Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Bůh Ůdus

20. 06. 2016
1
15
759
Autor
amoresperros
Přibližují se, ke mě růžová mračna... Začínám, se chvět. Je tu policie. Jsem zdrogovaná, až to hezký není. " Tak, budeš mluvit střízlivě ?" zeptal se policista. Já nebrala, slovo zákona vážně a vyjádřila jsem, svým výrazem, vúči nim, ryzou neúctu. Uslyšela jsem nad sebou, mě velmi povědomí hlas. ,, A ke mě budeš mluvit střízlivě ? :) " Hluboce jsem polhla a sklopila oči. Stuhlo, mi celé tělo. Krev, se mi vlila do obličeje. Stál vedle mě nahý muž a všimla jsem si, že jsem taky nahá... Sednul si pomalu na zem, vedle mě a klidně se díval... Kopírovala jsem gesta jeho těla, pomalu a nervózně. Usmívá se na mě a já nejsem schopná, vydat ze sebe jediné slovo. Někdo, se mnou souloží. Ten penis, je jako nekonečný had. Leze, mi do rozkroku, pořád jen roste do mě... Něco vystrašilo toho, co se mnou souloží. Vytlačila ho, mnohem větší síla. Je to ten muž, co na mě předtím mluvil. Jasně mi ukázal, jak mocný je. Jsem obrovská vagina, leze do mě obrovský penis. Jen se do pochvy sune. Jsem bezedná a penis nemá konce. Představujeme souložící bohy Šivu a Šakti. Jsme celý vesmír. * Elvi *

15 názorů

Nestačím se divit. Sice je to o něco lepší než tvá minulá práce, která mi přišla s prominutím hrozná, ale přesto to na tip nevidím. Snad příště..:))


MKbaby
21. 06. 2016
Dát tip

Já už jsem svoje napsal - je to děs... ostatně nic kvalitního ani nijak zajímavého jsem od tohoto autora ještě nečetl.


agáta5
21. 06. 2016
Dát tip

jj, souhlas :)


Lakrov
21. 06. 2016
Dát tip

Pro agáta5: Já si teda taky myslím, že je to výkřik puberťačky, která se snaží šokovat. Autorce se omlouvám za poněkud strohé zhodnocení; ta otázka tu visela, nebýt avíza, nic mě nenutilo na ni odpovídat, ale teď se mi nechce lhát.


agáta5
21. 06. 2016
Dát tip

:)) no jo, to je všude, ve všem ...  :))) ale mě je to fuk, píšu a až mě to přejde, budu třeba plést svetry :)))   

 


Movsar
21. 06. 2016
Dát tip

snad jen ještě jedna poznámka: tady na pismaku začala platit nepřímá úměra: čím méně tipů, tím lepší dílo a naopak. ber to jako malé vodítko pro cestu pismakem.


agáta5
21. 06. 2016
Dát tip

oukej, tomu rozumím, že vkus je různej ... v tom případě je lepší vynechat názor na druhý... psát jen za sebe ... mě se to docela dotklo, protože .. kde jinde pedanterie než zde že jo?

bez těsného vztahu ke gramatice? oukej, příště sem nepolezu... sebelepší nápad zanikne v tom guláši ... ale máš recht, těch pár řádků vydrží i otrlec... bejt to román... no nic sorry za názor

jdu se vyžívat k pedanterům :)  


Movsar
21. 06. 2016
Dát tip

autor/ka mi připomněla artaudovský styl psaní, syrové, bez těsného vztahu ke gramatice, proč ne. a na rozdíl od naprosté většiny věcí tady to v sobě nese silné momenty. místy to je hodně vtipné, nečekané.

vůbec to nepřirovnávej k tomu, co jsem tady kritizoval. to byl ten nejhorší čajíček. tohle je pravý opiový vývar. mně se to prostě líbí.


agáta5
21. 06. 2016
Dát tip

tedy tohle mě dostalo, koukám, že někdo mázl můj krásný komentář...

 

tedy Movsare, to snad ani nemyslíš vážně nebo mi něco uniklo? Autor píše strašně a ty ho v tom ještě podporuješ? a nedávno jsi jinej druh psaní ostře zkritizoval. v čem je tato miniatura lepší?

pedanterie - to snad ne :)

nechci bejt za rejpáka, ale...


MKbaby
21. 06. 2016
Dát tip
Čeština zase jednou dostala řádně na prdel. Je to úmysl, nebo je na tom autor tak špatně? Hrůza...

Movsar
20. 06. 2016
Dát tip

pobavilo. vytrvej, i přes pedanterie spolupísmáků.


Lakrov
20. 06. 2016
Dát tip

Ještě jednou a bude to poprvé :-))  To je jediné, co k tomu mohu po dočtení říci.  Nebo chceš zaškrtnou pravopisné chyby?  


Prosecký
20. 06. 2016
Dát tip

Hlavní hrdinka je pozorná. Ale dílo asi nebude povídka.  


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru