Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kočičí televize

17. 09. 2017
4
4
644
Autor
Cimanad

Kočičí televize

Nedávno jsme naší kočičce pořídili speciální kočičí televizi. Můžeme ji samozřejmě sledovat také, ale její vysílání nás až tak moc nebere.

Hlavní program začíná většinou až navečer a trvá skoro celou noc, často až do rozednění. Na scénu se vyklube hlavní hrdina. Po krátkém občerstvení začne jeho představení, které si nezadá se sportovním přenosem. Hlavní disciplínou je běh, zdolávání překážek, skákání, ale nejoblíbenější je kolotoč.

A kdo myslíte, že je oním  sportovcem? Jistě asi tušíte, co tak může kočičku celou noc zajímat. Je to malý, chlupatý a vesele panáčkující křeček. Stal se jejím velkým oblíbencem. Jeho sportovní výkony spokojeně sleduje z pohodlného křesla. Pak celý den spí, jako on, aby oba nabrali síly na další noční představení.

Hned od začátku nám bylo jasné, že pokud by se dostal do jejích spárů, tak ač je dobře krmená a o potravu nemá nouzi, bylo by po něm. Nebojte se, křeček je zabezpečen v dostatečné výšce z jejího dosahu a proto se může vesele bez obav o svůj život prohánět a ukazovat své umění.


4 názory

vesuvanka
30. 08. 2018
Dát tip

Pěkné, pobavilo mě :-))) TIP


Cimanad
18. 09. 2017
Dát tip

Díky moc, jsem ráda když potěší a třeba se i zasmějete


srozumeni
18. 09. 2017
Dát tip
líbí...***


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru