Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ty neexistuješ !

18. 09. 2017
2
3
517
Autor
Cimanad

Ty neexistuješ !!!

Bydlíme v panelovém domě. Jak už to dnes bohužel v těchto domech bývá, nevíme nic jeden o druhém. Komunikace probíhá pouze ve výtahu, kde na dlouhé povídání není čas, zvlášť když bydlíte v nižším patře. Jezdit od vyšších  pater, to bychom si třeba stihli i déle popovídat.

Nedávno přišel manžel domů a kroutil hlavou. Po mé otázce, co se stalo mi odpověděl, že mu soused ve výtahu při jízdě do 2. patra pouze stačil říci - ty neexistuješ!  Nejsi na internetu!

Nevím, jakou zálibu soused má, asi pátrá po internetu po svých sousedech, aby se o nich něco dozvěděl, když vázne osobní komunikace. Manžela jsem ujistila, že existuje, že ho vidím.

A vysvětlení jeho a potažmo i mé neexistence se hned objasnilo.

Máme cizí příjmení a trochu jsme si ho " počeštili ", abychom většině lidí usnadnili jeho výslovnost. Tak nás všichni znají a oslovují. Pouze u jednání s úřady a různými institucemi, kde musíme ukazovat občanský průkaz, se představujeme podle OP. Takže je mi jasné, že soused zadal do vyhledávače příjmení, kterým nás všichni oslovují a ejhle, ono nic ! Přitom máme na internetových portálech celá rodina různé stránky, takže kdyby hledal jak má, to by se dozvěděl věcí !!!

 


3 názory

Asi bych si měla taky proklepnout sousedy. :-) /T


tak mu treba!

zvedavec jeden zvedavý!

:)


Gora
18. 09. 2017
Dát tip

hledal jak má - před jak čárka:-)

no jo, jak on má vědět, že se jinak píšete:-)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru