Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Proč jsem malé bezvýznamné hovno

16. 02. 2016
6
14
843
Autor
Luka5zhorky

Ahoj. Jmenuji se Lukáš Vošek a maminka mě právě přinutila usednout k počítači, zaregistrovat se na literární server Písmák a začít psát slohovou práci s názvem Proč jsem malé bezvýznamné hovno. Předem bych chtěl říct, že budu psát pod dohledem mé hodné maminky, která mi po celou dobu bude přes raměno hledět na monitor a nakonec celou mou práci zkontroluje, aby v ní nebyly nějaké nepatřičnosti hodné sprosté a slabé lidské bytosti kterou já bezpochyby jsem.

Tak tedy začínám. Uf.

Proč jsem malé bezvýznamné hovno? Nejspíš protože mám tak úžasnou maminku, v jejímž stínu vyrůstám. Tak jako malé dubové semenáčky nemohou řádně vyrůst, vrhá-li na ně stín již vzrostlý a ušlechtilý dub, tak ani člověk, který dospívá v jedné domácnosti se slavnou, silnou a rozměrnou osobou, se nemůže dostatečně vyvinouti a proto lidsky zakrní. Stane se z něj jen jakýsi slabý prdeček, parodie opravdového člověka Homo Moraviensis subspecies Hanasiensis.

Mým neštěstím ale není jen skutečnost, že jsem již od okamžiku samotného zrodu zastíněn egem mé milované matky. Problémy mi činí i velice mizerná genetická výbava, kterou jsem dostal do vínku od svého biologického otce - místního blázna známého jako Retardovaný Kuba. Samotné mé početí bylo, dle slov maminky, velmi dramatické. Maminka se jednoho dne vracela z místní hospody, přičemž pociťovala nutkání pářit se s mužskou bytostí. Protože domů ke svému zákonitému manželovi to měla celého půl kilometru pěší chůze a věděla, že tak dlouho to zkrátka nevydrží, sáhla po první bytosti mužského pohlaví, která se jí namanula. Po místním bláznovi. Ten během následného znásilnění, jehož detaily je mi zde stydno líčiti, jedno z maminčiných ušlechtilých vajíček oplodnil svou nehodnotnou spermií s nalomeným ocáskem. Z tohoto spojení jsem vzniknul já, ostuda celé naší rodiny, nejslabší její článek a černá ovce.

V tuto chvíli se sluší mamince Miluně poděkovat za to, že mě ihned po porodu nespláchla do záchodu, jak to původně zamýšlela. Maminko, děkuji Ti! Děkuji Ti za Tvé milosrdenství a život, který nyní mohu díky Tobě žít!

Díky své mizerné genetické výbavě jsem značně hubený a nemám skoro žádnou sílu. Kolečko naložené padesáti cihlami neuvezu, pětiletý javůrek ze země nevytrhnu, traktor z bažiny nevyprostím. To dovede má maminka, já však ne. Ani inteligence jsem mnoho nepobral. Zbožným přáním mé maminky bylo to, abych se po dokončení základní školy vyučil operátorem fekálního vozu (hovnocucářem), k tomu jsem však ani zdaleka neměl ty správné předpoklady. Místo toho proto chodím na ostudné gymnázium v Hejčíně a pokud snad nějakým zázrakem složím maturitu, rád bych studoval informatiku a stal se programátorem, což je jedno z nejhorších zaměstnání na světě. Velice mě mrzí, že jsem maminku v tomto ohledu tak zklamal, moc rád bych se stal hovnocucářem, ale my genetičtí zmetci podobná prestižní zaměstnání prostě vykonávat nemůžeme.

Z toho, co jsem o sobě napsal, každý jistě nabude dojmu o mé bezvýznamnosti a sralbotkovství. Tento dojem je správný. Jsem bezvýznamné submisivní nic, které se raději vůbec nemělo narodit. Maminka se mě ale i přes to všechno snaží mít svým způsobem ráda a zušlechťuje mě zaslouženým bitím za každý sebemenším prohřešek. Toto bití je smyslem mého života a já jsem za něj rád, ačkoliv během něj vždy křičím o pomoc Maminko, nebi mě, nebi mě!

Maminko, mám Tě rád! Bez tvých ran a lásky bych jistě zpustl stal se absolutním exkrementem, páriem hodným vydědění za okraj společnosti a zapomenutí.

Lukáš Vošek, dne 16.02.2016, Horka nad Moravou, nečistý "mrdník" v prvním patře domu 48, 

 


14 názorů

..jinak..Luko..já bych ti sem něco hezkého napsala..ale mám strach že by mě tvá maminka zbila..


..gabi..bohužel mě velmi přeceňuješ..myslím že vím kdo to všechno stíhá..ele neřeknu :)


gabi
17. 02. 2016
Dát tip

takže aj Lukášek sa prišiel zahrať...tak už len hádať, či ste traja alebo 3 v jednom, žeby to všetko stíhala šepot? :)


careful
17. 02. 2016
Dát tip

..jj, tady jsem! Ale na žádný zbytečný kecy, nemám náladu, tak stručně.


ano, Bůh tě vyslyší


Co mě tadyk pomlůváš, ty zaschnutý šušni? A odkaď si připojený? Zasik ti Bláža nějaký ten bablet poslala nebo bebilni feleton, počkaj, až to nandu, ti to rošvihám na sračku, kurva! 


Luka5zhorky
16. 02. 2016
Dát tip

Motýlku, jsi hodný. Ale to už doma jednou bylo. Maminka mě přistihla, když jsem vytáčel číslo na linku bezpečí, vzala sluchátko a řekla, že je to omyl. Pak mě zbila a musel jsem tak dlouho dělat kliky, až jsem omdlel. No a od té doby nosí mamnka telefon pořád u sebe. Má ho přivázaný na opasku a do telefonní zásuvky ho připojí jen když chce sama někomu volat :(


Luka5zhorky
16. 02. 2016
Dát tip

Mamince by asi vadilo, že bych sahal do úst cizím lidem :(


careful
16. 02. 2016
Dát tip

Programátorem se neuč, těch je jak sraček. Třeba zubařů je málo.


Luka5zhorky
16. 02. 2016
Dát tip

Když oni nás to takto učí ve škole. Prosím, pokud můžete, tam s maminkou nemluvte, ona mě hrozně zbije!


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru