Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Prsty

20. 06. 2015
1
3
582
Autor
amoresperros

Vepřové maso, Kuchař sekáčkem dělí. Rány se ozývají, ticho zde není. Už je hotová skoro, ta chutná přísada, do oněch nezdravých dobrot. A co se nestalo náhle? Tři prsty jsou v hajzlu, leží v krvi na zemi. Kočka si s nimi rozjařeně hraje, už jeden sežrala málem.

Netrvalo dlouho a ani ona netrpí hladem. Žaludek má plný, olizuje si tlapky spokojeně. Převaluje se na chladné podlaze krví pokropené a vesele přede a znovu si hraje. Pán její pozoruje vše vystrašeně, blbeček je v šoku. Z čela dolů mu stéká kapička potu.

Chová se moc ukvapeně, vysypal si pytlík s ledem. Panikaří jak ztracené tele, hodil po své kočce botu. Chtěl své prsty vrátit hned! Ale pozdě, již je nikdy nedostane zpět. Bez prstů má po zaměstnání, tak já jako správný hrobník  díru do nového hrobu kopu, neobejde se to bez veselého pobroukávání, jsem zvědav, co mi zato kuchař donese za dobrotu.


3 názory

Tak to mě mile potěšilo. :) Jak jsem vám/tobě psala.. Mi jim ukážeme, co znamená pravá zvrhlá fantazie! :D u mě tedy- zvrhlá fantazie mladého umělce.. :3 :D

Já fakt chcípu blahem!


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru