Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Finanční injekce

23. 12. 2017
1
3
547
Autor
Cimanad

Finanční injekce

Nevím jak vy, já jak slyším slovo injekce, začnu se bát. Hned si představím paní doktorku, jak se na mě žene s injekční stříkačkou naplněnou něčím, co mi má pomoci od mého zdravotního problému. Naposledy to byla injekce proti chřipce, která se ale minula účinkem. Ne ta injekce, ta se do mé ruky zabodla dostatečně, ale obrana proti chřipce to tedy nebyla, stejně jsem chřipku dostala, a pořádnou.

Ale vrátím se k té finanční. Tak to si představuji asi tak, že přijdu do své bankovní společnosti, která spravuje můj účet. Tam mi bude aplikována injekce, která zvýší mé finanční konto, které toho právě v současné době moc nevykazuje. Podle počtu injekcí bude doplněno    o příslušný finanční obnos. Bylo by to stanoveno - jedna injekce - třeba 5.000 Kč To by šlo, ne? Jak jednoduché by to bylo ! Podle potřeby by si každý mohl nechat  aplikovat injekcí, co snese. Musel by být určen nějaký časový interval opakování, aby ti otrlejší a chtiví peněz bezpracně získaných nebyli na injekcích stále.

Ale co tací, kteří injekce asbolutně nesnáší a jen při pohledu na ni se hroutí? To by pak bylo jako to přísloví - bez práce nejsou koláče,          v tomto případě bez injekcí nejsou peníze. Tak si každý vyberte - práce nebo injekce. To by bylo odvážlivců, kdyby naše finanční zajistění stálo jen na injekcích, že ?

Překonali byste  svůj strach a dali si také finanční injekci?


3 názory

pedvo
23. 12. 2017
Dát tip

Vsadil bych se, že ta chřipka byla následkem té injekce. Je to častý úkaz a mně se to taky stalo.


Injekce mi nevadí, ale dluhy ano.


Injekce mi nevadí, ale dluhy ano.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru