Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Generální zkůška

Výběr: Marking Machine, a2a2a
03. 03. 2016
9
10
1881

 

 

Lidi zlatí, kurva! Tuhle su enem tak čučila do zdi, když najednó buchot na dveřiska a za dveřiskami moje hodné a oblíbené bengo Marcel. Bol v civilu a hnetkaj Milu, kurva! Mám pro tebe důležitů informacu, kterů su zchytil ráno na radnici, kurva! Chystá sa na tebe zátah!

 

A já Jaký zátah, kurva?

 

A bengo Marcel Milu, viš, chuje z úřadu pro sociální zabezpečení! Chtějí očekovať, eslik sa řádně staráš o tchyňu. Eslik ju řádně krmíš, stříháš paznehty, myješ a tak. A tentokuát to bode důkladná kontrola! Budó sa ji aji ptát, eslik je u tebe spokojená a eslik by raději nechtěla do péče k švestře tvojeho starého, kurva!

 

A já Jáj, kurva! To mi tak eště scházelo! Kdy je tadyk mám čekať?

 

 

A Marcel Milu, přesně nevím, ale dorazí eště tentok týden, tak si dej svini dohrumady, jinak ti ji vezmó a nebudeš mnět dávky!

 

Dala su Marcelovi za tu drahocennů informaci pětilitrovů flašu škvarkového sádla a začala přemyšlat, kurva, jak to zprasiť. Jak už asik dávno víte, ta moja tchyňa, jáj! Já ju nesnáším, tak sa o ni moc nestarám. Na těle má druhů kůžu ze špiny, kurva, u sracího otvoru hemáč jak siťka s mandarinkami, vlasy spečené jak cancóry na obecním horeckém mopu, kurva, a nehty na všech čtyřech hnátách takové, že by Fredy Krůgr záviděl. Bolo jasné, že sa mosím dať hned do práce a tchyňu na tu kontrolu řácky připraviť a to nejen fyzicky.

 

Posilnila su sa tedyk půl flašó rumajzlu, v garáži čopla přepravku s nářadím a naburácala do tchynina mrdniku. Akurát včas, kurva! Svině stará flekatá zrovna překusovala zajišťovací šňuru, která ju držela na posteli. Kdybych přišla o pár minut později, šňůra je v piči, nahatá tchyňa sa plazí po dvoře a já ju mosím nahánět s nohó od stola.

 

Svinsky su tu staró bestii propleskla a Svině stará flekatá smradlavá, jdu ti oznámiť, že tě čeká veliké mytí. A tchyňa začala békať masivně, bo už tutok procedůru zná.

 

Nejdřiv su popadla kleště na stříhání plechu a ostříhala ta její přerostlá drápiska, aby mi s nimi nešermovala před gezichtem a nevypíchla mi třeba očadlo. Pak su vzala rašplu truhlářsků a začala brůsiť paty. Jáj, lidi! Svině sa krůtila jak žížala na pánvičce, békala na hory na lesy a volala Miluno, ty zmije jedovatá, pomoc, pomoc! Já umřu a nebodeš mnět důchot! Auauauauau!

 

Bolo jí to prd platné, to víte! Pak su tchyni okudlala to její zavšivené dredaté páčo a zbývalo udělat kůpel. Tahať bestiu do kůpelky, aby mi položila kabel do vany, kurva? To tak! Vytáhla su ju pěkně na dvůr k pumpě, začala pumpovať a drhnót jí ocelákem kůžu a svině Auauauauauau, Milu, ty obludo zlá, to studí, pomoooc! A já sa smála a drhnula a pumpovala, až bola špína dole a tchyňa bola čistá skoro jak novorozené podsvinčátko, co právě vypadlo mamince prasnici z prdele.

 

 

 

Když bola tchyňa vypulírovaná, zbývalo dát ju do formátu a psychicky připraviť. Vite jak. Kdybych k ní enem tak pustila sociálku, tak by hned spustila, jak ju týráme a nekrmíme a šelijaké sprosté lži by o nás navykládala, a to su nemohla dopustit. Snesla su tedyk z půdy sinátorovo dětsků stoličku, tchyňu do ní zapasovala, až to křuplo, a začalo kázání.

 

Svině flekatá, zabékala su tchyni do ušadla, čeká nás veliký den. Přinde se na tebe podívat sociálka a bude veliké zkůmání, eslik jsi tadyk spokojená, kurva!

 

A tchyňa sa hnetkaj začala radovať a To já jim pěkně napráskám, co se mnó děláte, jak mně nekrmíte, zanedbáváte, zavíráte do chlívku, držíte na řetězu, jak mi berete důchot a jáj! Lidi zlatí, takové lži z ní lezly, že mě to až za srdičko bralo!

 

Propleskla su jí lehce nohó od stola a Svině flekatá, já nejsu blbá, víš? To je mi jasné, že začneš práskať ledva sa ti naskytne příležitosť, kurva. Ale to ti povídám! Eslik před těmi chujemi ze sociálky vypustíš z mordy jakůsik lež, tož ve spánku zamorduji darmožrůta, papriku, pak si udělám špacír do Práglu a zrasím aji Blaženu, to si pamatuj!

 

A tchyňa zrudla a začala skřehotať A nezrasíš, ty obluda zlá, to ti nevěřím! A fort to opakovala, až su sa nasrala, zasik čopla nohu od stola a tak dlůho té staré haldě nevděčných sraček dávala masáž celého těla, až mi na panenku Marii slíbila, kurva, že až přinde sociálka, že bude držet mordu a tvářiť sa spokojeně a taky že si nafůkne tváře, aby to vypadalo, že je vykrmená.

 

Uložila su ju zpět do jejího mrdníku a šla do hospy. Víte já tu našu křivů sviňu moc dobře znám! Když ji člověk rube nohó svinsky, tak to slíbí hory doly, ale jakmile donde na lámání chleba, tož vás podtrhne. Naštěstí su ale měla plán.

 

Dopetala su do hospy, vyhmátla si tama takové tři fůsaté degeneráty v montérkách a Ogárci hodní, potřála bych od vás pomocť s jednó takovó sračkó, kurva. Když mi helfnete, tož každého z vás nechám sáhnót na cecky, platí?

 

A ogárci jako jeden degenerát Platí.

 

Tož su jim to začala vysvětlovať. Ogárci, zabékala su spiklenecky, k nám domů má přijít sociálka zkontrolovať, eslik sa dobře staráme o tchyni. Samořejmě sa o ni staráme jak cigán o bílé dítě, kurva. Já už su tu starů svini na tu návštěvu připravila, natlůkla jí do kefy, co má říkať, ale teď potřám nanečisto vyzkůšat, co sa bodě dět, až ta sociálka přinde. Tož půjdeme k nám dom, a vy bodete dělat, že jste chuje od sociálky, jasné?

 

Šici boli pro, tož sme vyrazili zpátky domů. Cestó jsme sa zastavili v kravíně, já tama šlohla tři bílé pláště, aby degeneráti vypadali jako doktoři a jako gut, no ne?

 

Když sme boli u nás, tak su ještě za dveřiskami spustila Jáj, to je ale vzácná návštěva, páni ze sociálky! Tož pojďte dál, kurva, už na vás čekáme! A jak su to říkala, tak jsme šici šli do tchynina mrdníku.

 

Tchyňa na svém kavalcu bola celá našponovaná a sotva první z ogárů strčil do mrdníku čuchometr, spustila. Jáj, páni doktoři, pomoc, pomoc, já su tak ráda, že jste tadyk! Ta bestie mě mučí, bere mě důchot, nemyje, špatně krmí, přivazuje ke kavalcu, tluče nohó od stola! Dokunce mě přinutila, abych před vámi dělala, jak je šecko v pořádku i když je šecko čpatně! Pomoc, pomoc, já chci k Blaženě!

 

A já sa začala smat a Ochechulo primitivní! Totok bola enem zkůška nanečisto! Totok nejsó svině ze sociálky ale ogáři z hospy! A ty teď dostaneš varování! A čopla su nožisko od stola a rasila tchyni tak dlůho, až mi slíbila, že už mě nikdy neošálí!

 

Pak su sa s ogárami odebrala ven, každého nechala šáhnót na cecky. Enemže totok ještě nebol konec. Ona si tchyňa myslí, že su blbá jak pučtok, ale já su svinsky chytrá, kurva! Bolo jasné, že teď je ta naša megera přestárlá v klidu, bo zkůška proběhla a už sa pojede enem na ostro. Guvno!

 

 

 

 

Ogárci, zabékala su, když sme boli na dvoře, kde nás tchyňa nemohla slyšet, teď to divadýlko dáme eště jednó, kurva! Ogárci sa trochec přestrojili, jeden si nasadil brýle jakésik, další si načesal patku, poslední oblékl bílý plášť naruby a šlo sa znovu na svini.

 

A já Jáj, tak už je to tadyk! Kontrola ze sociálky! Dobrý den, pojďte dalej, tchyňa leží tamhle v tom hezkém čistém pokojíčku bez štěnic, blech a ščípavých berušek, kurva! A vstůpili jsme k tchyni.

 

Tchyňa na nás chvíli kókala, pak sa jí začala morda nafukovať vztekem a jáj! Bolo to přesně jak su si myslala! Zasik spustila svoju jedovatů písničku a Pomoc, pomoc, to su ráda, že ste tu, ona mě mučí a trýzní a nutí mě dělat, že je šicko v pořádku! Rychlo mě odtud dostaňte!

 

A já Megero bebilní! Apríl! Anik totok nejsó ogáři ze sociálky, víš? Zasik su tě dostala!

 

A tchyňa sa začala klepat svinsky, věděla, že si to posrala, kurva, že teď dostane svinsků sodu! A takyžejo! Došla su k hnojišti, natrhala kopřivy a hr s tím zpátky, stáhla su ze svině deku a jajajajaj! Lískala su ju těmi ščípavými kytičkami po celém těle, pak ju posadila do tej stoličky po sinátorovi, enemže ne kefó nahoru, ale kefó dolu, aby sicna bola pěkně navrchu, znovu čopla snop kopřiv a začala tchyni jednu kopřivu po druhé protahovať pěkně mezi jejími svraštělými půlkami, kurva. Takový řev, co ze svině vycházal, su už dlůho neslyšala, kurva! Tchyňa prosila o odpuštění a přísahala na svoje důchodové pojištění, kurva, že až doopravdy přindó tlamy ze sociálky, že bode hodná a udělá šicko podle mého nařízení!

 

Když bolo po všem, stará rašpla červená od kopřiv jak dítě, co padlo hubó do vařici držkové polífky, kurva, vyprovodila su ogáry před dům, dala jim každému ještě jednó sáhnót na cecek a hezky přátelsky sa s nimi rozlůčila.

 

Tož a zbývalo zprasečit řádnů generální zkůšku, která otestuje, eslik tchyňa doupravdy udělá to, co slíbila..

 

Další den dopuledne su znovu vyrazila do hospy, ale cestó su sa zastavila u Jožina Masáka, vite, to je náš hrobník, kurva, alkeholik jak sviňa, lovů má málo a za frťáka udělá libovolnů sviňárnu. Zabůchala su u něj na dveřiska a Jožine, kurva, potřám pučiť tři kvádra, dám ti za to placaticu rumajzlu! A Jožin doběhl do márnice, stáhl ze tří scípnutých ogárů, co měli jít pod drn bez obřadu, svršky a dal mi je.

 

V hospě su vybrala nové tři degeneráty, které tchyňa ještě nevidila a domluvila sa s nimi, že si vezmó na sebe tytok vysoce kvalitní hadry jak od Huga Bose a zahrají mi pro tchyňu  poslední divadýlko!

 

Přitáhla su s ogárami domů a začalo opět veliké békání! Jáj, to só k nám hosté! Páni indženýři ze sociálky, toť poťte, poťte, nezlobte sa, nečekali sme vás, tož tu nejni vyšůrováno! A dotáhla su degeneráty fůsaté ke tchyni do mrdníku.

 

Tchyňa sa posadila na posteli a kůká, co to je, vidí kvádra, úplně su vidila, jak jí to šicko šrotuje v kešeni. Ogáři ji obstůpili a pěkně jak sme sa domluvili Dobrý den, paní Vošková, tož jakpak sa máte? Starají sa tu o vás dobře?

 

Stará rašpla bola celá rozhozená, vobec nevěděla, která bije, kurva, ale pak sa projevilo její shnilé jádro! Jáj, zabékala ta megera nečistá, oni mě tu mučí a bijí, nekrmí a už to jelo a jajajajaj! Ty největší lži z ní lezly, až su sa divila, že od teho svini nebolí morda!

 

Po deseti minutách svině skončila a kůkala, co na ty její plky ogárci od sociálky řeknó, ale ti samořejmě nic, kurva! Místo teho su nastůpila já a Svině moje špatná, viš, zasik si to posrala. Ani totok nejsó degeni ze sociálky! Dokázala su mi, že sa ti vobec nedá věřiť, tož to holt mosíme zprasečit jinak!

 

Vylifrovala su degeneráty z baráčiska, zala sekeru a palicu a vyrubala ve stropu přímo nad tchyní masivní diru. Do hoření cimry su z kuchyně donesla kachlová kamna těžká a položila je tama na čtyři kulaté trámky, vite, tak, jak to dělali ty egyptští cigáni, když stěhuvali žumry na pyramidu, kurva. Stačilo enem lehce zabéčit a kamna sa dala do pohybu směrem k temu vyrubanému lochu. Pak su k nim přivázala prádelní šňuru, její konec hodila dolů lochem tchyni do ložnice a nakunec su narychlo tu díru nad tchyni přelepila kusem tapety, kurva, aby nigdo nic nepoznal.

 

 

 

Tchyni, která celó přípravu sledovala, su ani nemosila nic složitě vysvětlovať. Asik chápeš, zabékala su, jak sa věci mají, kurva. Eslik až přindó ogáři ze sociálky, a ty začneš vypůštět ty svoje ošklivé vypravovánky, tož já enem zatáhnu tadyk za to splachuvadlo a ty jedeš štandopéde k čertom do pekla, jasné?

 

A svině enem kulila očadla!

 

Za tři dny svinský buchot na dveřiska, tož jdu odevřiť a jáj! Sociálka! Tři degeni s kufříkami a klobůky a Dobrý den, kontrola, doveďte nás prosím k vaší paní tchyni!

 

Tož su je dovedla k tchyni, čopla splachuvadlo a kůkala na bestiu chromů a ta spustila Dobrý den, starají sa tu o mě výborně a krásně, dostávám hodně jest, teplé jedlo třikráte denně, taky mě myjí každý den a ne jen jednó za půl roku, mám tu velikó volnosť a pohodlí, co řiknu, to mám, skrátka a dobře je o mě svinsky krásně postaráno!

 

A jeden ogár odhrnul peřinu a kóká na modřiny od nožiska od stolu a Copa je totok?

 

A já Víte, ona jak sa u nás má tchyňa tak svinsky dobře a nic jí nechybí, tož z teho magoří a občas si z rozmaru sama nafláká, aby v tem moři hezkého mněla taky něco málo zdravé lidské bolesti.

 

A tchyňa enem pokývala kešení a Přesně tak, jak Milu řikla.

 

A ogár od sociálky si odplivl na pudlahu a Hm, když su bol mladý, tož duchotci boli skromní a vážili si sami sebe, sebepoškuzování nehrozilo. Totok je hnůj. Tož ale gut! Vytáhl jakésik lejstro, oštemploval to, já to podepsala, šicko bolo v pořádku, tož sa rozlůčili a šli do ryti.

 

Tak vidíš, že to de, kurva, řikla su svini, když sme boli zasik sami.

 

A tchyňa na mě plivnula jedovatů slinu jak předtim ten ogár na podlahu, tož su zatáhla za splachuvadlo a řach.

 

Tož tchyňa je teď celá zalitá v sádře a kurýruje sa, mosím ju krmiť lžičkó jak jakéhosik retardovaného debila, ale su ráda, že to šicko takhle hezky dopadlo a nido kvůli jejímu rozmaru nemusel umřit, kurva. Víte, ono s důchodci není snadné vycházat, člověk mosí mnět nejenom ten cit, ale takyk fištróna, mosí byt trochu ten psycholok nebo co a v kuchyni mnět dostatečně masivní kachlová kamna, kurva.

 

 

 

 

 

10 názorů

Ádvoječko, děkuju, mám Tě ráda, udělal si mi velikananánsků svinsků radosť!


a2a2a
19. 04. 2016
Dát tip

Výborné, bavil jsem se. Někteří ti nemohou odpustit dle nich přemíru vulgarismů, ale kdo tě četl vícekrát, přijme je jako součást tvého svérázného a přitom pro mne dobře přijatelného a vtipného jazyka. Navíc psát s humorem, už jsem to tady uvedle mnohorát, je opravdu nesnadné a ty to umíš velmi dobře. Ta nadsázka je natolik výrazná, že jako čtenář od tebe přijmu jakýkoliv výraz i zápletku. V jednom  z tvých textů jsem se poněkud distancoval od vyznění, šlo o poznámky k imigrantům, v jiných jsem se naopak cítil dobře. Máš cit pro spád, rytmus a tady v této povídce navíc musím ocenit, jakkoliv se to nezdá, i laskavost, kterou vsuneš v podstatě jen do jediné věty v závěru a tu ještě okořeníš tak, aby tě nepodezírali, že to myslíš vážně.


K3
09. 04. 2016
Dát tip

Jak se mi to ze začátku zdálo takové umyslně srandovní, tak jsem od toho čekal mnohem víc. Děj se opakuje a nakonec žádné překvapení. Tedy příběh sám o sobě se mi zdá dost chudý. V závěru jakoby se vytratila karikatura a zbylo pohrdání, takže smích najednou zmrzl na rtech.. Ale něco se mi přeci líbilo. Některým výrazům se nedá upřít vtip.


Lakrov
06. 04. 2016
Dát tip

Vezmu-li v úvahu velkou dávku nadsázky, dá se to číst, takže si mohu užít  tu řadu po sobě jdoucích spontánních nápadů, vedoucích k očekávanému závěru.


rva  je to delší než já ..


agáta5
03. 03. 2016
Dát tip

sorry "pěknej" má být :)))


agáta5
03. 03. 2016
Dát tip

... a jinak jste, paní Miluno, překnej sprosťák!


agáta5
03. 03. 2016
Dát tip

tak ještě, že to babička přežila :)))


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru