Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

V2

25. 04. 2017
0
1
187
Autor
GoSu

                                                                                                V2

 

Dojde-li člověk vnitřní prázdnoty, pochopí, že myšlenky a pocity jsou pouze shluk energie, který  se dá pozorovat z různých úhlů. Nachází-li se jedinec v pozici, kdy ho okolí neovlivňuje, například z důvodu jeho obklopenosti prázdnotou. Dění v jeho přítomnosti ho nemusí ovlivnit natolik, aby byl schopný vyvinout adekvátní odpověď. Následně dochází k izolaci a odcizení. Jedinec se neudrží na vlně s ostatními a odplouvá do svého prázdného světa.

Dýcháním člověk umocňuje energii vlny, na které se pohybuje. Tato přirozená meditace nás udržuje tam kde jsme. Když se člověk zastaví a odprostí od toho co mu přichází z okolí, například převibrováním do jiné dimenze, nejlépe prázdné. Dostane se do pozice pozorovatele. Zvládne-li se vyrovnat s tímto stavem a dostatečně pochopí dění v přítomnosti, může se lehce pohybovat na vlnách, mnohdy viditelných a svou hrou utvářet dění okolo sebe. V přitonosti lidí může být člověk velmi kreativní a zábavný. Existuje však riziko zmatení.

Velmi jednoduše lze ztratit přehled o okolí a dostat se do absolutní izolace. Buď upadnete do úzkosti a strachu z okolí, v případě, že stojíte na místě. Nebo můžete ztratit přehled o své rychlosti a původ myšlenek, kterými se zabýváte. Myšlenky mohou být někdy poslané z jiného časového úseku a někdy i od někoho jiného.

Můžete také být na různých energetických vlnách nebo využívat zdrojů energie. Lze dosáhnout extází a jiných extrémních zážitků i bez užití drogy. Důležité je shromáždit energii a aplikovat ji myšlenkou na sebe. Do budoucnosti je to jednodušší. Není vždy jednoduché držet se cesty. Každý musí jednat vždy přirozeně, bez druhotných myšlenek, chce-li dosáhnout budoucnosti, kterou si na svojí časovou osu namaloval.

Dobré je mít na paměti, že parazitování na cizích energetických systémech může mít následky. Energie jedinců a jejich čas se zamíchá a někdo může vytvořit jejich společnou budoucnost. Může to být kdokoliv, kdo je tomu svým vědomím přítomen. Lidé, kteří nejsou spoutaní svým okolím mohou přemísťovat část své podstaty do jiného časoprostoru a působit tam. Je-li člověk v pokročilém stádiu meditace, může být přítomen kdekoliv a konat podle svého uvážení.

Každý impuls a každá energie, jako součást jedné vlny, která je realitou, ovlivňuje přítomné okolí všech zúčastněných. Bytosti žijící pouze v jiných dimenzích přicházejí v úvahu. Některé se pohybují nepatrně a jiné zasahují globálně, takže to jedinec mnohdy nepostřehne. Člověk jako takový je dobře vyvinutý, aby působil ve více dimenzích, než na kolik je zvyklý. Může být například vědomím přítomný ve snech nebo myšlenkových procesech ostatních lidí.

Za předpokladu, že je jedinec ve svém ranném dětství připraven o svou energii v jiných dimenzích. Může se tam zhmotnit jeho jiné já a žít paralelní život. Nekonečné množství možností by tak bylo prožíváno a podle jednotlivých reakcí, jednotlivých já by se vytvářela skutečnost pro jedince žijícím v dimenzi jiné. Dohromady by tvořili jednu existenci, která by byla všechny tyto bytosti najednou. Každá součást by zastupovala jednu funkci, jednu osobnost. Ty by na sebe byly nalazeny tak, aby každý z nich dělal vždy to nejlepší a efektivně šel dál. Až dojde na konec, jeho soudem bude realita, složená z celé jeho minulosti. Myšlenkou vyřešení této situace je, srovnání veškeré energie v této realitě do roviny. Ve stavu absolutní rovnováhy v této realitě, by jí jedinec mohl opustit obohacen o zkušenost. Získal by pak přístup do celého nehmotného světa, kde by mohl působit jak by chtěl nebo podle toho, jako co byl stvořen. Někteří by nevyřešili své konflikty a museli by se znovu narodit.

Není na škodu žít svůj život tak, aby člověk neměl za co pykat. Případné zhroucení ega člověka zocelí a obohatí. Psychotické stavy mohou trvat i několik let. Každý ví co je dobré a co ne. Mnohdy záleží každému jen na sobě. Hlavní otázkou je ovšem, jestli je rozšířené vnímání, které mohou vyvolat drogy skutečné ?

 


1 názor

agáta5
25. 04. 2017
Dát tip

trochu tápu.. některé věty máš divné..

Za předpokladu, že je jedinec ve svém ranném dětství připraven o svou energii v jiných dimenzích. - nový odstavec, nedokončená věta.. mělo by pokračovat malým písmenem -.. může se tam zmotnit jeho jiné já... atd.

 

a ten konec s drogou, to jsem asi nepochopila vůbec.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru